Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiia27

Czy on kłamie w żywe oczy ?

Polecane posty

Witam , jestem załamana nie wiem co myslec ,a wiec : od ponad pol roku spotykam sie z facetem ,tzn pol roku z przerwami podejrzewam ze nie jestem jedną jego kobieta chociaż on przysięga ze jestem jedyna ze nie ma innej ze nawet nie myśli i innej . Nie bardzo mu wierze ze wzgledy na to ze raz na jakiś czas , zazwyczaj raz na 3 tygodnie gdzieś wyjeżdża i to jak na ironie zazwyczaj od czwartku do niedzieli tzn jest wojskowym i twierdzi ze to wyjazdy z pracy , lub tej wczorajszy rzekomo za granice po auto , zazwyczaj odzywa sie na tych wyjazdach tylko przez pierwsze dwa dni , dzwoni pisze mówi ze tęskni i bardzo kocha i nagle jest cisza , nawet dodzwonić sie nie mogę bo blokuje mój numer , gdy dzwonie z innego odbiera :-( wtedy powstają straszna klutnia i ja zakanczam ta znajomość naprawdę stanowczymy zdaniami , ale gdy wraca przyjeżdża do mnie zawsze z jakimś wytlumaczeniem , na wszystko je ma i przysięga ze mnie nie oszukał , ze kocha ze chce ze mną zamieszkać i mieć dziecko ,ze jestem dla niego najważniejszą, wtedy wszystko wraca do normy i jest miedzy nami dobrze ,po czym mija kilka tygodni i sytuacja sie powtarza , nie wiem co robić jestem załamana :-(

Gość agniecha22222
Myślę, że jeżeli mu nie ufasz to powinnaś to sprawdzić, bo takie zachowanie doprowadzi do Waszego rozstania:) weź go pośledź, wiem może to głupie ale praktyczne : ) i przekonasz się co on jest wart raz na zawszE:)

Nie raz chciałam go śledzić ,ale on zazwyczaj jeździ autem , ja nie mam prawa jazdy ,a podejrzewam ze jeśli byłaby jakąś kobieta to na pewno nie z naszego miasta bo tutaj praktycznie wszyscy sie znają, to male miasto a pokazuje sie ze mną nawet wśród znajomych . jak wytłumaczyć blokowanie tylko mojego numeru w tel ? Kocham go ale nie mogę dac sie tak ciągle oszukiwać ,rozstajemy sie i wracamy do siebie , bo on blaga zebym wrocila do niego , jak dziś poprosiłam go żeby nie kłamał tylko uczciwie powiedział ze koniec to nic nie odpisał :-(

Raz dopadlam jego tel jak jechalismy samochodem i tak chciał mi go wyrwać ze auto rozbilismy :-( widziałam tam wiadomość od jakiejś dziewczyny ale po tym zdarzeniu znowu przyjechał i przysięgał ze to tylko koleżanką i głupie pisanie , wtedy wyprosił powrót . dodam ze to 34 letni facet . czy kłamał by do tego stopnia ?

Gość gość
Moj byly facet ; pojawiał się i znikał z odbieraniem tel i odpisywaniem na smsy też było różnie zdjęcie kobiety w tel. ........ jego odpowiedż: "to tylko koleżanka, tylko Ty jesteś ,nie ma innej kobiety" Okazało sie,ze była inna kobieta.......

Gość gość
agniecha22222 dziś weź go pośledź, wiem może to głupie ale praktyczne : ) To żołnierz Jeszcze ją wsadzą za dzialalność szpiegowską albo nie daj Boże tajemnice państwową posiądzie i będzie ją musiał zastrzelić

Gość gość
mundurowi podobno często piją i często zdradzają

Gość gość
Ja nie śledziłabym a poczekała na ciąg dalszy, poobserwowała i miała na uwadze, że to może być kłamczuch. Co znaczy, że chce mieć dziecko? Niech się oświadczy, pomyśli o sformalizowaniu związku, później mieszkanie, dzieci...

Gość gość
W zywe k***sy kłamie.

Hehe Nie no śledzić go nie będę ;-) on nie pije wcale , a mimo tego zdradza , czuje to , przecie z jak komus zalezy to znajdzie chwile na odp czy szybka rozmowe , dziś twierdze ze dam sobie spokój a jak znowu sie pojawi to jak zareagować żeby nie próbował mnie przekonywać ? muszę to w końcu zakończyć bo rzeczywiście to nic dobrego , wszyscy wokol mi powtarzają ze to jest podejrzane :-( ale czuje bol w sercu :-(

Tylko jak znaleźć potwierdzenie tego ze jest jakąś kobieta , to nie da mi spokoju , nie wiem jak do tego dojść ?

gość dziś Moj byly facet ; pojawiał się i znikał z odbieraniem tel i odpisywaniem na smsy też było różnie zdjęcie kobiety w tel. ........ jego odpowiedż: "to tylko koleżanka, tylko Ty jesteś ,nie ma innej kobiety" Okazało sie,ze była inna kobieta....... Jak to sie okazało ?

I dlaczego ciągle wraca , mimo ze mowie mu ze go podejrzewam ze ktos jest i ze dojde do tego ?????????? ?

Gość gość
Przykro mi,ze to powiem.Jestes zalosna z ta niekonsekwencja.Bzdura z ta twoja miloscia.Milosc ma byc madra,dojrzala i rozsadna.Ty jestes glupia dzierladka,co o milosci wie tyle co makowka wyschla.

Chyba potrzebowałam takich slow , ja sama próbuje go usprawiedliwiać :-( teraz na pewno sie to zmieni :-(

Dziękuje wam wszystkim , dziś wymusilam na nim aby sie przyznał i nagle zwrot o 180 stopni , przyznał ze jest ktoś , to koniec , nareszcie :-D

Gość gość
co robisz dzis wieczorem?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec, co on myśli, co czuje, czy Cie nie zdradza, czy warto inwestować w tę znajomoc , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ale jak to, Autorko? Jak tego dokonalas? Do tej pory wypieral się przecież w żywe oczy :O

Powiedziała ze wszystko wiem i ze ma powiedzieć ze to koniec i będzie bez kłamstwa , wiec powiedział ze to koniec ze kocha tamta i ze jest najważniejszą i ze mam dac mu spokuj ,tylko nie wiem jakim cudem ja skoro to on mnie zawsze prosi o powrót :-/ widocznie naprawdę jest u niej i dlatego przed nią tak pisze . tragedia jak dziecko dorosły facet , tylko nadal nie znam przyczyny tych powrotów , w ogóle nie dociera do mnie ta sytuacja

Gość gość
Ale kłamca pieprzony, a Tobie mowil ze jesteś jedyna, tchórz który lubi lecieć na dwa fronty, nie warty niczego... Ta sytuacja (i moje doświadczenia) dowodzą ze zawsze kobieta powinna słuchać swojej intuicji, ona nie zawodzi. Jeśli czujesz ze ktoś cos ukrywa, to znaczy ze tak jest. Prędzej czy później znajduje się na to dowody.

To prawda , ale wciąż prubuje to wytłumaczyć swojemu sercu , jest mi ciężko :-( wszyscy moi znajomi nie potrafią w to uwierzyć , on z kwiatami przychodził do mnie do pracy , przy wszystkich wyznał ze mnie kocha ten pierwszy raz :-/

Moja przyjaciółką stwierdziła ze on ma schizofrenię :-/ jak przyjęli go do wojska ?