Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarne chmury się nade mną zbierają, czas na samobójstwo ;(

Polecane posty

Gość gość
Wielu ludzi pisze, bo pisze, aby zwrocić na siebie uwagę, aja jestem na innym etapie... Są granice dla każdego czlowieka, ja już tak zyje kilka lat. Nigdy tego nie zrozumiecie co znaczy kąpać się w misce z deszczówką, czy myć gowę w lodowatej wodzie ze zbiornika na wodę na działce przy 0 stopniach, dla mnie to jest norma. Wydaje się żyl, ale jestem człowiekiem który niechce się poddac i ciąglę walczę... Jednak gdy brakuje na jedzenie pojawiają się myśli, czy warto dłużej tak żyć. Proszę was tylko o jedno wspomnienie tego tematu i o mnie jako autorze przy wieczerzy w wigilię około godziny 17 , bo jest duże prawdopodobieństwo, że już nie będę zył.

Gość gość
Chłopie, chcesz się zabić bo straciłeś pracę? Podaj chociaż kim jesteś z zawodu.

Gość gość
dużo ludzi cierpi biede, ale to juz jest bieda skrajna:O

Gość gość
Wspolczuje!Pomysle w wigilie o takich jak ty ktorzy maja gorzej niz ja!

Gość gość
Heh. troche dziwna sytuacja. Skoro jestes tak rozgarniety i inteligenty ze dbasz o prad i stac cie na internet od trzech lat, a nagle myjesz głowe w misce z lodowata woda itd. to bez problemu znalazł bys nastepna prace choc by jako zamiatacz ulicy albo kasjer w bieronce. idz do stolarni za 1300 albo faktycznie sie zabij bo rece opadaja. Jestes hipokryta skoro piszesz na forum o swojej bezradnej sytuacji a pomocy nie chcesz, to po co piszesz. rozumiesz? prowokacja stooomylionow dwieśćie p*****esiat jak dla mnie. masz rence to kombinuj. nie ma letko jak to sie mawia amen

Gość gość
Provo kasy nie ma a na internet to ma?