Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to cholerna prawda że

Polecane posty

Gość gość

Co się szybko zaczyna tak samo szybko się kończy. Na początku oszalałem na jej punkcie, chciałem ją mieć przy sobie w każdej sekundzie i nie widziałem świata poza nią... A teraz? kompletna obojętność na nią, wszystko się "wypaliło"... Na szczęście, nie powstały z tego żadne zobowiązania, ale rozumiem jak można się na tym "przejechać" postępując nierozważnie.

Gość gość
Pamiętaj to kobieta moze zajść w ciążę i musi urodzić i żyć z tym co nagotuje myślę ze mało gentelmensko się zachowałeś ze cieszys się ze coś nie zagrało najlepiej po stracie powiedzieć e tam dobrze ze nie ma jej .czy faceci macie jakiekolwiek uczucia ???????przykre i tyle

Gość gość
polecam you tube.Ks.Piotr Pawlukiewicz."-Dosyć tego"Zrozumiesz wszystko.Kobieta piękna w oczach mężczyzny kwitnie,mężczyzna silny i ważny w oczach kobiety szaleje na jej punkcie.Dlaczego tak jest ?bo takie są role płci by wzajemnie się dowartościowywać.wiele osób tego nie rozumie.s

Gość gość
tzn.nie sorry pomyłka,mężczyźni szukają siły i akceptacji u kobiety ale tak naprawdę prawdziwą siłę mężczyźnie daje mu drugi mężczyzna,autorytet-ojciec .s

Gość gość
Mężczyzno ,masz być silny!,masz być jej ochroniarzem.Kobieta stworzona do bycia matką,delikatna,pachnąca...piękna.Tylko brudny w myślach mężczyzna patrzy brudno na kobietę ,wtedy wyzywa ją od różnych bo nie patrzy na jej urodę przez pryzmat czystości niewinności,przez pryzmat Boga,tylko przez pryzmat sexu. Kobieta ożywia mężczyznę swoim pięknem.s

Gość gość
A co do relacji autorze to stara prawda się sprawdza-"Co nagle to po diable"Relacje trzeba budować powoli i na mocnym fundamencie,inaczej tak się to kończy.

Z tą prawdą to jest tak, że są święta prawda cholerna prawda i g****o prawda A w uczuciach każdy przypadek jest indywidualny i niepowtarzalny jak linie papilarne

Gość gość
pulchny obejrzyj nagranie a dopiero później się wypowiadaj.s

gość dziś Z całym szacunkiem. Pomimo tego że jestem wierzący twierdzę, że ksiądz ma się modlić w mojej intencji a nie mieszać mi i mojej żonie w majtkach. Myślę, że jasno dałem do zrozumienia co myślę o dywagacjach facetów, którzy z założenia nie powinni mieć żadnych opinii na tematy damsko-męskie a którzy pakują się innym z butami do sypialni:O

Gość gość
Akurat ksiadz zna sie na sprawach damsko - meskich ? Ciekawe skad ma ta wiedze ? Z doswiadczenia ?

Gość gość
pulchny mylisz pojęcia,podkreślam obejrzyj nagranie a później się wypowiadaj,zupełnie nie rozumiesz o czym mowa.On patrzy sercem a Ty czym?...nie kończ ,nie chcę wiedzieć!Sądząc po poziomie Twojej wypowiedzi wszystko wiem,masz brudne myśli tym samym na każdą kobietę będziesz patrzył jedynie przez pryzmat łóżka a to najgorsze co może być.Autor już to wie,już dojrzał duchowo do tego..mam nadzieję.Niezmiernie podoba mi się cała prawda o mężczyznach w tym nagraniu,o kobietach również.O żadnym mieszaniu w ....nie ma tam mowy!s

Jakoś przeżyjemy. Zarówno ja jak i autor a nawet ksiądz Pawlukiewicz :D

Gość gość
co za nawiedzona kretynka tylko jej dvpy w głowie

Gość gość
12.59 dlaczego masz brudne myśli?, ja takich nie mam ,taka moja odpowiedz do pulchnego-jaki jego wpis zboczony i tyle.Brudny w myślach człowiek,brudną miarą mierzy innych a to złe .!s

Gość gość
!2.59 Głodnemu chleb na myśli?Ja o żadnych"d****h "nie piszę,czytaj uważnie i nie wmawiaj mi dziecka w brzuch.s

Gość gość
W nagraniu nie ma mowy o sypialni ani o wchodzeniu z butami .Ksiądz jasno obrazuje relacje wynikające z genetycznych i naturalnych różnic pomiędzy obiema płciami i uprzedzę was ,nie ! nie mówi o fizjologii.s

Gość gość
idz obiad gotowac, pozno juz!

Gość gość
Dawno ugotowany bo ja gotuję od razu na dwa dni! Dodam tylko że bardzo dobrze gotuję.!Zupę wyjęłam z zamrazarki,sałatkę mam z przetworow na zimę ,ziemniaki ugotowane,a rybę wystarczy na 10 minut do pieca dać,zresztą nie mam obowiązku ci się tłumaczyć !Rozkazy to swim kolezaneczkom wydawaj ,jak ci na to pozwolą,nie mnie!,bo ja wiem co do mnie należy i jestem super zorganizowana.s

Gość gość
Do Autora, niestety często tak bywa, ludzie jednak często myślą że początkowy szał i żądza są gwarantem szczęścia.. 'no bo to takie niezwykle, jak do tej pory mi się to nie zdarzylo..', a niestety bardzo często zostaje tylko rozczarowanie jeśli poza chemią nic nie istnialo.

Gość gość
nie zapominaj o deserze i kompocie ze sloika

Gość gość
Na deser ciastka i owoce z Lidla a kompot oczywiscie ze słoka,zaprawiłam 50 słoikow litrowych.Niestety obiad musi poczekać bo dzieci i mąż jeszcze nie wrócili..z pracy i szkoły.s

Gość gość
podłam mężowi co łamie żonie żebra samochodem gniotąc do ściany tak bardzo się dogadza? no no Sylwusia ty będziesz niechybnie świętą obwołana ;)

Gość gość
Bog kazał wybaczać ..zrrsztą nie umiem być msciwa,nie umiem inaczej,nie tylko jemu gotuję ale też sobie a przedewszystkim dzieciom.Tak mnie mama wychowała.Obiad ma być i koniec kropka."A to co zrobił,i nie tylko to ,to Bóg go za to osądzi nie ja.Taką już mam naturę,nie umiem inaczej.Ciągle mimo wszystko jednak mam nadzieję że przejrzy na oczy,że doceni.s