Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Amlan forte

Polecane posty

Gość gość
też stosuję ten amlan, jestem z niego bardzo zadowolona

Gość gość
zaczęłam stosować amlan jakieś trzy miesiące temu, na początku stosowania nie zauważyłam żadnej zmiany. Zmieniło to się po trzech tygodniach, aktualnie ważę o 12 kg mniej. Swój też mam z vital progres, widzę że nie tylko mi pomógł

Gość gość
czy to aby naprawdę działa ? chciałbym kupić ....

Gość gość
u mnie efekty sa ok, w dwa miesiące schudłam prawie 6 kg więc działa :)

Gość gość
pewnie że działa, jestem na początku kuracji i już schudłam 3 kg. Uważaj tylko na podróbki, bo dałam się naciąć. Oczywiście cena wzięła w górę, chciałam zaoszczędzić a z braku efektów postanowiłam kupić inny. Swój zamówiłam prosto od producenta z tej strony https://amlanforte.com

Gość gość
hej witajcie, stosuję amlan juz miesiac ale żadnych efektów, pomimo codziennych marszobiegów i bez obżarstwa ani słodyczy... KOLEJNA SCIEMA , szkoda kasy

Gość gość
Mi pomaga, ale nie każdej firmy. Stosowałam trzy rodzaje amlanu z czego dwa nie działały wgl. Przy ostatnim po trzech dniach już poczułam różnicę. Aktualnie za mną dwa miesiące stosowania jak na razie 5 kg

Gość gość
U mnie ruszyło dopiero po trzech tygodniach, teraz 6kg mniej. Również z vital progres

Gość gość
pierwszy tydzień za mną, trzymajcie kciuki ;)

Gość gość
To jedna ściema, szkoda czasu i pieniędzy

Gość gość
czy ja wiem, aktualnie stosuję amlan forte. Cieszy mnie fakt że jest naturalny, nie naładowany chemią . Sam proces odchudzania przebiega wolniej w porównaniu do chemicznych środków, ale co z tego. Chudnę, nie narażając swojego organizmu na zniszczenie lub problemy zdrowotne. Mi odpowiada :)

Gość gość
moim zdaniem najlepsza dieta to dieta personalna, 2 miesiace temu zamówiłam sobie dietę dobraną do mnie za smsa z tej stronki https://dieta-personalna.pl/f76a6673 ,efekt schudłam jakies 12kg wiec najlpsza to dieta indywidualna podajesz wzrost,wage, co chcesz osiagnac i zamawiasz, dieta masz po 5minutach dobrana dla ciebie

Gość gość
gość 11:27 Ja stosuję ten z linku i jestem zadowolona z efektów po pierwszym miesiącu schudłam 3,5 kg aktualnie biorę drugie opakowanie, mam nadzieję że zrzucę jeszcze parę kilo :)

Gość gość
chyba i ja się zdecyduje, do sylwestra nie wiele zostało ale może choć troszkę schudnę

Gość gość
Ciekawe kto pisze te opinje? Kupilam 2 opakowania i wcale nie schudlamm. Nikomu nie polecam

Gość gość
Wiesz jak bedziesz zajadać cukierasy po nocach to nic Ci nie pomoże ;) mi amlan bardzo pomógł parę miesięcy to trwało ale teraz cieszę się ze swojej wagi i wyglądu

Gość gość
bardzo istotne jest z jakiego źródła zamawiasz, ja przerobiłam kilka amlanów i jedno muszę przyznać, już nigdy nie będę zamawiać z innych stron tylko od producenta. Z amlanem z tej strony https://amlanforte.com w dwa miesiące pozbyłam się swojej nadwagi, nie była ona duża, ale jednak z innym agrestem mi sie to nie udało

Gość gość
potwierdzam, na prawdę nie spodziewałam się takich efektów. I z jednej rzeczy cieszę się najbardziej, po dwóch miesiącach stosowania moje włosy przestały wypadać agrest indyjski jest super

Gość PulchnyMadzik
Mój żołądek po wzięciu 1 tabletki umierał, wzięłam wieczorem drugą bo pomyślałam, że może od czegoś innego mnie boli, coś zjadłam np. Ale nie, te tabletki wywołują ból żołądka i biegunkę

Gość gość
Jak zamawiasz jakieś główna to masz, ja postawiłam na producenta vital proges i jestem bardzo zadowolona. Chciałam wyrazić swoją opinię, bo to właśnie nimi sugerowałam się przed zakupem. Kończę już trzecie opakowanie z wynikiem 8kg. Włosy mam w bardzo dobrej kondycji wiec nie zauważyłam większej zmiany. Polecam najpierw upewnić się czy dane źródło jest wiarygodne :)

Gość gość
Polecam plany treningowe oraz dietetyczne : www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060 Profesjonalna pomoc w osiągnięciu wymarzonej formy ;)

Gość gość
Zamówiłam amlan z vital progres, zobaczymy czy i mi pomoże

Gość gość
Hejka :) Jestem Ania! Przez całe życie miałam problem, byłam troche hmm "za duża" a że jestem bardzo leniwa to ćwiczyć mi się nie chciało, wiec zostawały tylko diety... przeszukałam przez ostatnie 3 lata większość internetu, stosowałem wiele różnych diet ale bez większych efektów, ale miesiąc temu znalazłam super diete! Jest ona tutaj: http://dieta-luks.pl/44865

Gość gość
będziesz zadowolona,ja stosuję amlan właśnie z vital progres i efekty są naprawdę zaskakujące zmniejszony apetyt, przyśpieszony metabolizm jest super :)

Hejka :D Jestem Ania! Przez całe życie miałam problem, byłam troche hmm "za duża" a że jestem bardzo leniwa to ćwiczyć mi się nie chciało, wiec zostawały tylko diety... przeszukałam przez ostatnie 3 lata większość internetu, stosowałem wiele różnych diet ale bez większych efektów, ale miesiąc temu znalazłam super diete! Jest ona tutaj: http://dieta-luks.pl/44865

Gość Pati  zzzz
Ja dziś wzięłam 1 tabletkę ale raczej jestem sceptycznie nastawiona na efekt jakikolwiek

Gość gość
to po co zamawiałaś?