Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem rozczarowana pierscionkiem zareczynowym :(

Polecane posty

Gość iluzja sen życia
żyjemy w matrix koorfy, to wy nie wiecie? trzeba być debilem

Gość gość
podjęcie takiego tematu nic nie da ,jak połączysz swoja naukę z teorią iluzji kolegi niżej to będziesz blisko prawdy:-) bo jedno wcale nie wyklucza drugiego

Gość atom na tą planete
gośćlekarz dziś Czy tu serio siedzi sama patologia? usmiech.gif nikt nie potrafi podjąć mądrego tematu? Zgłoś Temat jest że baby żyją materializmem i kłamią nagminnie na każdy temat, one nie potrafią mówić prawdy po kłamaniu całe życie, to żałosna egzystencja

Gość sterylizować bydło
Autorka tępa suka a jej misiek to debil, nadają się dla siebie idealnie

Gość gość
co za tępa koorfa

Gość gośćsisi
Nieprawda,ja materialistką nie jestem bo nawet nie dostałam pierscionka zareczynowego tylko łancuszek ktory potajemnie w nocy mi zdjął i dał innej.

Gość gość
a ja rozumiem, w końcu symbol symbolem, ale to jest coś co się będzie nosic w domyśle cale życie i powinno się podobać

Gość gość
i co autorko powiedzialaś już narzeczonemu? czy odpuszczasz? ja bym powiedziała , delikatnie ale jednak. Po co ma Ci nie dawać to spokoju.

Gość gość
99% kobiet jest rozczarowanych pierścionkiem zaręczynowym. To całkowicie normalna i naturalna reakcja. Nie ma w tym nic złego.

Gość gość
mam nadzieję, że jednak nie bo przecież partner powinien znać kobietę na tyle żeby wiedzieć co jej się będzie podobać

Gość gość
Bardzo rzadko się zdarza, żeby kobieta nie była rozczarowana otrzymanym pierścionkiem. 99% jest rozczarowanych.

Gość gość
Jesteście wszyscy strasznie męczący, zwłaszcza debil wyzywający kobiety od suk. Odwróćcie sytuację: macie dobrze zarabiającą partnerkę, która może wam kupić Ferrari w prezencie. Zamiast tego dostajecie Forda Mondeo z 2006 roku.

Gość gość
skąd taka statystyka? Prawdę mówiąc ja byłam bardzo zadowolona ze swojego drugiego pierściona zaręczynowego (pierwszy był ładny, ale z żółtego złota)