Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieto szanuj ty sie

Polecane posty

Gość gość

Najlepsza paktofonika szmaty :) ,, a wiesz czym się różni szmata od kobiety?tym że kobieta się szanuję,, :) tak tak k***y to do was do tych cwanych dziewic żmij też :)

Gość gość
trzymaj dziewictwo do ślubu. bez cnoty kobieta to szmata. bez cnoty i bez męża

Gość Przemek1909
SZMATY wy nic nie możecie w Polsce nie macie żadnych praw ani nic tylko dziewice do ślubu potem rodzina dzieci seks ostry z partnerem a jak was zdradzi g****o możecie d***** jesteście tu niewolnicami a jak coś zrobicie to was wytkną palcem haha dobrze że jestem MĘŻCZYZNA a nie baba:D haha :D

Gość gość
Dlatego czasami piję i mam faceta do seksu a nie miałam dużo tego seksu a mam 25 lat i kiedyś będę miała normalnego faceta a nie takie zapyziałe polskie g****o jak wy :)

Gość AleksandraPex
ty się facecie szanuj bo takie bydle jak ty marnie skonczy wiesz?

Gość gość
paktofonika śpiewała to do tej laski co zdradziła Fokusa,a do szmat ja sam nic nie mam mógłbym nawet taką delikwentkę kochać jeśli by się zmieniła:DDodam że mam 30 lat i na karku jedno dziecko

Gość CannabisWhiskey
kilka lat temu było wiele postów na demotach z tym cytatem boże :D żenada panowie,mówi dobry kolega ;) szanuje czyli co?jak się nachla raz na rok to nic się nie stanie,fajna dupa snifuje i jara a i tak ma potem męża i ? niech nie d******pska kolegom i nie k***i się wszędzie to poszanuję ją takie zasady powinny tu górować a nie jakieś babka w domu gotuje takiemu ćpunowi :)

Gość Piotrekkkkkkk
Gadzie 21:40 wy nie macie praw uliczne p***y przypakowane żal mi waszych żon tak samo jak żal mi rodziny Popka,Soboty i innych takich gadanych pajaców polska żałosna a d***** to prostytutki z marną płącą nie dziwię się że się k***ią a za taką bym wyszedł i co Z TEGO

Gość gość
dziewice żmije cwane sztunie znam i nie lubię

Gość gość
a wiesz czym się różni mężczyzna od p***y?tym że mężczyzna nie gada o szanowaniu się :)