Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubie siebie nie podobam sie sobie

Polecane posty

Gość gość

w lusterku ok ale na zdjeciach na filmie wygladam strasznie wydaje mi sie ze sobie objelam jakas wizje siebie ze wygladam ok ale jak zobacze siebie na filmiku czy na zdjeciu wygladam okropnie zupelnie inaczej niz w lusterku. Uwazam pozniej ze kazda dziewczyna jest ode mnie ladniejsze przez to przestalam wychodzic na jakies domowki spotkania itd.

Gość gość
lepiej powiedz pchlarzu kiedy obrobisz mi pusie?

Gość gość
nikt ni lubi siebie na zjeciach a moze wiekszosc nie lubi ty bardziej na kamerze

Gość gość
no ale kolega bubu podniosl tu miesciac temu te kwestie- co jest prawdziwsze bardziej oddajace nas samych - odbicie w lusterku czy obraz na zdj/video? wg mnie to zalezy wszystko od mocy przerobowych oczu i mozgu odbiorcy. dla faceta z astygmatyzmem i -4,0 dp bylam swego czasu sliczna :)

Gość gość
Pocieszę Cię,że ja też często widzę sie na zdjeciach brzydko - na filmikach lepiej, a w odbiciu w lustrze zależy od dnia;) ale spotkałam sie wielokrotnie (głównie umawiajac sie na randki),że wyglądam znacznie lepiej niż na zdjęciach w rzeczywistości:) i mówili to przede wszystkim panowie i chcieli się dalej spotykać. Może to kwestia bycia niefotogeniczną osobą.

Gość gość
bubu krakusku czesto patrzylam na twoje krocze w jeansach i nie ma opcji zeby kutafon krakuska byl twoj, ew. przerabiasz go w ph.shop. dalabym sobie reke uciac teraz z mety ze nie masz takiego :P