Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem rozczarowana pierscionkiem zareczynowym :(

Polecane posty

Gość gość
ja coś czuję, że będzie Cię to męczyć. Mnie też by męczyło. Skoro ma kase to powiedz. Ale nie , że Ci się nie podoba, tylko tak jak pisałam, że wolisz coś w Twoim stylu. Że doceniasz wybów ale wolałabyś trochę inny. Nawet z cyrkonią. Może on po prostu myślał, że taki Ci się bedzie podobac a nie chciał zaoszczędzić. Chyba, że wiesz, że po prostu olał temat i się nie postarał to nie owijaj az tak. Powiedz, że wiesz, że to słabo brzmi ale chcesz być szczera, że to nie twoj styl. W aparcie złoty, ładny pierścionek ze średnim brylantem ale widocznym jest za 2000 zł.

Gość gość
Raczej tak szybko rozwodu nie będzie bo za pół roku planujemy starać się o dziecko. A to pierścionek mi się nie podoba nie świadczy o moim materializmie. Chyba nigdy nie byli zareczeni ci którzy komentują. Otoczenie z powodu takiej bzdury potrafi nieźle dać w kość. I po co?? Żyjemy niestety w głupiej mentalności ze pierścionek ma być drogi i to nie ja wymyśliłam!!!

Gość gość
Chyba jesteś dość rozpuszczona... :o 🖐️

Gość gość
Moja srebrna obraczka ma sie dobrze, dziekuje, mam ja kilkanascie lat i blyszczy sie jak psu wiadomo co ;) Mezowi sie uszkodzila, dal do naprawy i przy okazji do wyszlifowania i wyglada jak nowa. Jasne, ze metal to kwestia gustu, ale srebro po latach nadal wyglada ladnie, chyba ze sie go w ogole nie nosi i sniedzieje. A co do Twojego pierscionka- dlaczego facet dal Ci taki, a nie inny? Nie zna Twojego gustu? Nie stac go na drozszy? Moze ten wydal mu sie uroczy i pasujacy do Ciebie? Moze ktos mu taki doradzil, bo sam nie wiedzial jaki wybrac (wracamy do tego, ze nie zna twojego gustu, itd). Moze sprobuj popatrzec jego oczami, czemu wybral taki, a nie inny?

Gość baby są durne jak hooj
01:23] To ze jest mi przykro świadczy o moim egozmie? ? Więc kim są Ci którzy mi wytykają to ze mój brylant widać tylko pod lupą? ? Chyba nie po się obdarowuje ukochaną żeby potem takie głupie teksty musiała słuchać, żeby musiała znosić głupie przytyki i narażać na przykrości? ? >>> Hooj w doope co myślą inni. Ty nie masz własnego rozumu? Facet ma się na 5 lat koorfa zadłużyć na je/bany pierścionek aby koleżanki powiedziały " o łał "??? Ty koorfa masz wogóle rozum? Co ja mówie, WIEM że nie masz rozumu, bo jesteś BABĄ!!!

Gość gość
Robisz tak : najpierw pytasz chłopa skąd pomysł na TEN model pierścionka, potem czy pytał kogoś o radę ( jak usłyszysz ze mamusi to najlepszego). Dalej mów ze obawiasz sie o to ze pierścionek jest taki cieniutki ze moze sie wygiąć, złamać lub jakoś uszkodzić bo twoja koleżanka tak miała. Możesz tez zapytac czy bierze opcje wymiany na inny i czy bardzo mu zalezy aby to był właśnie ten pierścionek. Reagujesz w zależności od odpowiedzi, na końcu możesz tez powiedzieć ze pierścionek jest taki jakby dla dziewczynki na komunie i moze go schowasz dla wasźego dziecka -:) jak przychytrzyl to powinnaś trochę go pomęczyć. To ty masz sie cieszyć z pierścionka a nie on z jego ceny. Od początku naucz ze ma byc szczodry w symbolach bo potem kwiatka dostaniesz jak w lidlu bedą za 5 zł .

