Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkad go nie ma

Polecane posty

Gość gość

Przytylam ponad 10 kg , jedyna rzecza jaka mi sprawia radosc jest jedzenie, wszyscy mi mowia znajdz sobie kogos ale ja wiem ze juz nigdy nie znajde

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy znajdziesz kogos z kim będziesz szcżesliwa i gdzie go szukać, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
znajdz sobie zajęcie,idz na spacer,pomóż np.rodzicom czy poczytaj książkę

Gość gość
Kobieta tyje z różnych powodów. Choroba, zaburzenia hormonalne czy przez zle dobrane tabletki antykoncepcyjne, rzucanie palenia nie tylko przez zajadanie

Gość gość
staralam sie ale zawsze musze cos zjesc to jest masakra nie mam sie dla kogo starac i mi przestalo zalezec ale to co sie dzieje z moim cialem jest przerazajace a mimo to nie potrafie sie powstrzymac

Gość gość
Dbasz o siebie. Jak nie jesteś chora to po prostu nie jedz tyle.

Gość gość
no wlasnie nie wiem jak przestac serio no bo np nie wiem ktos uwielbia seks wiec go ciagle uprawia , ktos inny zakupy a ja jedzenie mysle zeby isc z tym do psychologa

Gość gość
Zacznij ćwiczyć trenuj dobry trening który wyciśnie z ciebie poty będzie działał zbawienie. Trenuj co dziennie poprawi ci się humor i do tego zadbasz o figurę. A na jednym facecie świat się nie kączy. Pomysł sobie o plusach z tego ze go nie ma może jakieś się znajdą. Odtąd mojego byłego nie ma czuje ze żyję na nowo. Nie warto się zadręczac dla 15 dkg kiełbasy.

Gość gość
Zajadasz problemy, stres, niepowodzenia życiowe jedzeniem. To jest problem i jak zauważyłaś nie łatwo jest przestać. Tu silna wola może być czymś za mało. Idź do psychologa problem leży w głowie twojej. Wiem co mówię znam się na psychologi studiowała ją i czasem udzielam rad ludzią na forach

Gość gość
Stres tworzy napięcie w psychice i ciele, które powoduje ogólny dyskomfort i potrzebę rozładowania. Ludzie mają różne sposoby radzenia sobie ze stresem. Jedni prowokują kłótnie, inni idą na basen lub na zakupy, biorą ciepłą kąpiel, albo wreszcie.. jedzą. Jedzenie pod wpływem stresu jest dość powszechne.

Gość gość
mam podobnie facet przestal sie mna inetresowac a sie załamałam pomyslałam ze skoro nie jest mna zainteresowany jestem beznadziejna brzydka, glupia i tez jem to jest niska samoocena

Gość gość
jem k****o 3 kanapki dziennie obiad ciastko kawe herbate, cos ci k****a nie odp w mym jadlospisie?

Gość gość
wez leki

Gość gość
ty pissdo do mojego jedzenia jeszcze sie przyp*****lac bedzieszZ!!!!

Gość gość
wez pigułkę