Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy emigrantka

jaki smartfon czy da sie kupic

Polecane posty

Gość czy emigrantka

za 400-500zl. i czy lepiej w abonamencie czy lepiej sam tel. a rozmowy i net placic samemu? Sytuacja taka: w pracy jest wi-fi, natomiast nie ma jak korzystac w neta a potrzebuje zagladac do slownika, bo moja odpowiedzialnosc opiera sie m.in na znajomosci jezyka. Placa jak za sprzatanie a wymagania sa jak do pracy za 2500zl. netto. Moge tez poslugiwac sie slownikiem, z tym, ze smartfon bylby bardziej przydatny nawet do wysylania cv bedac w miescie, do szukania pracy. Noszenie laptopa jest uciazliwe, no i ten net. Ech doradzcie. No i cos jeszcze-tak czy siak jest mi potrzebny dostep do wiedzy a bez netu, czesto poza domem ani rusz.

Gość milexica
Jeśli chodzi o dobre telefony, które nie kosztują nie wiadomo ile to ja polecałabym sprawdzić ofertę LG. Moim zdaniem to najlepsze smartfony na rynku, sama posiadam LG Stylus 2 już od kilku miesięcy i naprawdę sobie chwalę. Sprawdź http://www.lg.com/pl/telefony-komorkowe

Gość gość
Za taką kwotę xperia + obudowa aby telefon wyglądał na nowszy ( polecam sklep ubierzfona.pl)

Gość fuksia
zobacz sobie lenovo moto g2, ja kupowałam w sferisie za 450 zł i ogólnie jestem z niego bardzo zadowolona, jedynie mógłby mieć trochę większy wyświetlacz, ale dramatu też nie ma

Gość gość
poszukaj na komoromat.pl

Gość susanap
W takiej kwocie kupisz Prime Plusa, ogólnie ma bardzo fajne parametry :)

Gość marylaX
Prime Plus jest naprawdę fajnym telefonem, sama go mam i sprawuje się całkiem dobrze :)

Gość odessa77
za 50 zł więcej będziesz miała myPhone'a City, który ma całkiem ciekawe parametry, nawet czytnik linii papilarnych :)

Gość figova7
Za 500 jest też City XL więc myślę, że to też całkiem fajny model. Ma całkiem niezłe parametry.

Gość gość
człowieku patrzyłeś na date powstania tego topiku przecież 2 lata to szmat czasu na smartfony