Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

petka89

to normalnie zachowanie faceta?

Polecane posty

Mój chłopak sie wkurza jak dotkne mu telefon albo zerkne czasami co on w nim robi, od razu sie denerwuje i zwraca mi uwage" co ja robie, ze on mi nie patrzy ze jak to jego to zebym nie ruszala itd " z jednej strony rozumiem ale z drgiej przeciez nie chce go sprawdzać tylko raczej nie mamy przed sobą tajemnic to skąd jego takie nerwowe zachowanie na tym punkcie? Ostatnio powiedziałam mu żeby mi pokazał telefon bo chce oglądnąć zdjecia bo kilka dni wcześniej nam robił, powiedział że mi pokaże jedynie jak on bedzie miał telefon w ręce wziął go coś zrobił żebym nie widziała i wtedy chciał mi pokazać te zdjęcia, ale sie na niego tak zdenerwowałam ze już nie miałam ochoty oglądać tych zdjęć, dziś tak samo leżał jego telefon na łóżku i się zaśmiałam że sobie popatrze co tam ma, od razu sie wzburzył i go mi wyrwał z ręki. Ja już nie wiem co mam o tym myśleć czy to normalne zachowanie? tak sie zachowuje osoba która nie ma nic do ukrycia? Powiem tyle że jesteśmy razem 4 lata i zawsze mieliśmy zasadę że nie grzebiemy sobie po rzeczach ale on wie ze ja go nie chce sprawdzać ale tak sie boi o ten telefon jak o dziecko...Doradźcie mi co mam robić? Jak z nim pogadać o tym że mnie to rusza bo nie wiem co mam myślec o tym ,czy coś ukrywa itd

Gość gość
Pewnie ze ukrywa. Chyba glupia nie jestes ?

Gość gość
Romansuje sobie na boku pewnie..

Gość gość
Gdyby nic nie ukrywał to by nie reagował tak nerwowo. Prawie na 100% ze cos kręci na boku z inna

Gość gość
A nie przyszło wam na myśl, że istnieje coś takiego jak tajemnica korespondencji i chłopak jest na to wyczulony? Że chce mieć w czteroletnim związku choć jedną oazę prywatności? A baby to zawsze po prostacku - chłopak nie chce, by mu grzebać w telefonie, czyli ma coś do ukrycia. Prostackie.

Gość gość
Spij go, zróbcie sobie małą imprezkę we dwoje. Drinki, sobie rob słabsze jemu mocniejsze. Jak będzie spał to przetrzep telefon

Gość gość
Tez sobie nie życzę żeby mi facet grzebal w telefonie, a jesteśmy razem 4 lata. I nie zdradzam go

Gość gość
Nie zachowywałby się tak nerwowo gdyby nie miał nic do ukrycia.

Gość gość
Każdy zachowałby się nerwowo, jakby ktoś mu chciał grzebać w telefonie.

Gość gość
Cos ukrywa

Gość gość
Taak, coś ukrywa, to pewne. Pewnie dwieście kochanek albo to, że kupił książke na allegro. Albo przepis na zupę pomidorową. Ukrywa jak nic.

Gość gość
Coś się musi kryć za takim zachowaniem bez żadnego powodu by tego nie robił. Duże prawdopodobieństwo że piszę x inną :/

Gość gość
To prawda, a niewykluczone, że pisze też z kosmitą, kucharką z bistro albo znajomym policjantem. Koniecznie przetrzep mu telefon, to takie z klasą.