Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alutka2017

Sierpniowki 2017

Polecane posty

Gość gość
Bla

Gość gośćaga83
Zmieniala sie strona i ucielo mi posta z tym dowc**em. Tyle mam na swoje usprawiedliwienie. Ale przynajmniej przekonalam sie co o mnie myslicie " egoistka, prostak z nizin, nieszczesliwa".

Gość gość
Tłumaczą sie winni,a twoje teksty nie raz pokazaly jaka jestes wsiura i prostakiem

Gość 3Justyna 33
Eyyy jakiś trol się tu wkradł chyba, ja ostatni wpis miałam wczoraj

Gość Cecysssia
Czesc :D Oooooo to sie proobilo ! Aga ,przestan...nie uciekaj ! ! :D

Gość gośćaga83
o co wam do cholery chodzi? co ja wam zrobilam? nie mam ochoty przebywac w takim towarzystwie. Wielkie panie z miasta ktore wyzej srają niz d**e mają.. Dość!

Gość Cecysssia
Ja sama nie wiem jak to bedzie jak corcia bedzie dorosla kobieta i nie bedzie mnie potrzebowac ale to bedzie za sto lat takze glowa do gory :D Dziewczyny ,przeciez tak fajnie jest a osoby,ktore weszly nie proszone mowimy DO WIDZENIA :D

Gość Cecysssia
Zarzucasz mi ze jestem wielka pania z miasta? ja rozumiem ze są tu trolle itd i poczulas sie urazona ale chyba to nie powod zeby obrzucac nas mięsem

Gość Cecysssia
Cecysssia dziś - PODSZYW!!!!!!

Gość Cecysssia
No i huj....zaczerniamy sie dziewczyny bo robi sie nie smacznie ! 😠

Gość Cecysssia
Aga prosze nie obrazaj sie! Ja cie tak polubilam. jestes swojska dzioucha :)

Dziewczyny zalogujcie sie bo trolli nie brakuje. Troche sie znamy i wiemy, ze takie bluzgi to nie my.. Dziwi mnie fakt, ze ludzi ciesza takie akcje :/ u mnie zima, ze hej... i ciagle sypie ;)

Gość gośćaga83
Post z 9'50 nie jest moj. Trollisko jakies. Ja nikogo nie obrazam. Nawet jesli jestem wsiura.

Gość gość
dziewczyny, macie już dzieci wiec moze poradzicie. mam problem z wózkiem, czy taki sie nadaje? nie mam kogo zapytac testowac tez nie moge bo leze takze... tu link do zdjęcia : https://i.ytimg.com/vi/w6RITDC_BH0/maxresdefault.jpg jak prowadzic taką spaerówkę? przednie koła nie skrętne?

Gość gość
nie wchodzcie w ten link!!!!!!!!!!!! TO WIRUS!

Gość gość
* żaden wirus miało być:)

Gość gość
dziewczyny nie wchodzcie w to!! przeczytajcie na wp artykul o wlasnie zawirusowanych linkach do allegro tak samo!! NIE WCHODZCIE!!

Gość gośćaga83
Dziewczyny. Widze, ze to nie wy mnie oczerniacie lub mnie nie zrozumialyscie. Wyjasniam raz jeszcze. Nie jestem wrednym babskiem, nie jestem nieszczesliwa, nie jestem egoistka, chociaz to podobno zdrowe

Gość gośćaga83
po prostu czuje ze nie bede lubila dziewczyny mojego syna mimo ze ma 12 lat to traktuje go ciagle jak kochanego bobasa oczywiscie uczuciowo a nie fizycznie

Gość gośćaga83
Post z 10'24 nie jest moj. Daruj sobie juz trollu. Dziewczyny, nic juz dzis nie pisze, jakby co, to nie ja. Milego dnia.

Gość kora1987
Aga tak Ci sie teraz wydaje, bo to ciagle dziecko. Jak zobaczysz, ze bedzie szczesliwy ze swoja wybranka to jeszcze sie zaprzyjaznicie :) ja mam super kontakt ze swoja tesciowa, moge z nia konie krasc ;) olej trolli ;) jak Ty jestes wsiorka- to ja tez. W sumie mieszkam na wsi ;) hahaha wiec w moim przypadku to sie zgadza :) Gosciu, nie polecam kol piankowych. generalnie nie polecam 3-1 w jednym. ciezko wpakowac do samochodu. Ja kupowalabym uzywany teraz, na krotko gondola jest. Spacerowka czesto malo uzywana (z tych 3-1). kupuje sie zwykle, jakas parasolke albo taki, ktory sie sklada w 1 czesc. Ja przy corkach mam bebetto holland.

Gość gośćaga83
Kora, ja tylko zartowalam, a to ostatnie to byl trol. Posta tez mi ucielo jeszcze wczesniej. Zaakceptuje kazda panne ktora zniesie balaganiarstwo mojego syna

Gość gośćaga83
Kazdego posta zjada mi w polowie i nie ma emotek. Co sie dzieje? Mama32 zrobilas mi duuza przykrosc. Juz chcial odejsc i zryczalam sie jak bobr.

Gość gośćaga83
Gdy moje dziecko bedzie szczesliwe to ja tez. I nie wazne kim bedzie jego wybranka. Kurcze, tylko np dziwnie byloby mi gdyby chcial zostac ksiedzem. Wiem powolanie. Ale to chyba byloby trudne, ze nie wpadalby z rodzina, z dxiecmi.

Gość Mama32
No to faktycznie był powod do placzu :) przeciez jestesmy doroslymi ludzmi! Ogarnijcie sie!

Gość siepniowa mama
malgo - super, że wyjście udane...Musisz częściej ładować akumulatorki:-) Niestety nie ma mi kto pomóc, mama i teściowa 200 km od nas, poza tym obie jeszcze pracujące...Mąż sporo mi pomaga jak jest w weekend, wtedy pół dnia śpię...Muszę to przetrwać, też senność u mnie trwała cały pierwszy trymestr. Niestety doszły mi nudności...To chyba jest gorsze niż senność. Jestem w 7 tc. Termin porodu mam na 9 listopada.

Gość siepniowa mama
malgo - super, że wyjście udane...Musisz częściej ładować akumulatory:-) Niestety mi nie ma kto pomóc, mama i teściowa jest 200 km ode mnie, poza tym obie jeszcze pracują... Mąż mi bardzo pomaga,jak jest w weekendy, mogę spać do woli...:-) Niestety doszły mi mdłości, to chyba gorsze niż senność. Non stop trampek w buzi. Jestem w 7 tc, termin porodu gin mi wyliczył na 9 listopad.

Gość Mama32
Poza tym rozumiem ze Twoj ostatni post byl o 10:25 bo mialas juz tu wiecej nie pisac? Czy o co chodzi?

Gość Mama32
Nic nie mozna powiedziec