Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 grudnia od godz 12 do 13 można wyprosić w modlitwie wszystko co się tylko chce

Polecane posty

To teraz biegiem do sanktuarium w Bra sprawdzić czy kwiatki zakwitły bo jak nie to znaczy że wasza bozia się spóźnia. A spóźnialstwo nie jest cechą bożą prawda? Czy jest?

Gość gość
Najświętsza Maria powiedziała wielokrotnie o sobie , że jest Matką każdej osoby na tym świecie , więc nie rozpaczaj syn fubu ty też możesz dziś o coś poprosić , a na pewno ta , która jest najwierniejsza w tej godzinie nie zawiedzie cię i wysłucha twoją prośbę .

Gość gość
Jakie sie chce modlitwy czy to jakies specjalne?

Gość gość
JUŻ!

Gość gość
No,ale modlimy sie do Matki Boskiej,zeby zaniosla nasze prosby. Modle sie do Boga,Jezusa,Maryji, sw.Rity i Jana Pawla. Codziemnie 4-5 razy.

Gość gość
nik sie nie modli do maryji tylko z nia rozmawiamy by wyprosiła łaski u boga

Gość gość
Maryjo, piękny Kwiecie Nazaretu, przez Twoją Czystość i Pokorę, Trójca Przenajswietsza, znalazła w Tobie godne mieszkanie, Ty wiesz jak nas prowadzić do Boga, sami bowiem bez Ciebie nic uczynić nie umiemy, rozpalaj nas ogniem Twej Miłości, byśmy zawsze z ufnością zwracali do Boga Ojca jak jak do Najlepszego TATY.

Gość gośćsylwia
21 .57Piękny wpis.

Gość gość
Martyno , Maryja powiedziała : " ... Jeśli ktoś naprawdę kocha Mego Syna Jezusa ten miłością ze Mną złączony , mimo że o tym jeszcze nie wie . "

Gość gość
gość dziś Maryjo, piękny Kwiecie Nazaretu, przez Twoją Czystość i Pokorę, Trójca Przenajswietsza, znalazła w Tobie godne mieszkanie, Ty wiesz jak nas prowadzić do Boga, sami bowiem bez Ciebie nic uczynić nie umiemy, rozpalaj nas ogniem Twej Miłości, byśmy zawsze z ufnością zwracali do Boga Ojca jak jak do Najlepszego TATY. X Przepiękne

Gość gość
marytja prowadzi do jezusa i kaze czytac pismo sw msza komunia spowiedz i post o wodzie i chlebie lub zrezygnowac z ulubionej czynosci telewizora kompa

Gość gościnny
gość 2016.12.09 marytja prowadzi do jezusa i kaze czytac pismo sw msza komunia spowiedz i post o wodzie i chlebie lub zrezygnowac z ulubionej czynosci telewizora kompa Hahahahaha, Wy i wasz kult wszystkiego, Mari, umarłych, i nie ważne czy ludobójca, morderca, gwałciciel no bo powiedzieli dziś w kościele że święty no to święty. Gdzie w biblii o tym czytałeś ?

Gość gość
ja w ubiegłorocznej godz. od 12- do 13 , ósmego grudnia zdążyłem modlić się , oprócz swoich spraw , również za dwie panie o które się mocno martwiłem . Jedną piosenkarkę z Anglii oraz pewną znaną w całej Ameryce: Audrey Radio . Piosenkarka z Anglii całkowicie zmieniła się na plus , jestem w szoku ! Modlitwa różańcowa 8 grudnia (w godz.12-13) czyni cuda ! Jak macie jakieś niesforne dzieci lub córki to nie zapomnijcie odmówić za nie choć 2 dziesiątki różańcowe , a przez cały rok będziecie miały spokój.

Gość gość
Koś powie placebo, ja mówię moc, boża, kosmiczna, wyższa, jak zwał. 8 grudnia 2016 roku modliłam się głównie o swoje zdrowie. Bardzo cierpię ze względu na reumatyzm, zapalenia stawów/mięśni, mam ostre bóle mięśni, kości stawów. Teraz kuleję od kilku miesięcy na lewą nogę, ogólnie mam duży problem z kostkami w obu stopach a kolana bolą mnie od kilku lat. Modliłam się najbardziej o lewą rękę, ponieważ jestem leworęczna i ta ręka jest mi potrzebna. Już ból to rzecz normalna, ale w monencie gdy normalne funkcje są zaburzone i utrudnia mi to wykonywanie podstawowych czynności to już źle się dzieje. Modliłam się gorliwie o rękę. O innych też, ale głównie o moją rękę. I wiecie co? Na drugi dzień ręka była sprawna i nie czułam w niej bólu. Jest jeszcze inny sposób który działa jak modlitwa, to afirmacja, to prośby, a można je wystosowywać do boga ale za pośrednictwem kryształu górskiego, to kamień o bardzo dużej mocy energetycznej. Ostatnio miałam jęcxmienia na oku, mordowałam się, pocierałam rozgrzanym złotem, robiłam kompresy z rumianku, trochę zniknęło i.znów się odnowiło. Tym razem wzięłam kryształ, ocxyściłam go energetycznie i skierowałam w stronę jęczmienia afirmując się na zdrowe oko, powiekę. W nocy całkowicie zniknęło. Kryształ górski ma bardzo silną moc, a przede wszystkim nawet ci którzy nie widzą aury, to po chwili przyglądania się kryształowi są w stanie dostrzec jego energię, piękne białe smugi energii, narazie jestem w stanie dostrzec tylko niebieskie rozbłyski, takie iskierki energii.

Gość gość
czy w tym roku też będzie 8 grudnia w tych samych godzinach? czy jakoś inaczej, a może wcale?

Gość gość
Dzięki autorce/autorowi to teraz i ja to wiem. Każdego roku 8 grudnia między 12-13 godziną.

Gość gość
no właśnie już sprawdziłem że to co roku, zresztą pamiętam że w zeszłym roku pierwszy raz o tym usłyszałem i modliłem się wtedy, ale niestety nawet w najmniejszych sprawach nie zostałem wysłuchany:( wiem... zapewne to moja wina... jak zwykle zresztą :( całe życie dostaje po d***e

Gość gość
gość dziś Z modlitwami tak już bywa, że niekiedy trzeba cierpliwości i dużo, dużo się wymodlić, żeby poszło tak jak chcemy. Nie wiem kim jesteś, ale mogę i za Ciebie się pomodlić.

Gość gość
trzeba się modlić na głos , na różańcu wtedy działa . Na każdą sprawę 1 dziesiątkę .

Gość gość
Najświętsza Maria spełnia wszystkie prośby oprócz tych co przyniosłyby szkodę tym co proszą .

Gość gość
http://adonai.pl/maryja/?id=91 Matka Najświętsza zachęca każdego do modlitw w tej godzinie 12 - do 13 - tej . Przyrzeka , że każdy kto w ciągu tej godziny: 8 grudnia będzie trwał na modlitwie otrzyma od Boga wiele łask , gdyż niebo będzie otwarte na wszystkie prośby nawet te niełatwe do spełniania . Każda minuta tej godziny jest bezcenna gdyż można sobie lub dzieciom przynieść poprawę zdrowia lub lepszą zmianę losu .

Gość gość
dzięki autorko

Gość gość
Za nawrooocenie kafeterian mooodlmy się !!!

Gość gość
Pshemo módl się!

Gość jaa

Jak w temacie :) To DZIŚ :)

Móodlmy się o wszystko !!!

NIEBO się OTWIERA !!!

Prośmy się o wszystko czego potrzebujemy i czego potrzebują inni !!!

Gość pomodle się

modliłem się już w 2016 i 2017 i niestety nic nie pomogło :( czym bliżej jestem Boga tym życie daje mi bardziej w kość :( nawet na śmierć nie zasługuje, a co dopiero na Jego pomoc

może i jestem głupi i naiwny ale trwam dalej przy nim, bo tylko on jest moją nadzieją, mimo ogromu kurestwa które mnie spotyka

to słoowo  jest nie przetłumaczalne i ma kilka znaczen  jest to imie i funkcja   gabriel   powiedział   witaj  Kecharitomene  a nie od dzisiaj będziesz  Kecharitomene  https://www.youtube.com/watch?v=a2BHLBbUny8   Jest to imiesłów bierny czasu przeszłego, oznaczający, że dana czynność już się wydarzyła, a nadal trwa jej efekt. Znaczenie źródłosłowu - charitoō - wiąże się z zapewnieniem obfitości łaski. Tak więc kecharitomene można przetłumaczyć: w pełni i trwale obdarowana (wcześniej) łaską. Z taką interpretacją zgadza się wielu protestanckich biblistów, m.in. baptysta A.T. Robertson.Zamiast użyć jej ziemskiego imienia zwraca się do niej kecharitomene - to jest jej nowe imię. Ponadto posłaniec Boży nie stwierdza: odtąd będziesz zwać się Pełna Łaski, jak to miało miejsce w wielu innych przypadkach nadawania nowych imion w Starym [Abram-Abraham, Jakub-Izrael] i Nowym Testamencie [Szymon-Piotr]. Gabriel po prostu nazywa tak Maryję już w przywitaniu, jakby to było Jej zwykłe imię - i dopiero zmieszanie Maryi powoduje, że wraca on do Jej ziemskiego imienia.

Tak więc Gabriel traktuje jako naturalne, że tak należy zwracać się do Matki Boga, bo w ten sposób nazywana jest przed tronem Najwyższego. Ponadto Anioł wypowiada to imię jeszcze przed Dziewiczym Poczęciem Jezusa, co oznacza, że nowe imię zostało nadane Jej wcześniej - przed Zwiastowaniem. Nie mógłby tak zrobić, gdyby Maryja nie była wcześniej Pełna Łaski.
Tylko Maryja po prostu jeszcze o nowym imieniu nie wiedziała, stąd jej zmieszanie (Łk 1,29).  inne watpliwosci   co do tego słowa  sa tutaj bo bym musiał skopiowac 3 strony  https://www.katolik.pl/2227,416.druk?s=1