Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślub zima ?

Polecane posty

Gość gość

myslicie ze fajnie jest brac slub zima ?

Gość gość
wole zimą niż latem

Z dwojga złego, lepiej latem, niż zimą. W kościele zimno jak nie wiem, trzeba zakładać coś na sukienkę, dojazd z kościoła po błocie, spacer po śniegu na salę, na sali na początku będzie zimno, goście muszą się przebierać - trzeba zorganizować szatnię na te wszystkie kożuchy i kozaki. Goście nie mogą wyjść na papierosa, bo zimno. Jeśli już wychodzą, to wnoszą śnieg na główną salę. Sesja plenerowa w zimie wygląda pięknie, ale zawsze się kończy zapaleniem płuc. Ogólnie rzecz biorąc, moim zdaniem średni pomysł. Ale każdy robi jak uważa.

Gość gość
kościół odpada bo sam cywilny, w usc jest ciepło, dobranie sukienki do pory roku chyba jest oczywiste, w końcu płacę za to żeby się nie pocić i nie marznąć, dojazdy i spacery po śniegu, błoto jest głownie jesienią i wczesną wiosną, przyjęcie w restauracji gdzie nie ma prawa być zimno, szatnia jest na miejscu, papierosy to nałóg i to gości sprawa czy chcą wychodzić i palić, a sesja plenerowa w zimie nie musi być przecież rozbierana

Gość Kataszynka
Nie widzę przeszkód. Przecież wiele osób bierze ślub zimą i są bardzo zadowoleni. Kiedy ja myślę o takim wydarzeniu, to od razu przychodzą mi miejsca takie jak dr irena eris hotel sudety http://www.drirenaerisspa.pl/polanica-zdroj właśnie w górach. Tam jest najlepsza atmosfera na wzięcie ślubu.

Gość gość
Bardzo ładne buty na ślub cywilny można kupić w tym sklepie www.gamis.com.pl . Bardzo eleganckie i wygodne buty.