Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEROZUMIEJACA Facetow...

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Mam 33lata,jestem wesola kobieta,troche szalona,zawsze mam swoje zdanie,robie co chce,zgrabna,ladna,spory biust,seksi pupa,seksi nogi,nie nie jestem idealna,ale kobieca fajna babka. ale mam wrazenie ze faceci mnie nie lubia,jestem nadal sama smutas.gif Nie wiem gdzie jest problem ... czesto sa zli,obrazeni na mnie... jakbym niewiadomo co im zrobila,jak to rozumiec ?

Gość gość
Może tobie się wydaje.

Gość gość
Bo nie używasz polskich znaków.

Gość gość
Co mi sie wydaje?

Gość alcia123457765
Nastaw się na to, że następny mężczyzna będzie za Tobą szalał :) że ci poprzedni byli tylko po to, żebyś czuła się doceniona przy tym, którego niedługo spotkasz. Zapomnij o tym, czego nie lubisz i ciesz tym, że masz możliwość bycia piękną :) pozdrawiam

Gość gość
Eh ile mam jeszcze czekac :( wszystkie moje znajome maja juz facetow,mezow dzieci i niektore z nich wiekszosc jest nawet mniej idealna niz Ja... nie wiem co mam sadzic :( taka beznajdziejna jestem?

Gość alcia123457765
No właśnie skoro inne mają te rzeczy, a Ty jeszcze na to czekasz, to jesteś wyjątkowa, bo nauczy Cię to wdzięczności i docenienia tego co otrzymasz. Daj miłość, uśmiechnij się jutro do kogoś obcego, wróci to do Ciebie w mgnieniu oka, kiedy właśnie będziesz tego potrzebować :)

Gość gość
Nie mam nikogo samotna jestem... Tak naprawde to nawet nie mam z kim porozmawiac,zrazilam sie tez do ludzi bo wiele okazali sie falszywi,i tylko o sobie mysla,zeby Cie tylko wykorzystac,badz oszukac :( Samotnie bladze przez swiat... :(

Gość alcia123457765
Moja droga, wierz mi lub nie, ale dziś słowo w słowo słyszałam ''ludzie chcą tylko wykorzystać'' oraz ''jestem samotna'' 3 razy. Tak jak w Twoim życiu amplituda dobrych i złych wydarzeń podskakuje i maleje, tak i połowie społeczeństwa w tej jesiennej depresji.. Nie, ludzie nie są okropni. Ludzie są wspaniali, bez nas nie byłoby niczego, trzeba pokonać tą barierę w, która tylko odtwarza Ci w głowie wspomnienia i mówi Ci co jest złe, na podstawie Twoich doświadczeń. Usuwaj to raz dwa z podświadomości i zaczynaj jutrzejszy dzień z docenieniem wszystkiego. Wdzięczność to podstawa. Nie wiem czy jesteś typem osoby lubiącym czytać, ale może komuś pomoże.. Polecam ''Siła''- rhondy byrne :) Moje życie zmieniło się o 180, a to co piszesz jest tym, co pewnie sama bym kiedyś napisała :p :)

Gość dobra zmiana
to wszystko co piszesz to są twoje subiektywne opinie o samej sobie w ktorych musi tkwic jakis blad. z drugiej strony piszesz ze sa mniej idealne od ciebie, uwazanie sie z aideal dobrze nie wrozy bo sami znamy siebie lepiej niz inni wiec wiemy jakie mamy wady a ty swoich wad nie widzisz.

Gość gość
Czasami czuje sie wrecz ochydna,brzydka ,bo nikogo nie mam,ale z drugiej strony jak spojrze to sa dziewczyny mniej doskonale od emnie i maja czasami nawet przystojnych fajnych facetow,rodziny,mezow dzieci,a Ja nie mam nic :( i jak mam myslec dobrze o sobie ? :( dobija mnie wszytsko i mam wrazenie ze ktoregos dnia strzele sobie w leb... :( Mam dosyc juz teraz,chcialabym byc kochana przez dobrego faceta,miec rodzine ,dziecko byc szczesliwa w koncu,w pelni zdrowia...

