Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anna Szlęzak czyta kafeterie?

Polecane posty

Gość gość
a kto to jest anna ślązak?

Gość gość
jakas komunistka z teamu celebrytów?

Gość gość
o ja piertole:O

Gość gość
z pół minuty wywodu pani ślezak wyłania sie jej obraz idealnego związku, partnerzy muszą sie traktować przedmiotowo i kochać tylko zgodnie z zapełnionym innymi fascynującymi zajęciami harmonogramem zajęć typu ploty z koleżankami. ja sie nie dziwie, że ktoś ją chciał powiesić szkoda tylko że sie urwała z postronka:(

Gość gość
ale mam nerwa chętnie bym jej dojepał do pieca ale nie podoba mi sie polityka prywatności youtuba. ogólnie to chyba ma porade na każdą życiową rozterke współczesnej kobiety mniejsza z tym czy wszystkie razem sie trzymaja kupy i wynikają z doświadczeń zyciowych czy są goofno warte, splagiatowane z róznych gooofnianych for i opakowane w kilkanaście minut piertolenia obliczonego na krótką pamięć widzów i lans połączony z wypłatą

Gość gość
podsumowując c***j jej kooorfie przyszłej czerwonej szmacie w cycki

Gość gość
a związki sie rozpadają głównie dlaego, że wiekszośc z nich nie była żadnym związkiem. czyli że nic sie nie rozpada i nie ma żadnego problemu i szkoda strzępić jęzor w tej kwestii no chyba, że akurat ktoś placi za lanie wody

Gość gość
jakby co to moge to za free podlać wodą wzbogaconą związanym azotem.

Gość gość
a nuż piertolnie razem z tym całym youtube i resztą jepanego internetu i całego świata? nie no żarcik.

Gość gość
na pożegnanie zwyczajowe "jepać czerwone świnie"

Gość gość
tak mi przyszło do głowy, ze ten cały problem, któego istnienia dowodzi niezaprzeczalny wpis na forum, które być może jest kaeterią istnieje tylko jako temat na kolejne filozoficzne rozprawki pani slezak a sam post też sama sprokurowała:D wiecie jak jest jak sie pojawiają w głowie genialne rozwiązania nieistniejących problemów to trzeba pte problemy stworzyć żeby zebrać laury geniusza :P

Gość gość
wiecie akurat sobie przeglądałam jedno z miliona for, które czytuje ( a czytam bardzo szybko bo mam harmonogram zajepany od góry do dołu min miością do partnera i dobroczynnością internetową) i patrze a tam akurat taki post który wiecie idealnie pasuje do tego co chciałam powiedziec. ie to żebym była zaskoczona tak precyzyjnie i gramatycznie poprawnie skonstruowanym werblicznym klikalizmem idealnie pasującym do schematu rozprawki z liceum, w którym jako kujonka siedziałam w pierwszej ławce aby mieć stały dostęp do anusa ciała pedagogicznego

Gość gość
bo w końcu sama go spłodziłam tak żeby można było go rozłożyć na medialnie atrakcyjne (pasujące do mnie) fragmenty, w których zabłyszcze wam w oczy elokwencją jak peeeesda szpakowi po oczach

Gość gość
bo w końcu wiadomo, że kto szuka en znajdzie i że lepiej stracić czery tygodnie na udowodnienie, że problem jest problemem niż samemu usiąść i na anonimowym forum jepnąc anonimowy wpis dowodzący, e nie siedze tu tylko dla kay i lansu. jasne. a ja jestem wesoły romek i mam na przedmieściu domek pani już dziękujemy

Gość gość
no i to jakby sie wpisuje w moją ostatnia pasje czyli jepania komuchów min za ich metody w tym stonke ziemniaczaną na spadochronach i drugie oblęzenie częstochowy czyli zamach na trybunał konstytucyjny. no ale co? chcesz mieć gooofniane zycie musisz sie przylepić do goofna i mieć priorytetty jak gooofno. powodzenia w karierze a wróże że będzie oszałamiająca z tym, że do harmonogramu będziesz se musiała dopisać regularne dawanie dooopy fizyczne i mentalne. było miło spiertalam

Gość gość
mam do sprzedania poradniki i kursy annay szlęzak po niskiej cenie piszcie paula-19892@gazeta.pl