Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bentley84 to bezrobotny syn fubu

Polecane posty

Gość gość

potwierdzone zglaszac pedofila na policje

Gość gość
:D spiertalaj czerwona szmato

Gość gość
Jest jakies nazwisko tego konfidenta?

Gość gość
troche głupawo straszyć ludków sprokurowaną pedofilią w sytuacji kiedy szykujecie rzeź a co najmniej nadanie monopolistycznym słuzbom pseudomundurowym kompetencji gestapo i stazi. w dooope se wsadź kondonie swoje groźby. szantaż ma sens jeżeli dajesz alternatywe przynajmniej pozorną a ty kooorfa sedosowa decho co mi dajesz? idź sie kooorfa zabij zanim ja cie zabije

Gość gość
"jest jakieś nazwisko tego konfidenta?" a ty szukasz kolejnych konfidentów czy jak? spis ludności prowadzisz że ci nazwiska potrzebne? zęby ci sie znudziły albo oczy? a może nózki ci zbrzydły?

Gość gość
chyba dawno strach wam w oczka nie zaglądał że straciliście zdolność przewidywania reakcji ofiar. zapomniało sie jak to jest naoglądało sie na szkoleniach pierdół o wywieraniu presji, metodach przesłuchań i zdobywania informacji pacyfikowaniu niezadowolonych ale niestety te techniki nie są uniwersalne bo odnoszą sie do konkretnej sytuacji jepani pałkarze. szczam na was kooorfy wpadajcie kiedy chcecie

Gość gość
mam nadzieje że nosy macie czerwone a nie fioletowe piertolone alkony z ub

Gość gość
jakbym kierował tym burdelem to bym was już dawno temu zakonserwował w wapnie. no ale na wasze chwilowe szczęście akurat chwilowo nie rządze.

Gość gość
takimi zagrywakmi to se możecie straszyć ślepawych kretynów. mnie tam kilka lat życia i oglądania jak szykujecie sie do zrobienia z polski jednego wielkiego więzienia jakoś nie przekonuje do bycia grzecznym i spokojnym. może sie tam wystrasze jakoś instynktownie ale wiem, że jak sie wam odpuści to będzie tylko gorzej dlatego łaskawie całujcie mnie w doope . nara

Gość gość
Hę ?

Gość gość
co hę? jesteście amatorami albo jepanymi dresiarzami na służbie u czerwonych wypierdów. ostatni raz ryzykowaliście życie prowadząc po pijaku a wasze medale c***j mnie obchodzą. szczerze mówiąc to może sie okazać że będziecie żyć akurat tak długo jak ja bo nie wiem po jaki c****j mieli by trzymać i opłacać takich frajerów. chcesz wiedzieć coś jeszcze czy m usisz najpierw se wpisać cv żeby nie zapomnieć?

Gość gość
nawet ja bym to zrobił lepiej od was. tak wychodzi brak pozzorantów zza żelaznej kurtyny:D jesteście c***ja warci i możecie mi naskoczyć frajerzy

Gość gość
czytam z was jak z jepanego bilbordu reklamowego na trzy kilometry. sam nie wiem czy sie smucic czy cieszyć ze was mam na karku

Gość gość
możliwe również że to inicjatywa lokalnych małych czerwonych krasnolódków obrażonych za te kilka słów prawdy to by nie wygladało za dobrze ....że jakiś mały buraczany lokalny komuszek może sobie inwigilować kogo chce. możliwe nawet że zaniepokoiłoby to słuzby które sie tym zajmuja:) no ale sie zobaczy jak sie sprawy potoczą:)

Gość gość
to ty jacusiu?:classic_cool: walisz sobie gruche pod fotki mojego koootasa , któe mam na twardym?:D ja piertole ale cyrk. widze że nawet nie bede musiał strzelać żeby spadło kilka czerwonych czapeczek wasalnych krasnalodków:D

Gość gość
ktoś ci to zlecił jacusiu? a nie przyszło ci do tego buraczanego durnego łba że chca miec opcje żeby cie upiertolic przy okazji razem ze mną??:D korfa tam same takie debile w tym pzpr?:D

