Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja bratowa wygrała ze szpitalem i miała cesarkę bez znieczulenia

Polecane posty

Gość gość

Powiedziała że bolało, dali jej do buzi taki patyk aby zaciskała na im zęby, ale myslała ciągle o swoim dzidziusiu aby nie dostał autyzmu przez znieczulenie. Urodziła i jak ją zeszywali to jak zobaczyła dzidziusia to zapomniała o całym bólu. Czasami warto przecierpieć dziewczyny.

Gość gość
Szkoda że tak mało sie o tym mówi

Gość gość
Już to widzę...

Gość gość
Nigdy żaden sad by sie na to nie zgodził. Chora idiotko wypisująca te p*****ly nie ma żadnego badania ani dowodu że dzieci po znieczuleniu u kobiety rodzą sie z autyzmem. Wiesz ile kobiet ma operacje w ciąży, wiesz ile noworodków jest usypianych do operacji. Jakos te dzieci nie maja autyzmu. Tak samo jak dzieci rodzone przez cc gdzie kobieta miała znieczulenie. Gdyby tak bylo 40% dzieci miało by autyzm.

Gość gość
A skoro ktos aż tak myśli o swoim dzidziusia to niech rodzi naturalnie a nie wymyśla cc. Dobry lekarz nawet jak dziecko jest zle ułożone potrafi je odpowiednio ułożyć w brzuchu.

Gość gość
ale to już było, autentyk: ksiazka.studentnews.pl/serwis.php?s=187&pok=8232 cytuję fragment: "Szpital na Karowej słynął z profesora Roszkowskiego. Miał europejskie osiągnięcie w nieumieralności noworodków. Zyskiwał je prostą metodą. Cesarskie cięcie odbywało się bez znieczulenia. Problemem było odpowiednie unieruchomienie położnic. W porównaniu z tym, co z nimi robiono, kaftan bezpieczeństwa stanowił swobodne skrzydła. W ruch szły sznury i wory z piaskiem. Unier********* była głowa; żaden mięsień nie śmiał drgnąć. Matka po cesarce, którą przywieziono do naszej sali, miała bąbelki piany w kącikach ust. Anestezjolodzy sąsiadujący z oddziałem ginekologicznym twierdzili, że po takim cesarskim cięciu w mózgu kobiety powstają miniudary. Podobnego natężenia bólu nie zniósłby mężczyzna. Propozycje znieczuleń, jakie poddawali położnikom, spotykały się z odmową."

Gość gość
Mam wrażenie, że tez nie zniosłabym takiego natężenia bólu, choć jestem kobietą. :o To jakies średniowieczne tortury.

Gość gość
No to kto ci broni brać przykład z bratowej? ;-) idz,kochana,przecież warto cierpieć w słusznej sprawie ;-) buziol na szczęście ;-*

Gość gość
Elqez od rana zrób coś pożytecznego zamiast wymyślać prowokacje.patyk w d**e i spadaj