Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedam wieczorową sukienkę Gucci

Polecane posty

Gość gość
PRZEPRASZAM, nie ten dział. Zupełnie w innym miejscu miał być ten post :))) Ale może ktoś skorzysta ;) Pozdrawiam. PS Tak, tak, wiem, na "macierzyńskim" zaraz pojawi się 10 wpisów jakie g.... sprzedaję -dajcie sobie spokój :) Kto chce skorzysta.

Gość gość
Cyt."metki wycięte " to jakiś żart ? Szukasz głupich czy naiwnych .w lombardzie sprzedają z metkami a czasem wycinają

Gość gość
Są wycięte, ale na klamerce jest grawer "Gucci" (mały, nie daję rady uchwycić swoim aparatem). Osoby noszące oryginalne rzeczy Gucci często wycinają metki, żeby nie było widać marki. To w podróbach często jest jest półmetrowy napis z nazwą firmy i osoby, które nie mogą sobie pozwolić na zakup takich rzeczy, lubią, by było widoczne jaka to marka. Jeśli ktoś jest naprawdę zainteresowany mogę innym aparatem zrobić zdjęcie graweru (pożyczonym). Nie sprzedaję jej za kilka stówek tylko w cenie zwykłych sukienek, więc nie ma się co oburzać :) Czasem warto zaufać. Pozdrawiam.

Gość gość
Gdyby ktoś był zainteresowany, posiadam też oryginalną, elegancką, czarną spódnicę Gucci. Metki zachowane, nr seryjny -więc można potwierdzić oryginalność w salonie Gucci. Mogę wystawić ją na aukcji za 99 zł. Czarna, elegancka, midi. Rozmiar na polska rozmiarówkę ok 38. Stan bdb. Pozdrawiam.