Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko 6 miesięcy jadłospis

Polecane posty

Gość gość

hej, mój maluszek ma 6 miesięcy na obiadek dostaję warzywka z mięskiem narazie wprowadziłam indyka. zupka składa się z brokułu kawałek selera kawałek korzenia pietruszki ziemniak nie podaje marchewki ponieważ ma po nich zaparcia spróbuję jeszcze raz za tydzień stopniowo wprowadzić. co mogę dać jeszcze małemu do obiadku za warzywo bo ciąglę je to samo, kiedy mogę wprowadzić nowe mięsko np. królika. kiedy przestac blendować na papkę tylko rozdrabniać widelcem.

Gość gość
Ziemniaki,pietruszka,Cukinia,ryż,jabłko,banan -> te produkty możesz spokojnie dawać :) jedzonko z grudkami najbezpieczniej ok.8-9miesiąca

Gość gość
Jajka,kaszki i zupa krem z kalafiora :)

Gość gość
dynie juz podaje, a po kaszce też ma zaparcia i to straszne, o kaszkach mogłam bym pisać i pisać tak wszystkie przestudiowałam i wiem co w jakiej się znajduje najlepsza jest z hippa i holle zero cukru!więc jutro pojade do rossmana i kupie z hippa i zaczne mu podawać znowu mam nadzieje że będzie juz ok bo wczesniej dawałam z bobovita i to było coś okropnego małego brzuszek bolał chyba przez 3 dni po tej kaszce