Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEROZUMIEJACA Facetow...

Polecane posty

Gość gość
gość dziś To co mam sobie strzelic w glowe, bo wymagam,... mam nie wymgac,mam wziasc sobie byle jakiego faceta. Zgłoś wymagasz nieistniejących kombinacji wariantów, tak to strzał w łeb lepszy, bo byle jaki to poniżej 6tyś netto

Gość gość
Nie obecnie nie mam zwierzaka,ale chetnie sie nimi opiekuje... Przeciez nie napisalam ze moj facet musi 6 tys zarabiac!! Prosze nie wkladaj mi slow do ust ktorych nie wypowiedzialam... Ewidentnie masz jakis problem z tym ...z tymi tysiacami ... :(

Gość stare zasady działają
baba "nowoczesna" co podskakuje i chce być "niezależna" będzie starą panna w tym systemie, nieuniknione

Gość gość
Spokojnie nigdy facetowi nie mowie od razu ze chce dziecko itp,bez przesady,najpierw musialabym sprawdzic czy sie w ogole na ojca nadaje... Nie nie jestem typ despertki,jak to kreslicie... wyobrazacie..

Gość gość
Ten STARSZY PAN,jak to mowisz "dziadek" to bizmesmen ktory jeszcze pracuje codziennie/intensywnie... Glowka mu dobrze pracuje,spokojnie... bez obaw.

Gość gość
Dobrze to jaki problem we mnie widzicie? nie powinnam wymagac,tylko wziasc sobie byle jakiego faceta,zarabiajacego ledwo na chleb? tak to Wasza porada?

Gość gość
ale mniejsza o niego i jego sztuczki ... ale zastanowilo mnie dlaczego tak mi powiedzial... tylko to... a Ty dopisujesz wszelkiej masci teorie do tego...

Gość gość
Nie obchodzi mnie on... Odeszlam nie mam kontaktu z nim,ale zastanawia mnie co mi powiedzial... a miales mi to wytlumaczyc... ;) obiecales :kiss:

Gość gość
Ne nie odchodz!! nie skonczylam jeszcze!...

Gość krecha dla księżniczki
dziś Nie obecnie nie mam zwierzaka,ale chetnie sie nimi opiekuje... Przeciez nie napisalam ze moj facet musi 6 tys zarabiac!! Prosze nie wkladaj mi slow do ust ktorych nie wypowiedzialam... Ewidentnie masz jakis problem z tym ...z tymi tysiacami ... smutas.gif 555 ma zarabiać 3tyś a wydawać tak jakby zarabiał 10tyś, czyli walić na "kreche" aby księżnicza miała na wszelkie swoje zachcianki, bo baba ma zwykle nielimitowane zachcianki

Gość gość
Facet ktory nie ma kasy,wyzywa kobiety od materialistek...

Gość wybór wykluczający
gość dziś Dobrze to jaki problem we mnie widzicie? nie powinnam wymagac,tylko wziasc sobie byle jakiego faceta,zarabiajacego ledwo na chleb? tak to Wasza porada? Zgłoś chcesz miłego i wrażliwego lub bogatego? do wyboru. miłość nie zapłaci rachunków ale kasą miłości nie kupisz, co wybiera waćpanna?

Gość hau hau piesek
gość dziś kobieta piesek to kobieta idealna, szczególnie dla bogatego

Gość gość
Alez jestescie bezlitosni :(

Gość ziemia nie obiecana
dobra zmiana dziś 65 latek to raczej sie nie nadaje nawet jak jest bardzo bogaty,meski,wrazliwy i nie wiadomo co jeszcze bo po co dziecku ojciec ktory niebawem opusci ten swiat a nawet jak nie bedzie to rychle to w pilke z nim raczej nie pogra a w przedszkolu beda pytali dlaczego dziadek go przyprowadza smiech.gif Zgłoś on zdechnie a jej zostanie jego majątek, potem ona znajdzie modela co na jej ( po spadku ) kase poleci i ten ją potem wyroluje i zabierze majątek aby złapać modelke która go wyroluje z kasy i sobie innego modela znajdzie. Rozumieta bałwany?

Gość gość
Alez Wy macie wyobraznie, marzyciele bez kasy. :(

Gość TV pralnia mózgu
gość dziś Dobrze to jaki problem we mnie widzicie? nie powinnam wymagac,tylko wziasc sobie byle jakiego faceta,zarabiajacego ledwo na chleb? tak to Wasza porada? Zgłoś twój problem to choroba umysłowa spowodowana oglądaniem babskich programów w TV pod tytułem "życie idealne"

Gość bańka iluzji materialistek
gość dziś Facet ktory nie ma kasy,wyzywa kobiety od materialistek... Zgłoś materialistka wymaga cudów bo jest leniwa i chce korzystać z dochodu innych w celu opíerdalania się sama

Gość gość
Czy Facect bardzo boagty to oznacza= DOMINANT?

Gość sramy prosto z mostu
gość dziś Alez jestescie bezlitosni smutas.gif Zgłoś realia i prawda tylko, nic więcej, albo teraz albo potem

Gość gość
A Ty gosciu nie masz kasy,dlatego wymog kasy,tak bardzo Cie boli...

Gość pseudo kraj teoretyczny
gość dziś Alez Wy macie wyobraznie, marzyciele bez kasy. smutas.gif Zgłoś bez kasy ale znający realia

Gość kasa nie zna właściciela
gość dziś Czy Facect bardzo boagty to oznacza= DOMINANT? Zgłoś Zdecydowanie TAK, chyba że jakiś pedał artysta odziedziczył fortune, ale taki szybko ją rozpuści, bo durny

Gość gość
Do czego kobiecie...facet bez kasy,len,dziad ?i jeszcze wyzywajacy od materialistek,bo sam sobie nie radzi, nie potrafi zorganizowac kasy :(

Gość kasa rzecz nabyta
gość dziś A Ty gosciu nie masz kasy,dlatego wymog kasy,tak bardzo Cie boli... Zgłoś Kasa to zło koniecznie, nie żyje dla pieniędzy jak żałosna ty

Gość gość
tak sobie tlumacz i sam sie oszukuj...

Gość gość
Czy faceci mnie nie lubia,za co ? ogolnie nie jestem materialistka,jak to mozna by bylo tu wnioskowac... Mam serce i tak naprawde potrafie kochac ,za dobroc,czulosc bezpieczenstwo,ale zaradnosc rowniez wazna...

Gość gość
Facetom bardzo bogatym nie przeszkadza ze kobieta kocha kase. Tylko dziadom bez kasy to przeszkadza.

Gość gość
Czyli facet bardzo boagty to tylko= DOMINANT ktory traktuje kobiete jak pieska,nie moze byc niegrzeczna,zawsze posluszna,potulna? ;)

Gość gość
Przeciez autorka nie napisala ze szuka bardzoo bogatego,badz milionera,a Wy od razu od materialistki wyzywacie :(