Gość rozwód za rok max
dziś Raczej tak szybko rozwodu nie będzie bo za pół roku planujemy starać się o dziecko...... >>>> taaa bo nikt kto ma dzieci nie bierze rozwodu, haha. Powodzenia z byciem samotną matką bo taka twoja marna przyszłość z twoim rozumowaniem

Gość gość
Niestety mój facet olał temat i się nie wysil bo nie jest tępy i widzi co na codzień noszę. Nie kupuje mi drogich prezentów rzadko kiedy cokolwiek od niego dostaje nawet za wspólne kolacje często ja place swoją kartą. Wszystko ok ale kuzwa chyba pierscionka zaręczynowego sobie sama nie kupię? ?!!

Gość gość
Otoczenie z powodu takiej bzdury potrafi nieźle dać w kość X X X Jeśli swoje szczęście uzależniasz od opinii otoczenia to trochę musisz się jeszcze nauczyć o życiu...

Gość manipulacja działa
gość dziś to instrukcja manipulacji debila?

Gość gość
To cene kwiatkow tez sprawdzacie jak dostajecie? Czekoladek? Kolczykow? Upominkow urodzinowych, mikolajkowych, swiatecznych, itd? Masakra, wstyd mi za takie przedstawicielki wlasnej plci. Ja dostalam ostatnio bukiet zonkili i podejrzewam, skad byly, bo wiem gdzie akurat byly dostepne, ale w zyciu by mi nie przyszlo do glowy narzekac, ze kosztoealy 5 zl, wiec mniej kocha niz jakby kupil roze za 50...

Gość gość
Jeszcze dodam, że ten jest cholernie niewygodny ta cienka obrączka wrzyna mi się w palec i gdy nie zdejmę go na noc to rano mój palec jest okropnie spuchniety. :(

Gość obecny
jeszcze raz powtarzam, że faceci nie znają się na tych Waszych biżu ! to jest Twoja rola kobieto aby pokazać facetowi nawet łopatologicznie co powinien wybrać u złotnika ! gdy facetowi pokazujesz 'sznurek' na palcu to facet kupi sznurek , gdy facetowi pokażesz 'konkret' na palcu to facet będzie kombinował , gdzie zbierać złom , puszki aluminiowe lub butelki po piwie aby uskładać forsę na 'masywny' pierścionek , to Ty KOBIETO musisz pokazać facetowi , co oczekujesz ?

Gość gość
Czyli przyoszczędził. Ja bym z nim pogadala, serio, bo będziesz o tym myśleć. Ktos tam wczesniej dobrze napisał, że patrz na reakcje i że faktycznie ten pierścionek wygląda na komunijny i że jest ładny ale chcialabyś bardziej kobiecy i czy pogniewałby się jakbyś go wymieniła. Nie czułbym się głupio bo widac, że on oszczędza na Tobie, skoro nie kupuje Ci prezentów czy nie placi za Ciebie.Dobrze, ktoś napisał , zebys się cenial bo jak bedziesz sie zadowalac byle czym to w przyszłosci nawet tego kwiatka z lidla nie dostaniesz. i olej tego głąba z komentarzami o materialistach.

Gość gość
To, ze jest niewygodny, to jedyny sensowny argument. Te inne o otoczeniu dajacym w kosc... Jak ci otoczenie kaze miec dwoje dzieci, a ty zawsze chcialas jedno, to tez posluchasz otoczenia, bo nie dadza zyc? Jak ci kaza kupic dom, bo w mieszkaniu tylko blokowa biedota mieszka, to tez sie zadluzysz na 30 lat, bo oni tak mowia? Samodzielne myslenie lezy i kwiczy?

Gość gość
jak się wrzyna to dobrze, to masz argument, że chcesz inny.

Gość ryj z mejkapem
baby są durne hooje, mają wyprane mózgi przez TV

Gość przecz suki
dlaczego baby są takie durne? Za dużo TV i babskich czasopism, robią gòwno z mózgu baby

Gość gośćbaba
dać chusteczkę ?:-) głupie jesteście takie larwyyyy

Gość bez terroru cípnego
obecny dziś tak, bo facet to debil, daj mu doopy a potem weź do sklepu aby kupił pierścionek za 20 kafli, koorfa, nic dziwnego że teraz co drugi to pedał, hooj z wami babami, buehehe

