Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem rozczarowana pierscionkiem zareczynowym :(

Polecane posty

Gość sram wam do ryja suki
05] 2.00- ty masz zdrowe podejcie, autorka nie. A dlaczego? Bo jej pierwszym argumentem bylo to, ze co ludzie powiedza, ze brylant taki maly, i ze zgadza sie nawet na cyrkonie, byleby wygladala na wiekszy brylant... Czyli chodzi o szpan i tyle. >>>> chciwość i szpan, oto właśnie baby

Gość gość
Problem w tej " rozmowie" polega na tym, ze bierze w niej udział chamski chłopak i do tego nieobyty, dziewczyny z ideałami , kobiety z doświadczeniem i te naiwne. Wychodzi tez aspekt kulturowy i na takich różnych poziomach nie ma mowy o dyskusji na normalnym poziomie. Punkt widzenia od punktu siedzenia. Osoba która radziła 1:33 to jedna z rozsądniejszych wypowiedzi mimo ze ktoś zapytał o manipulacji debila to jest to po prostu tzw rada życiowa . Kwiatek za 5 zł to raczej przykład bo tylko aferzysta nie rozumie ze wszędzie sa kwiaciarnie i to tam kupujemy kwiaty dla dziewczyn a nie w spożywczym.

Gość na złe i na złe
gość dziś 2:04 Byłabym bo jestem z nim 8 lat i jak zaczełam z nim być to bylismy biedymi studentami i nie wiedziałam wtedy co będzie robil i ile zarabiał. Nie każdy leci na kase. Ja nie lece ale z pierscionka sie ucieszyłam. Ale jak dostałabym mniejszy tez bym sie cieszyla. Po prostu mam dobrego męza i doceniam to >>> jakby stracił prace albo miał wypadek i nagle miał 1500/miesiąc to GWARANTUJE na wszystkich świętych że max do roku byś go zostawiła, bo jesteś taką suką że musisz mieć i w biedzie żyć nie będziesz, poszukasz innego, "lepszego", wy wszystkie takie same, na dobre jesteście a na złe uciekacie aż kurz leci, co za suki

Gość gość
tyle ze chamski chłopak ma racje :-)

Gość śmierć durnym sukom
kwiaciarnie robią kase na debilach, kwiatek zdycha za 2 dni i NIC z niego nie ma, baba tylko uśmiech na ryju przez 3 sekundy jak kwiatki dostaje, co za marnotractwo, to już lepiej bułke lupić bezdomnemu, wy baby macie ZERO pojęcia o wartości czegokolwiek, żyjecie pod hipnozą czy hooj wie czym, może za dużo lakieru od paznokci wdychacie i ciągle chodzicie naćpane

Gość gość
ale żeby być szczerym,stawiam teze : kobieta opuści biedaka a chłop opuści babę z chorą cipką :-) chyba że kochanka na boku to nie opuści ,a baba sponsor na boku ,mam racje?

Gość równo pod czapką
gość dziś tyle ze chamski chłopak ma racje usmiech.gif 0000 ma racje ale to przez logike, co dla kobiet jest niewidoczne

Gość gość
ale pisałam już że ja jestem logiczna :-)

Gość chciwe babsztyle
dziś ale żeby być szczerym,stawiam teze : kobieta opuści biedaka a chłop opuści babę z chorą c*pką usmiech.gif chyba że kochanka na boku to nie opuści ,a baba sponsor na boku ,mam racje? >>> facet potrafi być wierny jak pies ale nie z suką która ciągle wymaga i jej ciągle mało, wtedy facet ma tylko frustracje że NIGDY tej koorfie nie dogodzi nawet gdyby góry przesuwał, wtedy taki idzie do innej i tyle, niestety każda taka sama, błędne koło, przykre

Gość gość
2:13 nie rusza mnie twoj bol czy bylabym z nim czy nie była. Myśl co chcesz. Dla ciebie wartosciowa dziewczyna to taka co lata za osiedlowym zulem bo nie jest materialistką. Zadowalaj sie czym chcesz, nawet chwastem ale nie bede sie czula winna, bo moj poziom zycia jest wyzszy niz tobie sie podoba.

Gość niewiele naprawde potrzeba
gość dziś ale pisałam już że ja jestem logiczna usmiech.gif >>> logiczna nie potrzebuje SYMBOLI niczego, symbole są dla bezmózgów i dla debili z wypranymi przez TV mózgami

Gość gość
2:13 poza tym nie jestem mojego męza utrzmanką i tez zarabiam wiec nie jestem uzalezniona on niego. Ze musze patrzec tylko ile maz wyciagnie na miesiac.