Gość gość
NIE ABSOLUTNIE nie uwazam sie za ideal.ABSOLUTNIE NIE!! ale tak czasami jak spojrze zeby poprawic sobie humor... ´chyba wiesz o czym mowie ? musze sie jakos czyms pocieszyc--

Gość gość
Czy faktycznie mlodsze sa atrakcyjniejsze?

Gość gość
Czyli jestem juz stracona? :(

Gość stara panna będzie mieć kota
autorka wybiera i przebiera aż puknie 40cha i czas trumne z desek zbijać, czas leci tik, tak, tik, tak.

Gość dawaj foto panna 33 lat
może panna myśli że taka super ale to tylko wyobraźnia, gdzie foto?

Gość gość
Nie nie jestem idealna,ale mam tez zalety... tak dowalaj mi dalej :(

Dam ci dobrą radę z podtekstem - gdybym był kobietą w życiu nie tęskniłbym za mężczyznami prywatnie.

Gość też błądze po tym świecie
gość dziś Nie mam nikogo samotna jestem... Tak naprawde to nawet nie mam z kim porozmawiac,zrazilam sie tez do ludzi bo wiele okazali sie falszywi,i tylko o sobie mysla,zeby Cie tylko wykorzystac,badz oszukac smutas.gif Samotnie bladze przez swiat... smutas.gif >> to masz tak jak ja, tylko że ja jestem facetem i w związku samotnie błądze, nikomu nie zależy co ja czuje, :(

Gość aleks z krainy czarów
dziś Nie nie jestem idealna,ale mam tez zalety... tak dowalaj mi dalej smutas.gif DDD już Cię kocham :)

Gość gość
Pisalam nie jestem idelana,nie jestem miss, ale jestem w miare atrakcyjna kobieta kobieca,to wiem. ALE absolutnie nie idealna,wiem ze sa piekne,ja jestem normalna atrakcyjna kobieta. Nie nigdy sie nie wywyzszam nic z tych rzeczy... tylko tak napisalm wstepnie zebyscie mniej wiecej mieli jakis tam obraz...a nie od razu pisali "sama ,samotna,bo brzydka"...

Gość w związku bez uczuć
Autorko, gdzieś ty była pare lat temu jak szukałem fajnej kobiety??

Gość nie lubie biebera
gość dziś już cię kocham choć cię nie znam, chętnie bym mocno przytulił

Gość gość
Niektorzy mysla ze jak kobieta jest sama/samotna to dlatego ze jest" brzydka",ze niby nikt jej nie chce, ale z moich obserwacji wynika ze wiele kobiet mniej idealnych i one maja facetow ,ba! czesto to nawet sa przestojni faceci ,maja dzieci,domy,rodziny.Dobrze ze maja tyle szczescia,nie kazdy ma tyle szczescia... :(

Gość gość
Zycie jest bardzo niesprawiediwe :(

Gość czasy nowoczesne
przykre że fajna kobieta jest taka samotna, ale teraz takie czasy, niestety, relacje międzyludzkie upadają

Gość pomóż szczęściu
autorko czym się zajmujesz na codzień i gdzie mieszkasz?

Gość gość
Udaje silna,bo inaczej ludzie nie brali by mnie na powaznie, ale wewnatrz moje serce krwawi,placze z tego bezsensu,niekochania,blakania,samotnosci,bycia niczyja... :(

Gość gość
gosc 01:11 ale Ja nie szukam kogokolwiek,nie nie szukam cwaniaka,wykorzystywacza,chama ,nie,absolutnie nie... Szukam dobrego,szczerego,wrazliwego czlowieka,rozumiejacego wiele z zycia.