Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEROZUMIEJACA Facetow...

Polecane posty

Gość nie jestem badboyem
gość dziś ale z dobrym będziesz się nudzić i go olejesz, temat przerabiany kilkakrotnie

Gość gość
A i oczywiscie facet musi miec to cos dla mnie,dla innych nie musi... musi byc meski i musze sie przy nim bezpiecznie czuc,potrzebuje tego. Faceci niezaradni,ciule,albo chamy cwaniaki,nie pociagaja mnie...

Gość za górami za lasami za morzami
gość dziś Udaje silna,bo inaczej ludzie nie brali by mnie na powaznie, ale wewnatrz moje serce krwawi,placze z tego bezsensu,niekochania,blakania,samotnosci,bycia niczyja... smutas.gif Zgłoś to bardzo przykre że musisz tak udawać, to musi być straszne, aż mi ciebie szkoda :(

Gość czy mnie stać na taką jak ty
gość dziś A i oczywiscie facet musi miec to cos dla mnie,dla innych nie musi... musi byc meski i musze sie przy nim bezpiecznie czuc,potrzebuje tego. Faceci niezaradni,ciule,albo chamy cwaniaki,nie pociagaja mnie... >>> czyli co, minimum 8tyś netto ma być?

Gość gość
Po prostu musi byc zaradny,zebysmy mogli miec rodzinke szczesliwa,zapewnic byt dziecku,zeby dziecku niczego nie brakowalo,zeby miao lepiej niz rodzicie,rozumiesz to ? to normalne,naturalne zjawisko-potrzeby.

Gość sklep z kotami ul mostowa 10a
autoraka zaczyna poszukiwania od pewnego pułapu netto więc odpada 95% facetów, a potem jeszcze ma być męski, i mieć to coś, model najlepiej, z pałacem, no to powodzenia w nieznalezieniu, sklep z kotami za rogiem, zniżka 15% do końca roku dla starych panien które szukają tego idealnego

Gość książe idealny
czyli od jakiego pułapu netto szukasz faceta, bo dobrze aby widzowie wiedzieli. Nie chodzi o faceta, ale o faceta z takim minimum netto, bo dziecko musi mieć wszystko, i wszystko naj naj, lepuej niż rodzice, no i wszelkie bajki i zabawki, aby miało idealne dzieciństwo szczęśliwe z zabawkami, a starego do roboty na dzień i noc aby na to zarabiał. Zgadza się?

Gość gość
Czasami mezczyzn mowi mi ze jestem dziwna... ale nie wiem co to oznacza,co maja na mysli... Ostatnio uslyszalam od starszego Pana w podeszlym wieku,bizmesmen ,ze "takiej kobiety zwariowanej/walnietej Kobiety jeszcze nigdy nie poznalem" ale Ja mu nic zlego nie zrobilam,tylko powiedzialam mu "ze zaden facet nie bedzie mi mowil co mam robic" ogolnie jestem spokojna,ale wesola osoba,zrownowazona,do tej pory nie wiem o co mu chodzi...

Gość ścieżka do nikąd
miłość i kasa to wzajemni wrogowie, wrażliwi faceci nie zarabiają wiele, więc to się nawzajem wyklucza, autorka zostanie na lodzie z swoimi wymyślonymi wymaganiami które nawzajem się wykluczają, wina TV pralni mózgu samic na tej planecie

Gość gość
sklep z kotami ul mostowa 10a dziś autoraka zaczyna poszukiwania od pewnego pułapu netto więc odpada 95% facetów, a potem jeszcze ma być męski, i mieć to coś, model najlepiej, z pałacem, no to powodzenia w nieznalezieniu, sklep z kotami za rogiem, zniżka 15% do końca roku dla starych panien które szukają tego idealnego " PRZECIEZ nie szukam idealu,pisalam... ale to co mam wziasc sobie byle kogo? kompletnie nic nie wymagac?

Gość dziękuje za uwage
kochana autorko, dwa słowa: JESTEŚ POJĒBANA

Gość gość
Dlaczego tak sadzisz ? bo ma swoje zdanie,nie chce byle kogo?

Gość gość
Nie nie jestem gruba,dla Twojej informacji... Jestem okragla typu "curvy" ale nie otyla. Nie gruba,nie chuda,cos pomiedzy.

Gość gość
Nie wiem ale dziwi mnie takie zachowanie mezczyzn,czasami sa na mnie zli,tak jakby obrazeni,jakbym im cos zrobila,nie wiem o co im chodzi,bo jak pytam zeby powiedziali wiecej,to nic milcza... To Ja tez odwarcam sie i ide w swoja droge,nie bede sie prosila o wyjasnienia...