Gość gość
Jestem lekarzem zarabiam bardzo dużo, kupiłem żonie pierścionek za 700 zł, szczerze jest ładna i traktuje ją jak worek na spermę :) Zaraz powiecie prowo, ale to prawda, pozdrawiam z dyżuru

Gość tylko wysoki poziom życia
gość dziś 2:13 nie rusza mnie twoj bol czy bylabym z nim czy nie była. Myśl co chcesz. Dla ciebie wartosciowa dziewczyna to taka co lata za osiedlowym zulem bo nie jest materialistką. Zadowalaj sie czym chcesz, nawet chwastem ale nie bede sie czula winna, bo moj poziom zycia jest wyzszy niz tobie sie podoba. >>> tak jest księżniczko, nie srasz i twoje gòwno nie śmierdzi.... abyś się kiedyś przekonała o swoich wartościach, czym szybciej tym lepiej, lekcja życia czeka każdego

Gość gość
:-) uważam że ta rozmowa nie ma sensu ,to sa argumenty z d**y,baby to materialistki koniec kropka nie potrafią kochać bezinteresownie ,to laaata moich obserwacji,faceci sa w tym lepsi ,zresztą to oni pisali miłosne wiersze i często cierpieli całe życie przez swoje wybujałe marzenia,baba chce kasy i bachora ,koniec

Gość gość
ale to ja tu brzydko piszę o babach :-) nie potrzebuję symboli

Gość grecka opera titanic
gość dziś 2:13 poza tym nie jestem mojego męza utrzmanką i tez zarabiam wiec nie jestem uzalezniona on niego. Ze musze patrzec tylko ile maz wyciagnie na 00000 to na hooj ci on potrzebny? rozwód widoczny w niedalekiej przyszłości

Gość gość
lekarzu :-) musisz mieć fajne życie z workiem ,ale każdy ma swoje upodobania nie? i zupełnie nieważne co jej kupiłeś i za ile

Gość nocny dyżur w psychiatryku
gość dziś Jestem lekarzem zarabiam bardzo dużo, kupiłem żonie pierścionek za 700 zł, szczerze jest ładna i traktuje ją jak worek na spermę usmiech.gif Zaraz powiecie prowo, ale to prawda, pozdrawiam z dyżuru Zgłoś Zmartwie cie ziomal, dałeś 700zł ZA DUŻO

Gość gość
przecież ten lekarz to baba :-)

Gość gośćlekarz
Jest zadbana, bo myśli, że złapała Pana Boga za nogi :) a ja piguły obracam co dwa dni :)

Gość przykre być babą
gość dziś usmiech.gif uważam że ta rozmowa nie ma sensu ,to sa argumenty z d**y,baby to materialistki koniec kropka nie potrafią kochać bezinteresownie ,to laaata moich obserwacji,faceci sa w tym lepsi ,zresztą to oni pisali miłosne wiersze i często cierpieli całe życie przez swoje wybujałe marzenia,baba chce kasy i bachora ,koniec Zgłoś Brutalna prawda, bez słodzenia, ale baby UDAJĄ że tak nie jest, i na wszystkich świętych przyrzekają że NIE SĄ materialistkami, tak samo jak uważają że abrocja to NIE zabijanie bo to ich ciało, je/bane hipokrytki, KŁAMSTWO i KASA to ich Bóg

Gość gość
2:28 chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Ciesze się, że mi się powodzi ale nie mam klapek na oczach i ciesze sie tez z malych rzeczy bo wiem, ze w kazdej chwili sytuacja sie moze zmienic. Ale poki mam co mam nie mam zamiaru sie zadreczac i zyc z mysla, że za chwile sie cos stanie. A moj system wartosci juz dawno jest ustalony, bo nie pochodze z bogatego domu i do wszytskiego doszlismy z mezem sami. Wiec nie odzywaj sie na tematy o których nie masz pojecia.

Gość gość
Czy myślicie, że to normalne? Nie kocham jej, a mam ją tylko do jednego?

Gość suki zdychać marnie
Konkluzja jak zwykle: Baby to KOORFY

Gość gość
lekarzu babo :-) sama byś postawiła diagnozę a nie trujesz te farmazony ,stworzyłaś postać lekarza żeby udowodnić że autorka ma racje

Gość gość
masz zakaz odzywania się kolego :-) noo

Gość gość
i to jest dowód na to, że ludzie dobieraja się pod względem poziomu, a jak sie zderzą rozni ludzie to sie nie dogadaja. Autorko porozmawiaj z narzeczonym , powiedz, ze Ci sie wrzyna. Ale ze on nie chcial go powieksac to powiedz ze przy okazji chcialabys w innym stylu.

Gość gośćlekarz
Jestem mężczyzną na szczęście :) Nie wiem, jak jest po seksie, to ta kobieta mnie nie interesuje :) zawsze tak miałem, seks i jakoś dziewczyna mnie nie kręci

Gość fura skóra i komóra
gość dziś 2:28 chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Ciesze się, że mi się powodzi ale nie mam klapek na oczach i ciesze sie tez z malych rzeczy bo wiem, ze w kazdej chwili sytuacja sie moze zmienic. Ale poki mam co mam nie mam zamiaru sie zadreczac i zyc z mysla, że za chwile sie cos stanie. A moj system wartosci juz dawno jest ustalony, bo nie pochodze z bogatego domu i do wszytskiego doszlismy z mezem sami. Wiec nie odzywaj sie na tematy o których nie masz pojecia. Zgłoś Twój problem jest taki że w miare jedzenia apetyt rośnie, szczególnie jak to nie miało wiele za dzieciństwa to teraz jak złapie troche grosza musi się to dowartościować materialnym gòwnem, jesteś żałosna jak hooj, masz zero wartości, nawet nie kapujesz tematu