Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odkąd mamy dziecko mąż już ma mnie gdzieś. Nie utyłam, nie zaniedbuję męża

Polecane posty

Gość gość

Żeby nie było, od razu obalę typowe pociążowe mity które na mój temat pewnie pomyślicie. Po pierwsze, wróciłam do wagi sprzed ciąży uwaga uwaga w dwa tygodnie - więc to że jestem teraz brzydka, gruba to mit Po drugie, nawet bardziej dbam o siebie,zaczęłam lepiej się odżywiać, chodzić do kosmetyczki Po trzecie - seks jest, z mojej strony bez zmian, jeśli go nie uprawiamy tzn. że albo zaspaliśmy ze zmęczenia dzieckiem albo mąż ma coś do zrobienia i kazał nie czekać i iść spać. Po czwarte - nie jestem z tych co odsunęły męża. dziecko mas woje łóżeczko, staram się z mężem wychodzić, organizować pomoc babci (mojej mamy) raz na jakiś czas. Raz w tygodniu wychodze na siłownię na 2 godziny, mąż jest z małym. Mąż go bawi rano trochę i wieczorem z 2 godziny. Nie dostałam tzw. odpieluchowego zapalenia móżgu, nie gadam tylko o kupkach. Codzień pytam męza, co w pracy i sama zapisałam się na pewien egzamin, uczę się w wolnych chwilach. więc wytłumaczcie mi dlaczego u meża spadło zainteresowanie mną, seksem, rozmowami ze mną. Jak temu zaradzić? Jak smsa z pracy napsize to też głównie pyta jak tam mały.

Gość gość
Będzie prościej jeśli zapytasz Jego

Gość gość
Ok ,wiadomo czego ty nie zrobiłaś a co zrobiłaś, weź się teraz za chłopa bo pora na to żeby on coś zrobił a także przyjrzyj mu się z bliska i może spójrz bardziej krytycznym okiem tak by on to wyczuł. Pierwsza rzecz do jakiej musi przywyknąć to to że ty przestajesz łowić jego spojrzenia . Zajmij się sobą, zacznij wychodzić i naprawdę, realnie mieć swoje sprawy, nie tylko dla pozoru ;). Im bardziej zaczniej się rozglądać w szerszy świat (nie tylko po pokoju z męża wzrokiem) tym bardziej będzie zaskoczona tym jak dobrze ci z tym i że czujesz się wolna a mąż, cóż, jako kocha to sam zacznie się interesować.

Gość gość
może po prostu kogoś poznał

Gość gość
Znudził mu się seks z Tobą.

Gość gość
możliwości może być kilka, ale czy brałaś pod uwagę to (jak poprzedniczka), że kogoś poznał, zakochał się w innej? Jeśli na ciebie nie zwraca uwagi, ale dzieckiem się interesuje, to raczej chciał dziecka. Problemem jedynie jesteś ty.

Gość gość
Aha, i nie ma znaczenia, że nie utyłaś, dbasz o siebie, czy zainteresujesz się, co u męża w pracy. Jeśli mężczyzna się zakocha w innej, to możesz być nawet miss świata i to ci nie pomoże. Sądząc po twoim wpisie, sprawiasz wrażenie trochę zarozumiałej (co to nie ja). Może trochę spuść z tonu?

Gość gość
Z tego co wyczytalam to ty nie pracujesz a on tak. I zmuszasz go do wstawania? Toz on pewnie jest jak zombi to i nie dziw sie ze ma cie gdzies skoro jedyne czego chce to spac... jako niepracujaca ty powinnas wstawac do dziecka.