Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ja was nienawidze

Polecane posty

Gość gość

wy czerwone kooorfy. dawno wam tego nie mówiłem dlatego pomyślałem, ze sie przypomnę na wypadek gdyby przyszło wam do głowy że coś sie zmieniło

Gość gość
wszystko przez to wasze włazidoopstwo dla korzysci albo z powodu pozornego braku alternatywy. każdy jeden z was to najemna kooorfa, tubylec kupiony za garść paciorków przeciwko swjemu ludowi. żaden z was nigdy nic sam nie osiągnął. jesteśce chodzącym gooofnem i zakałą rodzaju ludzkiego. wole mieszkać w szambie niż dzielić z wami pałace.

Gość gość
ale rozumiem, że pensja najemnika zależy od tego czy ma z kim walczyć. panimaju waszą taktyke ale na mnie nie liczcie. rajera to se szukajta w rodzinie

Gość gość
pełno ich tam macie frajerstwo w genach. powodzenia życze

Gość gość
swoją drogą niezły burdel. chyba liczycie na to, że wasi panowie przestali trzymać ręke na pulsie wydarzeń, że tak po chamsku hodujecie im wrogów. nie znam gości ale chyba sie przeliczycie

Gość gość
jak sie raz wystawisz na licytacje to musisz żyć do końca z metką na czole. nie wiem co wam sie tam naroiło w tych baniakach ale chyba nie chcecie spaść na półke z przecenionym towarem:D zresztą chooooj mnie to obchodzi.

Gość gość
kto komu wlazi w doope, kto to czerwona koorfa i kto nic nie osiagnal? masz jakies urojenia wielkosciowe, czy o co tu chodzi?

Gość gość
ta czerwona koorfa to chyba wlasnie autor albo ma takie korzenie

Gość gość
pewnie chodzi o komuchow, w PL malo kto ich jeszcze kocha

Gość gość
możliwe, że autor ma komuchów w rodzinie, nienawidzi ich za to, wypiera to, a oskarża o to innych na kafe, tak się często dzieje, ciężko wybaczyć własnej rodzinie

Gość gość
poloz na nich w koncu laske, przebacz im to i zacznij nowe zycie, nie musisz byc taki sam jak oni, dobrze ze to wszystko widzisz i tego nie akceptujesz

Gość gość
jak nie bedziesz kontynuowac rodzinnych tradycji, to inni nie beda na ciebie krzywo patrzec i cie oceniac za przodkow, nikt sobie nie wybiera rodziny

Gość gość
Też siebie nienawidzę.

Gość gość
napisałeś jedną ważną rzecz: przestań z nim w końcu dzielić pałac. robisz to. źle robisz.

Gość gość
autorze, hodujesz wrogow dla wlasnej rodziny? kilkadziesiat lat i odejda stad smiercia naturalna, najwazniejsze to nie kontynuowac takich smieciowych rodzinnych tradycji, poloz na to laske i nie licytuj samego siebie tak, jak robili to oni, nie wchodz z nimi w zadne uklady i sie w koncu odetnij