Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kasiu odezwij się do mnie

Polecane posty

Gość gość

Kasiu odezwij się do mnie to ja Daniel. Proszę

Gość gość
sam się do niej odezwij, jak czegoś chcesz. dziwny jesteś

Gość gość
Kiedy byłam na plaży nad brzegiem Bałtyku zbiegli się jacyś dziwni ludzie w zielonych czapeczkach i wrzucili mnie do morza :classic_cool:

Gość gość
Jako jedna osoba z niewielu piszesz całe imię swoje i dziewczyny. To duży plus jednakże może być niewystarczające bo Kasia być może tu wcale nie zagląda. Jeśli bardzo za nią tęsknisz i chcesz odnowić kontakt to napisz smsa lub wiadomość na portalu z jej profilem. To niestety wymaga odwagi.

Gość gość
Nigdy nie miałam przyjaciół. Ludzie rozmawiali ze mną tylko wtedy, kiedy czegoś ode mnie potrzebowali. W szkole, na studiach – kiedy chcieli ode mnie przepisać lekcje. Bo zawsze się świetnie uczyłam. Grubi są zawsze świetnymi uczniami, zauważyła pani? Nie mają innych rozrywek, tylko książki. Grubych nikt nie zaprasza na szkolne imprezy. Z grubych śmieją się nawet nauczyciele. Pamiętam moją wuefistkę. Zrywała boki, kiedy biegaliśmy czy graliśmy w piłkę. Ty, gruba, szybciej, szybciej! - darła się na całe boisko, a ja myślałam, że umrę ze wstydu. A higienistka w szkole? To samo: podczas ważenia skrytykowała mnie przy wszystkich. Coś ty ze sobą zrobiła, dziewczyno? Musisz schudnąć i to z dwadzieścia pięć kilo, powiedziała z pogardą, nawet na mnie nie patrząc. Chichot moich kolegów i koleżanek, którzy to słyszeli, do dziś brzmi mi w uszach. Czasem mam taki sen: stoję nago przed wszystkimi, a higienistka pyta, śmiejąc się: Coś ty ze sobą zrobiła? Dotyka moich fałd wskaźnikiem i pokazuje wszystkim mój cellulitis.

Gość gość
a jak to sie ma do tematu ?

Gość gość
ja jestem Kasia , mój były to Daniel.....ale on dla mnie umarł, do dziś się zastanawiam, jak mogłam być tak naiwna.....

Gość gość
18:54 nie brzmisz wiarygodnie, kiepski podszyw

Gość gość
Kasiu naprawmy to dopóki jeszcze można. Oddał bym za Ciebie moje życie.

Gość gość
Kasiu jeśli to czytasz to ci napiszę. Nigdy mi tak nie zależało jak na Tobie bardzo. Oddał bym moje życie za Ciebie. Proszę naprawmy to dopóki można jeszcze to uratować.

Gość gość
Gawlaska szaleje za Rufusem sucharem,ciągle mu miłosć wyznaje.

Gość gość
A ja nie muszę juz wyznawac miłości mój kochany juz na zawsze bedzie mój i bedzie wpinal swojego jasia do mojej r********j malgoski az osikam jego tak podniecajaca klate będzie moim panem sponsorem alfonsem tylko nie wiem co jego mama na to czy zechce mnie w rodzinie:-(