Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były mąż załamał się po rozwodzie!! Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
Kiedy to sie stało

Gość Konfederacja. W.i N.
Dnia 29.11.2016 o 00:04, Gość gość napisał:

Sprawa jest trudna. Zdradzałam męża, on się dowiedział. Był dobrym mężem, ale brakowało mi dobrego seksu i emocji, więc go zdradzałam. Chciał rozwodu z mojej winy, nie zgodziłam się. Sąd uznał wspólną winę. Chciałby córka mieszkała u niego. Ja się nie zgodziłam. Sąd uznał, że córka zamieszka u mnie, ale on normalnie może ją odwiedzać. Już na sali sądowej było widać, że mąż się załamał. Rozmawiałam z jego matką i przyznała że się załamał, powiedział że stracił i żonę i córkę. Ja z córką wprowadziliśmy się do wynajętego mieszkania. Mąż tydzień temu podjął próbę samobójczą, ale go znaleźli i odratowali. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Był dobrym mężem i ojcem. To dość delikatna osoba i tego wszystkiego nie wytrzymuje. Trochę mi go szkoda.Boję się, że córka będzie wychowywać się bez ojca jak tak daje pójdzie.

Jeżeli to prawda to jesteś winna jego próby samobójczej a za to grozi od 3 do 5 lat pozbawienia wolności, ale gorsze może być to, że powinnaś się już nie podnieść psychicznie, gdyż okazałas się być nie człowiekiem inteligentnym, tylko łachudrą o najgorszych cechach.  Sama przed sobą nie powinnaś widzieć nikogo lepszego niż wydawało ci się kiedykolwiek, że jesteś najfatalniejszą osobą.

już nie wspomnę a też ci się należy jeżeli to prawda co  piszesz,... że jesteś k.s. szm.