Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MatylaK88

Urodziny dla dziecka

Polecane posty

Witajcie, jak zazwyczaj organizujecie imprezy urodzinowe dla swoich dzieci? Bo moja córka wymyśliła, abym wynajęła dmuchane atrakcje tego typu http://www.dmuchance-opolskie.pl na swoją imprezę urodzinową. Mamy dużą działkę i stwierdziła, że to będzie świetne rozwiazanie. Tylka ja uważam, że to może być lekka przesada. Co myślicie?

Gość gość
A ile twoja córka ma lat? Ja w maju zrobiłam dla swojej córki 8 letniej urodziny na sali zabaw "młynek" z siedlcach.

Gość gość
Autorko, jesteś ze Śląska? :D

Córka ma 7 lat, a mieszkamy w Gdańsku. W sumie sala zabaw to także dobre rozwiązanie. Przynajmniej nie będę miała dużo sprzątania w domu :)

Czasem organizujemy urodziny dla dzieci z dmuchańcami i całkiem dobrze się to sprawdza :) Rodzice wybierają taką opcję najczęściej jak sami przy okazji urodzin dziecka planują imprezę dla siebie i znajomych i wtedy taka impreza nie traw 2 godziny tylko 5 i więcej. Przy takim rozwiązaniu też inaczej koszty się rozkładają. Oczywiście polecam siebie do realizacji www.strefysowki.pl Pozdrawia, Asia

Gość gość
Na urodzinach mojej córeczki byli animatorzy od www.kaczki-dziwaczki.pl Zorganizowali oni urodziny w stylu Myszki Mickey. Oferują wiele tematycznych urodzin dla dziewczynek i chłopców. Polecam wam zapoznać się z ich ofertą.