Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
apple20

Problem faceta potrzebna rada kobiety

Polecane posty

Piszę z takim wyznaniem. Bardzo podoba mi się jedna dziewczyna z mojej miejscowości jest w moim wieku, posiada blond włosy i ma na imię Ola. Jest naprawdę bardzo piękna i nie ma chłopaka o dziwo, podoba mi się już od 2 klasy gimnazjum ale niestety brakowało mi odwagi żeby się odezwać. Teraz mamy już po 19 lat, Ola jest na studiach i ja też ale co weekend widzę ją w mojej miejscowości. Pisałem ostatnio z nią trochę na FB ale wiadomo nie będę umawiał się z nią na spotkanie przez FB, zresztą wydaje mi się że byłoby to głupie. Widziałem się z nią nawet ale wiadomo tylko w towarzystwie znajomych to głupio mi było :( Ogólnie to chciałbym ją bardzo bardziej poznać.Nie miałem jeszcze żadnej dziewczyny bo myślę tylko o Oli. Wiem gdzie mieszka zresztą ona też wie gdzie ja mieszkam bo to mała miejscowość. Proszę o poradę bądź coś w tym kierunku co zrobić. Pisać na FB i zaprosić poprzez internet??? ale nie to jest głupie... Myślę jakoś inaczej do niej podejść aby tylko porozmawiać poznać się a na pewno coś z tego będzie. Tylko jak to jest pytanie??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować