Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje wredne koleżanki powtarzaly

Polecane posty

Gość gość

co prawda lubilam je na swój sposob,ale nie chcialam miec z nimi prywatnych kontaktów , bylysmy w jednej klasie w ogolniaku.I one zawsze dogryzaly ,smialy sie z biedniejszych dziewczyn,które nie miały chlopakow.I co? Jedna była z facetem 6 lat , a kiedy zaszła w ciążę zostawił ja i uciekł za granicę.Szybko założył rodzinę z drugą dziewczyna, po to by nie płacić wysokich alimentow.To było w 2013 roku. Chlopak drugiej umarł na raka w 2015. tydzien przed rozwiązaniem. Byli 8 lat. Te się poklocily (najlepsze przyjaciolki)i musialy wracac na łaskę rodziców . Tamte laski sie powyrabialy, żyją pełnią życia a one w pieluchach.Karma wraca;)

Gość gość
Trafiły na gorszych sk*****eli od nich samych :P

Gość gość
Ten drugi chlopak nie był taki zły.Wręcz przeciwnie,umarł na raka no i obydwie maja taka biede ze szkoda gadac.Wszyscy się od nich odwrocili.

Gość gość
Ciekawe kiedy do ciebie karma wróci. Cieszysz się, że kobieta została sama z dzieckiem, a partner drugiej umarł? I to dlatego, że jako dzieciaki były złośliwe?

Gość gość
A do mnie za co ma wrócić?:P cieszę się, że życie dało im po nosie. Z charakterem czlowiek sie rodzi, sorry one nie były dzieciakami bo miały po 18 lat, także wiesz

Gość gość
Ja nie widzę tu nic smiesznego a do ciebie wroci to podwojnie zobaczysz:-) Az zal jak pomyślę co ci sie moze przydarzyć za to co robilas i robisz

Gość gość
Może Ci dogryzały bo zwyczajnie jesteś podła i wredna? jak można się cieszyć, ze dziecko zostało sierotą zanim się nawet narodziło? :O Naprawdę, jakie g****o trzeba mieć we łbie by w ogóle cokolwiek takiego napisać? Nie wiem co by musiał mi człowiek zrobić bym miała mieć radochę ze śmierci bliskiej mu osoby...

Gość gość
Może Ci dogryzały bo zwyczajnie jesteś podła i wredna? jak można się cieszyć, ze dziecko zostało sierotą zanim się nawet narodziło? :O Naprawdę, jakie g****o trzeba mieć we łbie by w ogóle cokolwiek takiego napisać? Nie wiem co by musiał mi człowiek zrobić bym miała mieć radochę ze śmierci bliskiej mu osoby...