Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alutka2017

Sierpniowki 2017

Polecane posty

Gość kora1987
wow!wow!wow! Abisiowa super wiescie!!! ogromne gratulacje!! supee, masz ju z glowy! nacinali Cie?? ucaluj Olafka ;) jak sie ogolnie czujesz?? ja bylam na ktg i zero skurczy, jakies noeregularnw wiec jeszcze sie pobujam.. dzis 41 tydz1dz. zobaczymy, w koncu sie cos ruszy ;) Maanwa , ja sluchalabym lekarza. W koncu on powinien wiedziec, co w takiej syt jest najlepsze dla corci ;) ale czytalam keidys, ze jezeli dziecko nie przybiera, to rozwiazuja ciaze. Cudownego dnia dziewczyny ;)

Gość maanwa
Dzb za rady Abi. GRATULACJE .Olaf śliczne imię .Oby i nam tak szybko poszło

Gość 3Justyna33
Abisiowa gratulacje super ze juz możesz mieć synka w ramionach. 37 tydz i 4 dni to praktycznie tak samo mniej więcej jak teraz ja i Obłoki Magellana. Czyli może to się stać w każdej chwili. No nieźle czuję się podekscytowana tym faktem. Jeszcze raz gratuluję i super imię.

Gość Mama32
Abisiowa gratuluję!!!!! Aż zazdroszczę że masz już Olafka przy sobie :-) Życzę Wszystkiego Najlepszego i szybkiego powrotu do domu :-)

Gość Abisiowa
Dzięki dzięki nie naciski mnie.polecam piłkę i gaz naprawdę jest łatwiej. Do domci jutro :)

Gość syska84
Abisiowa gratuluje buziaki dla Was.

Gość kredka 41
Abisiowa gratulacje i wsztakiego dobrego. Pozdrawiam

Gość kredka 41
Abisiowa gratulacje i wsztakiego dobrego. Pozdrawiam

Gość Sowa25
Abisiowa, gratulacje! :) zazdroszcze! Duzo zdrowka dla Was!

Gość MamaDaga90
Abisiowa gratulacje! Tez pozytywnie zazdroszcze :) u mnie 38 t i 2 dni, wczoraj bylam u lekarza, wszytko z małą ok, ponad 3 kg, ale szyjka długa a skurczy brak... pewnie sie jeszcze pobujam chociaz jak widać nie znamy dnia ani godziny :) trzymam za Was kciuki dziewczyny, juz chyba wszystkie sie doczekac nie mozemy ;)

Gość Obłoki Magellana
ABISIOWA - GRATULACJE!!! <3 Wspaniałe wieści!!! Imię bardzo mi się podoba! Ale cudownie się czyta takie rzeczy - życzę powodzenia ze wszystkim :) :) :) Pocieszyłyście mnie, Dziewczyny, z tym GBS. Bałam się, że to coś poważnego, a okazuje się, że jednak dość często występująca sytuacja :)

Gość Obłoki Magellana
Ja mam nadzieję, że mój mały wykluje się jednak bliżej terminu OM, bo 10-go mam wypłatę i fajnie byłoby, gdyby urodził się po :D :D :D

Gość Abisiowa
He he obłoki tez tak planowałam. ......dziękuję za gratulacje i życzę wam powodzonka

Gość gość
Abisiowa wielkie gratulacje!!! Reox, nie no pewnie, że napakowałam całą walizę, o tych oczywistych rzeczach nie wspominam, ale samych ubranek mam chyba z tuzin (jak uleje, pobrudzi kupką, bo może będzie ciepło, a może zimno...), a Boppy chciałbym zabrać, bo ma fajne elastyczne wypełnienie i miłą poszewkę welurowo-bawełnianą, no i wiem, że moja jest wyprana i pachnąca. A w szpitalu, w pierwszej ciąży, była poduszka do karmienia z jakiegoś sztucznego tworzywa, taki bardziej flaczek niż poduszka;) no, ale zawsze mogę poprosić szanownego małżonka żeby mi dowiózł, żeby w dniu porodu nie martwić się nadbagażem:)

Gość Malgosia2626
Abisiowa gratulacje !! Dużo zdrowka dla Was! :) Ja miałam nadzieje jakieś takie ze może dziś u mnie coś ruszy bo miałam jakieś takie dziwne bóle popołudniu, ale cisza spokój... w sobotę zaczyna się 38tc..

