Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Amlan forte

Polecane posty

Gość gość
To jest oszustwo, jak mozna wciaskac ludziom cos co nic nie pomaga... ani african mango ani amlan forte ani green coffe ani jagody goji ... dieta i cwiczenia to jest lekarstwo na odchudzanie :) siegacie po takie gowna to moze kupcie tasiemca na allegro - szybciej Wam pojdzie !

Gość gość
biorę Amlan forte od 2 tygodni- do tej pory nie widzę żadnych efektów.... ZERO- !!!

Gość Naiwna81
Marketing szeptany...Nic innego. Szkoda kasy

Gość gość
stosuję amlan forte nie cale trzy miesiące, zdrowo się odżywiam, uczęszczam na siłownię i efekty są widoczne. Prawda jest taka, że jeżeli nie zmienimy podejścia do odchudzania nie osiągniemy żadnych efektów. Ciężko jest schudnąć przy samym suplemencie, jest to możliwe, ale efekty nie będą spektakularne. Nie wiem jakie suplementy stosowałyście ja zawsze zamawiam na https://amlanforte.com

Gość gość
ja dopiero od 2 dni biorę amlan forte narazie nic nie zauważyłam ale jak minie tydzień to podzielę się efektami jeśli w ogóle jakieś będą

Gość gość
Dziewczyny uważajcie, dałam się naciągnąć na 137 zł za 15 kapsułek !

Gość gość
Przepraszam, ale stosując takie suplementy niestety trzeba zmienić nawyki żywieniowe czego większość nie robi i są i będą tłuściochami bo są leniwi

Gość gość
Jak sie przyjmuje te tabletki? Przed jedzeniem? Po?

Gość gość
Ja stosuję amlan z vital progres i biorę po jedzeniu

Gość gość
moim zdaniem najlepsza dieta to dieta personalna, 2 miesiace temu zamówiłam sobie dietę dobraną do mnie za smsa z tej stronki https://dieta-personalna.pl/f76a6673 ,efekt schudłam jakies 12kg wiec najlpsza to dieta indywidualna podajesz wzrost,wage, co chcesz osiagnac i zamawiasz, dieta masz po 5minutach dobrana dla ciebie

Gość gość
zastanawiam się nad zakupem amlanu, może ktoś mi polecić bezpieczne źródło? nie chcę się naciąć

Gość gość
Ja mam od dwóch tygodni amlan z vital progres jak na razie 3 kg możesz spróbować :)

Gość gość
i jak dziewczyny warto zamówić? zastanawiam się, bo przydało by mi się schudnąć pare kilogramów ale nie wiem który wybrać

Gość gość
ja również postawiłam na producenta vital progres i się nie zawiodłam. W przeciągu jednego miesiąca schudłam 5 kg, ale mam jeszcze dwa więc pewnie zwiększę wynik

Gość gość
myślę, że bedziesz zadowolona, ja jestem, po miesiącu jak na razie 6 kg

Gość gość
u mnie też są świetne efekty, jak najbardziej polecam

Gość gość
a jak działa ta hipnoza?

Gość gość
moim zdaniem najlepsza dieta to dieta personalna, 2 miesiace temu zamówiłam sobie dietę dobraną do mnie za smsa z tej stronki https://dieta-personalna.pl/f76a6673 ,efekt schudłam jakies 12kg wiec najlpsza to dieta indywidualna podajesz wzrost,wage, co chcesz osiagnac i zamawiasz, dieta masz po 5minutach dobrana dla ciebie

Gość gość
ja też uzyskałam najlepsze efekty po amlanie z vital progres. Zakończyłam trzymiesięczną kurację, przez ten czas ubyło 9 kg. Jak dla mnie super

Gość gość
u mnie też się dobrze sprawdził, zakończyłam kurację z wynikiem 9 kg

Gość gość
Nie wierzę w te wszystkie pozytywne wypowiedzi. Jest to po prostu reklama produktu. Niestety, ja też byłam naiwna i dałam się nabrać. Do chwili obecnej zjadłam 48 tabletek i waga nie drgnęła. Nadmieniam , że nie ograniczyłam się tylko do systematycznego łykania tabletek. Zmieniłam dietę, jadłam 4 dietetyczne posiłki dziennie, dużo chodziłam - ok. 4 km dziennie. Bardzo chciałam schudnąć, ale ten cudowny specyfik nie przyniósł żadnego rezultatu. Jest to kolejne zwykłe nabijanie naiwnych osób, które za wszelką cenę chcą schudnąć.

Gość gość
Bardzo ważne jest, z jakiego źródła zamawiasz. Też sie nacielam, zapłaciłam dużo pieniędzy i po za odchudzeniem portfela nic wiecej sie nie wydarzylo. Odkąd stosuję amlan od producenta efekty są. Jak na razie 4 kg.

Gość gość
stosuję amlan od pięciu tygodni. Przez pierwsze dwa nie widziałam zadnej zmiany i prawdę mówiąc myślałam , że znów zostałam oszukana. Ale całe szczęście okazało się inaczej, schudłam już 5 kg a przede mną jeszcze druga połowa kuracji :)

Gość gość
Ciekawa jestem ile placicie za ten agrest,u mnie w aptece za miesieczna dawke trzeba zaplacic $13.00.Jest to produkt z Indii firmy Himalaya

Gość KrólowaAna
Witam ,zamówiłam tabletki prosto ze strony producenta. W plastikowym pudełeczku znajduje się 60 kapsułek ,jak na razie spożyłam około 40 zgodnie z zaleceniami producenta. Odnotowałam 3 kilogramowy spadek wagi lecz nie jest to zasługa samych ampułek. W połączeniu z regularnymi formami żywienia dziennie co 3 godzinki wychodzi kilogram na tydzień. Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolona.

Gość gość
Z tego co wyczytałam, średnio chudnie się 4 kg miesięcznie, więc u Ciebie jak najbardziej ok. Czekam na dostawę bo też zamówiłam :)