Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogą to być wczesne objawy ciąży?

Polecane posty

Gość gość
No tez o tym czytałam ale niestety ja nic nir czuje nigdy w piersiach nawet jak mam okres itd to moje piersi zawsze sa normalne :/

Gość gość
Czyli poinformowałaś rodziców o staraniach? Ja zachowałam to dla siebie bo wiem ze by mnie zniechęcał kazdy...

Gość gość
To kiedy robisz test? Ja zrobie jeden w sobote a drugi kupie na pozniej na czas spodziewanego okresu :)

Ale pisałaś że masz ból jajników, ja też miałam i to przez dłuższy czas nie ciągle ale dwa, trzy razy dziennie takie jakby kłucia nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam. Do tego problemy z załatwianiem się i zauważyłam że co wypiję to od razu praktycznie biegnę siku, to też może byc mylny trop ponieważ przechodziłam zapalenie pęcherza ale minęło więc sama nie wiem jak to interpretować. Czemu kobieta w ciąży po prostu nie może dostać smsa ''jesteś w ciąży'' :D Miesiączkę powinnam dostać dzisiaj a mam biały śluz do tego jakby pochwa była hmm ''spuchnięta'' a do dentysty też powinnam się przejść ponieważ ząb który był kiedyś leczony kanałowi ułamał się ale możliwe jest to przez moją anginę :c

Powiedziałam mamie że mogę być w ciąży, wiem że dobrze mi doradzi i będzie mnie wspierać. Ja robiłam już dwa płytkowe (za szybko by coś wykazały ale ta ciekawość :c )ale czytałam że one nie są tak czułe jak strumieniowe więc jeżeli miesiączka nie nadejdzie do piątku kupię strumieniowy :D

Gość gość
Słuchaj ja 3 grudnia nagle miałam Problemy z pęcherzem ale czesto je mam e takich okresach zimowych. I tez duzo razy robie siku. Te problemu z jajnikiem czułam dokładnie przez dwa dni w pracy. I wydaje mi sie ze nigdy tak nie miałam .

Najzabawniejsze że jak młoda dziewczyna wchodzi do apteki po test ciążowy zawsze sprzedawca da jej najtańszy .

Gość gość
Ja wiem ze tez rodzina bedzie mnie wpsierala jak to przetrawi to sie uciesza ale na razie wole byc z tym sama ;)

Gość gość
Tak ja raz dostałam taki za 7 zł. A ten strumieniowy o cxym sie różni i jaka cena?

Trzymam za ciebie kciuki a ty trzymaj za mnie :D no ja też właśnie myślałam że nigdy wcześniej jeszcze tyle czasu przed miesiączką i tak często nie miałam czegoś takiego. