Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 grudnia od godz 12 do 13 można wyprosić w modlitwie wszystko co się tylko chce

Polecane posty

Gość gość

a ta godzina nazywa się Godziną dla Świata . W tym świętym dniu o tej godzinie Najświętsza Maryja przyrzeka spełnienie wszystkich próśb i modlitw nawet tych najbardziej niemożliwych i pragnie aby było to jak najwięcej znane i rozpowszechniane . Więcej na ten temat po wpisaniu do wyszukiwarki Google słów : Godzina Dla Świata .

Gość gość
odmawiajcie na co dzień now.ennę pomp.ejanska!

Gość gość
można też wywołać stronę pisząc : Godzina łaski dla świata

Gość gość
Pomodlę sie o łaskę spowiedzi św dla meza.

Gość gość
Czyżby ? :)

Gość gość
Warto zaufać Bogu, masz racje.

Gość gość
DZIĘKI ŻE CI SIĘ CHCIAŁO ,MIŁEGO DNIA (*I*)

Gość gość
a piniendze można się pomodlić? poprosić?

Gość gość
nie można

Gość gość
to dobrze. a o co można?

Gość gość
Juz z cztery dni... Pan jest wielki!

Gość gość
A co, chcesz się Studzia pomodlić o zemstę na byłym o którym ciągle tu pieprzysz i bogactwo?

Gość gość
a dlaczego tylko przez dwie godziny?

Gość gośćdalia
Zaznaczam,ze o cos dobrego,a nie o cos zlego

Gość gość
Sorry ale to tak nie działa. Nie można np odwzajemnienia miłości konkretnej osoby, bo Bóg dał wolną wolę człowiekowi i nie może na nią wpływać. Idąc tym tropem nie wymodlimy nawrócenia innej osoby, pogodzenia skłóconych członków rodziny itp. Te przykłady to rzeczy dobre, realizujące założenia cnót boskich a jednak nie można takich darów dostac

Gość gośćdalia
Sa rzeczy niemozliwe ktore sa ni do spelnienia,trzeba tez jakiegos dzialania w tym kierunku,samo sie nie stanie

"Maryja przyrzeka spełnienie wszystkich próśb i modlitw nawet tych najbardziej niemożliwych" x Chce aby bóg podał się do dymisji.

Gość gość
Byłem w tamtym roku na tej uroczystosci prosiłem o miłość na całe życie . Nie spełniło się inna sprawa że jsk to jak to ja nigdy się pierwszy nie odezwę do kobiety do tego jestem nadmiernie spokojny mnie już chyba nic nie pomoże jak 2-3 lata nic to już chyba tylko zakon zostanie bo mnie rodzice wyp...lą z domu!

Gość gość
Dziwne ze tylko raz w roku przez godzine. Kto to wymyslil? Chyba nie Matka Boska. Kosciol tez namawia do codziennej modlitwy

Gość gość
Gość 14:58. A skąd wiesz, ze sie nie spelnilo. Nie znasz dnia ani godziny. Czas zna sam Bog. Zaufaj, daj tez Bogu cos od siebie.

Gość gość
spełnią się wszystkie modlitwy oprócz tych próśb , które były by przeszkodą do zbawienia kogokolwiek . Najświętsza Maryja od wielu lat pragnie aby to święto i te obietnice były więcej znane . Jednak ludzie bardziej wierzą ziemskim obietnicom niż Maryi .

Gość gość
Gość 20:10. Tak, dobrze napisane. Nie wystarczy wyklepać formułkę modlitwy i załatwione. Bóg daje ale tylko to co do zbawienia potrzebne. Chwala Panu. Mi na przykład postawił na drodze męża, który z sakramentami jest na bakier. Chciałam -modliłam sie o dobrego bogobojnego męża a mam calkiem innego. Widocznie Bóg uznał, ze musze tu na ziemi sie trochę pomęczyć, ze latwo nie ma. A do męża to pewnie tez dobrze ze na mnie trafił. Jakby spotkał kogoś równie oziębłego religijnie, nigdy o Bożym Miłosierdziu mógłby nie usłyszeć.

Gość gość
modliliśmy się o zdrowie do Taty, Bog spelnił nasze prośby.

Gość gość
na pewno trzeba się pomodlić na głos , gdyż w szumie milionów myśli z całego świata nasza modlitwa szeptem mogła by nie być usłyszana .

A mi siła wyższa dała wspaniałą, mądrą partnerkę. Głupi do głupiego, mądry do mądrego - nigdy na odwrót. Oto tajemnica mądrości.

Gość gość
gość dziś KAŻDA modlitwa jest słyszana. Tylko Bóg wie, czy i kiedy zostanie wysłuchana.