Gość gość
nie ,mylisz się,one są takie od początku

Gość durne księżniczki
i się dziwić że faceci was nie chcą, bo tak naprawde to PO HOOJ wy im potrzebne? same problemy z wami tylko

Gość gość
noo ,współczuję wam

Gość kasa tylko kasa
gość dziś wypíerdalaj materialistyczna suko

Gość gość
1:40 Nie chodzi o to, że musimy miec kwiatki za 500 zł. Ja 2 dni temu dostałam od meza róze jedną pewnie za 3- 4 zł i się ucieszyłam z niej tak samo jak jakis czas temu przyniosł mi w koszu 25 róz. Cieszę się z czekolady czy drobiazgu. Ale równocześnie mój mąż kupuje mi drogie perfumy na okazję i bez, biżuterie czy inne rzeczy. Bo o mnie dba. I co złego jest w tym że autorka czy ja uważamy, że zasługujemy na coś więcej niż kapcie z kiosku. Przecież ja mu nie rozkazuje tego kupywać ale cieszę się, że nie żydzi na mnie. Stać nas , dobrze zarabiamy i nie widze powodu dla którego miałabym byc sie nie cieszyć. I co jestem materialistką? Gdyby nas nie było stac, też bym z nim była. Mój mąż oswiadczył mi się kilka lat temu, zarabiał duzo mniej niz teraz. Wtedy 3000 zł a kupił mi pierscionek za 2000. Z tanszego tez bym sie cieszyła, ale ciesze sie ze sie postarał. Teraz po 4 latach za taka cene kupił mi rower, który chciałam na urodziny i nie czuje sie winna bo zarabia duzo wiecej. Stac go to dlaczego nie? Zaraz bedzie jak sciemniam i sie chwale. Nie chodzi o chwalenie tylko o postaranie sie. Pokazuje tylko, że kobieta ma prawo sie czuc olana jezeli, w tak waznym momencie facet, z którym ma spędziec reszte zycia , oszczedza na niej mimo ze go stac.

Gość dam ci po ryju
babe trzeba prać po ryju minimum raz w miesiącu, bo to głupie jak lewy kalosz

Gość nie ze mną te ściemy
dziś 1:40 Nie chodzi o to, że musimy miec kwiatki za 500 zł. Ja 2 dni temu dostałam od meza róze jedną pewnie za 3- 4 zł i się ucieszyłam z niej tak samo jak jakis czas temu przyniosł mi w koszu 25 róz. Cieszę się z czekolady czy drobiazgu. Ale równocześnie mój mąż kupuje mi drogie perfumy na okazję i bez, biżuterie czy inne rzeczy. Bo o mnie dba. I co złego jest w tym że autorka czy ja uważamy, że zasługujemy na coś więcej niż kapcie z kiosku. Przecież ja mu nie rozkazuje tego kupywać ale cieszę się, że nie żydzi na mnie. Stać nas , dobrze zarabiamy i nie widze powodu dla którego miałabym byc sie nie cieszyć. I co jestem materialistką? Gdyby nas nie było stac, też bym z nim była. >>> Właśnie że NIE była byś z nim, kłamiesz i wiesz o tym dobrze.

Gość gość
2.00- ty masz zdrowe podejcie, autorka nie. A dlaczego? Bo jej pierwszym argumentem bylo to, ze co ludzie powiedza, ze brylant taki maly, i ze zgadza sie nawet na cyrkonie, byleby wygladala na wiekszy brylant... Czyli chodzi o szpan i tyle.

Gość suka i kasa
baby to materialiatyczne suki, kłamią że nie ale TAK !!!!! Spróbuj jej nie dać lub nie kupić to zaraz początek III Wojny Światowej, bo baba to materialistyczne stworzenie, nigdy nie wystarczająco, chciwe koorfy, zawsze im mało i muszą to coś mieć, nie ma granicy dla nich, to podłe i manipulujące plemie

Gość gość
2:04 Byłabym bo jestem z nim 8 lat i jak zaczełam z nim być to bylismy biedymi studentami i nie wiedziałam wtedy co będzie robil i ile zarabiał. Nie każdy leci na kase. Ja nie lece ale z pierscionka sie ucieszyłam. Ale jak dostałabym mniejszy tez bym sie cieszyla. Po prostu mam dobrego męza i doceniam to.