Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8708opo

jak czesto sie klocicie, dziiwna sytuacja w mallzenstwie!

Polecane posty

Gość 8708opo
Czlowieku po czym to stwierdziles? Czy ja w sposob arogancki sie zajmowalem do kogokolwiek?

Gość 8708opo
Odpisywalem przepraszam, to jakas obca osoba

Gość 8708opo
Czy w ktoryms zdaniu uzylem "..."? No, nie. Styl pisowni czlowieku i nie wypisuj mi o jakis glupkach, bo wcale mi do smiechu nie jest!

Gość gość
A co z Twoją córką?

Gość 8708opo
Corka jest z mama, pomozcie mi!, czy wiezi na razie z synem sa takie jak z corka i czy one beda spadac po pewnym czasie, skoro nie bede z nim tak przebywal bo to nie jest moje biologiczne dziecko? Mysle, czy nie walczyc o corke, bo znam zone oprocz latania byle , gdzie popadnie to nic jej do zycia nie wniesie. Moi rodzice uczyli ja wierszykow, piosenek, literek, a ona nawet jej bajeczki na dobranoc nie mowila nie malowala z nia, no nic!! ja we wrzesniu zrezygnowalem z jednej pracy i caly ten miesiac siedzialem z moimi dziecmi, odbieralem ich ze szkoly, na basen jezdzilismy i tak caly dzien razem! zmienilem system pracy specjalnie dla nich, bo troszke sie zapracowywalem praca 7 dni w tygodniu i tak od 6 lat, jak myslicie walczyc o corke? Ale znowu ten jej chlopak to jest za mna jak cholera i tez nie chcialbym jemu tego robic bo czym on jest winny, ze ma poj...ana matke, ktora wszystko rozwalila.

Gość 8708opo
Z mama, czyli zona

Gość 8708opo
to znaczy mama czyli zona czyli jego bratowa

Gość 8708opo
Ale sie jakis. D**ek podszywa

Gość 8708opo
Przemyslalem to walczenie o jedno dziecko nie wchodzi w gre oboje kocham tak samo, pytania nie bylo. Jezeli czyta to kobieta, ktora nie kocha juz swojego meza to lepiej odejdz z honorem, a nie oczyszczaj sie i kombinuj jak sie wybielic moja zona niestety byla wredna kobieta i dlla tego chciala z tego wszystkiego wyjsc z Twarza, opamietajcie sie kobiety!dalbym jej nawet bez orzekania o winie, gdyby przyszla i porozmawiala tak szczerze, ze siie ze mna meczy wkoncu jestesmy mlodzi, a ja tez chce czuc, ze. Jestem kochany, a taka udawana milosc doprowadzila tylko do awantur,klotni, i ponizenia, niestety jak zwykle ten ktory kpcha dostaje po d***e najwiecej.