Gość maanwa
hej hej byłam wczoraj na usg i mała przybrała 180g. według lekarzy taka jej uroda będzie malutka ma 2700.ale to nic słuchajcie tego przed chwilą odeszły wody także telefon na porodowke czekam na męża i jedziemy . trzymajcie kciuki oby szybko poszło. ps. nie mam skurczy aż mnie to dziwi

Gość 3Justyna33
Maanwa to udanego porodu krótkiego i sprawnego życzę. Daj znać jak juz będzie po wszystkim.

Gość Mama32
Mannwa trzymamy kciuki by wszystko było ok i daj znać co u Was ;-) Widze że teraz jedna po drugiej już idzie ja mam wizytę jutro u lekarza ciekawe co mi powie ;-)

Gość kredka 41
Mannwa szybkiego porodu i dużo radości z maluszka.

Gość reox
maanwa - 3 mam kciuki za sprawny i jak najmniej bolesny poród. Czekamy na wieści... To prawda, teraz to się posypiemy, jedna po drugiej będziemy rodzić...

Gość syska84
Maanwa rowniez trzymam kciuki i powodzenia.

Gość kora1987
i ja!! powodzenia, niech bedzie szybko i bezbolesnie!!! czekamy na wiesci ;)

Gość Klistyczka
jeszcze troszkę i rodzę! Już się nie mogę doczekać dnia, w którym przytulę moje maleństwo! ogólnie mam już całą wyprawkę praktycznie, ale nie mam wózka. Przymierzam się do Barletty z adamexu bo podoba mi się design i funkcjonalność. Sprawdzałam go w sklepie i wydaje się mega wygodny;) któraś z Was używała lub używa go? Chodzi mi głownie o model 2w1:)

Gość 3Justyna33
Klistyczka ja go kupiłam ale nie miałam jeszcze szansy użytkowania... No wydaje sie wygodny i zwrotny.

Gość Mama32
Dziś mam wizytę u ginekologa ciekawa jestem co mi powie czy coś się dzieje czy cisza i muszę pod pytać się go o wiele rzeczy.

Gość 3Justyna33
Mama32 daj znać po wizycie co Ci powiedział. No a wydawało się że Ty pierwsza urodzisz a jednak nie..

Gość kora1987
ciekawe co u mannwy, pewnie tuli corcie! ;) powodzenia mama32, moze Cie skieruje juz do szpitala ;) jak widac termin terminem a dzieci wychodza, kiedy chca ;) teraz to juz kazda praktycznie moze poleciec ;) w temacie wozka sie nie wypowiem bo mam bebetto po corci ;)

Gość Mama32
Mam skierowanie na KTG więc w poniedziałek jadę mój lekarz ma wtedy dyżur,śmiałam się że jeszcze z tydzień tak pochodzę bo nie zapowiada się po badaniu by coś miało się wydarzyc,lekarz powiedział że zobaczymy jak przyjadę co dalej więc torbę biorę ze sobą awaryjne gdyby chcieli mnie zostawić ale jak mają zostawić to niech wywołują i dają znieczulenie bo ja pitolę teraz leżeć i czekać jak na zbawienie kiedy się ruszy tym bardziej że dziecko rośnie a ja rodzilam 3kg dzieci więc aż strach a ja lewe biodro mam wyżej od prawego i mi nie tak prosto urodzić. Do tego mój chodzi pod denerwowany że nic się nie dzieje bo dwie ostatnie urodziłam przed terminem a teraz wszystko się dłuży a i mi jest ciężko bolą mnie kości i mam już totalnie dość bo ani spać ani siedzieć.

Gość Obłoki Magellana
Ja wciąż trzymam się dzielnie :) Ale niestety ból w spojeniu łonowym zaczął mi ostro dokuczać i musiałam zrezygnować ze swoich codziennych, wieczornych, długich spacerów z psami, co szybko odbiło się bólami kręgosłupa :/ Dzisiaj przeorganizowałam sobie szafę. Prawie wszystko uprasowałam - zostały prześcieradła i kilka pieluszek. Torba spakowana, łóżeczko złożone, wózek czeka. Niby mogę rodzić, ale wolałabym jeszcze pozwlekać ;) Maanwa, daj znać, kiedy dojdziesz do siebie!

Gość Obłoki Magellana
Mama32, współczuję :( Ale jeszcze trochę i wszystkie będziemy po :) Na szczęście pogoda nam sprzyja - deszcze chłodzą.