Gość gość
i kogo żeś koorfa jacusiu najął? nerdów od podkładania backdoorów na płatnych stronach z sex kamerkami?:D a idź pan kooorfa w c***j.:D i co żeś im nagadał głupot i plotek? teraz będe musiał ich zajepać. pamietaj że to ty bedziesz za to odpowiadał a ja nie omieszkam o tym przypomnieć jak mi zrobią medialny proces stulecia:D

Gość gość
było sie hadrać z mądrzejszym od siebie? bo co? bo koorfa masz jepana czerwoną czapeczke i ci byle ex menel nie bedzie podskakiwał? "spiertalaj dziadu"? to kooorfa żeś sie doigrał pajacu

Gość gość
ty kooorfa masz w ogóle pojęcie co sie dookoła dzieje czy ci wystarczy wycie do księzyca z resztą watachy?

Gość gość
a ak w ogóle to masz wiekszego czy mniejszego? zapodajesz e foy na plazmie i przykładasz swoją fujarke dla porównania a jak ci nie pasuje wynik to sie bawisz w skalarka pilotkiem?

Gość gość
też coś mi tu jepało od począku amatorszczyzną i kompleksami. ale nie przejmuj sie jacusiu nie będę głosował na kolejnych wyborach na gminnego lacociąga. chyba że sie ode mnie nie otpiertolisz. wtedy możesz zostać wybrany nawet dyżurnym pawilonu a ja twoim pomocnikiem:)

Gość gość
sie koorfa módl żebym nie rozwinął skrzydeł bo sam nie wiem jaka jest ich rozpiętośc. chyba nie chcesz występować w roli królika doświadczalnego?

Gość gość
przyznaj tu i teraz że mi nie dorastasz do dziury w skarpetce i zapomnimy o sprawie:)

Gość gość
może nawet wybacze ci te jabłonke i winde do nieba jadącą przez piekło schorowanych emerytów

Gość gość
a teraz ci pokaże jak sie stosuje szantaż jacusiu. albo przyznasz zgodnie z prawdą to o co cie prosiłem albo za dwa lata będziesz popędzał w interwencyjnych z miotełką

Gość gość
a wy piertolone koniotrzepy od włamywania sie na ipody celem zdobycia nagich selfie swoich siostrzyczek wypiertalać mi w podskokach zanim sie postanowie z kim chodzą

Gość gość
*dowiedzieć. nara

Gość gość
te jacuś wiesz co? informacja to zajepisty interes.możnaby rzec że nadrzędny wobec wszyskich innych. zdajesz sobie zatem kjako komuch sprawe z tego, że trzymają na tym łape troche poważniejsi ludzie od ciebie i z tego, że sobie śledzą nasze wspólne pogawędki? i widzisz jacusiu wbrew pozorom to mnie mnie poniosło tylko ciebie:) przecież sam wiesz co sie robi z ambitnymi kolesiami, którzy kombinują na własną rękę i łamią monopol. jak myślisz jacusiu komu sie będziez musiał tłumaczyć o ile bedziesz miał taką możliwość z wpiertalania sie w dochodowy globalny interes i ryzykowania że pójdzie jepać?:) pomyślałeś nad tym? nie? a powinieneś bo myślenie ma większą przyszłość niż czerone kolorowanki:) ja tam w sumie nie wiem co cie z kim łączy ale wiem, że to co robisz zagraża twoim indiańskim braciom bardziej niż moje piertolenie:) to co? wziąć cie pod skrzydła żeby ci si nie zrobili jacusiu placusiu?:D

Gość gość
jesteś czy ćwiczysz polerowanie berła zwierzchników?

Gość gość
a wy jednoręcy internetowi piraci (z drugą ręką na fiucie) i wyuczonymi paroma sztuczkami najpewniej na gotowym kodzie zdajecie obie sprawe że piraci działali na zlecenie monarchów czy nie bardzo? jak zaczynali działać na własną rękę o dostawali choroby szubienicznej:D myslicie frajerzy że wiecie jak działa sieć? c***ja wiecie imbecyle. a może tli sie w was nadzieja że jak sie wykażecie to was zatrudnią w jakimś p*****lniku typu cia albo fbi? i bedzieta sie wozili jak niejaki james bond z laskami po świecie popijając martini wstrząśnięte nie mieszane? wy kooorfa jepane oszołomy za dużo westernów sie naoglądaliście