Gość czytaj i się ucz
gość dziś ma dużo zarabiać lub być kochający i wrażliwy? do wyboru. Jak ma zarabiać dużo to nie będzie miał czasu dla ciebie i dzieci bo zarabianie dużo zajmuje dużo czasu, kapuje? Jak ma być wrażliwy to nie będzie męski, bo męski to twardy, co leje po ryju, chla i chodzi na baby. Jak dużo pracuje i jest poza domem to zdradza, bo ma pokuse na około. Czym masz zamiar utrzymać faceta który ma dobre dochody i panienki do niego lecą jak muchy do gòwna? Myślisz że mu się nie znudzisz za rok czy dwa? Naiwna idiotka, 33 lata a durna jak nastolatka. Zero rozumu i koncepcji o realnym życiu. Bogatego i przystojnego z pozycją społeczną każda peezda na mieście będzie ci chciała odbić i któraś to zrobi nawet gdybyś stawała na uszach dla niego.

Gość gość
"dziękuje za uwage dziś kochana autorko, dwa słowa: JESTEŚ POJĒBANA " dlaczego kogos obrazasz,uzasadnij swoja odpowiedz,po czym wnioskujesz? ... bo ktos cos wymaga?

Gość żałosna ta peezda
ten amator musi nieć minimum 8tyś netto, to odpada 95% facetów przed startem, bo ona chce żyć na "poziomie" z jego dochodów

Gość gość
Ale skad stwierdzenie,ze szukam sponsora?

Gość gość
A normalny facet nie moze dobrze zarabiac,chcac dac rodzinie to co najlepsze? to takie dziwne/nienormalne?

Gość gość
To robie blad ,bo wymagam faceta zaradnego,dobrego ?

Gość gość
Mam 165,waze 67kg,spor biust,pupa spora,ale nie jakas szafa,nogi zgrabne ,ale nie chude,

Gość gość
Dodam jeszcze ze jestem ogolnie ciepla osobka,ktora potrafi dac wiele ciepla,kocham zwierzaki,nie jakas zawzieta egoistka.

Gość no nie no
Hmm po pierwsze 1.sierota nik sie nie rodzi ale kazdy moze nim zostac.po2nieszczescia to zjawiska masowe w tych czasach tylko parami mozna to swobodnie omijac dbajac na tyle o siebie BY sierotki w samotnosci nie zostawic,,))to samo zycie))..

Gość gość
To co mam sobie strzelic w glowe, bo wymagam,... mam nie wymgac,mam wziasc sobie byle jakiego faceta.

Gość gość
Przeciez nigdzie nie napisalm ze moje dziecko ma miec wszystkie zabawki... ani tym bardziej nie musze miec" spacerowki" za 6 tys... Ty to masz wyobraznie...

Gość realia panienko
gość dziś A normalny facet nie moze dobrze zarabiac,chcac dac rodzinie to co najlepsze? to takie dziwne/nienormalne? >>> normalny nie może dobrze zarabiać, zgadza się, a jak chce "dać" najlepsze to praca czy biznes go pochłonie

Gość gość
dzieki... wezme pod uwage... jak takis Ty madry to tylko teraz wytlumacz mi co facet ma na mysli mowic do kobiety "ze jest dziwna" ? co to oznacza? Facet ktoremu nie chcialam dam sie podporzadkowac,mialam swoje zdanie mowi mi "jeste szalona/walnieta,takiej kobiety jeszcze nigdy nie poznalem"... Co to ma byc ?

Gość gość0078
gość dziś Ale skad stwierdzenie,ze szukam sponsora? Zgłoś bo ma "sponsorować" tobie i bachorom wygodne i beztroskie życie, a sam jèbać 24/7 na wasze "zachcianki"

Gość drukarka makulatury
gość dziś Dodam jeszcze ze jestem ogolnie ciepla osobka,ktora potrafi dac wiele ciepla,kocham zwierzaki,nie jakas zawzieta egoistka. Zgłoś najbardziej to kochasz KASE, żałosne

Gość gość
pisalam Ci ,bo mialam swoje zdanie,mowilam mu "ze nie dam facetowi o mnie decydowac"a byl to facet bardzo wladczy,dominujacy osiagajacy co chce,ale mialam wrazenie czasami jakby troche sie mnie bal. to mi powiedzial ze "jestes walnieta i takiej kobiety to w zyciu nie poznalem" a facet ma 65lat... zapytalam zeby powiedzial dlaczego,to zamilczal...nie chcial nic mowic.. A sam jest ciezkim czlowiekiem... strasznie wladczy,kobieta ma byc jak piesek :(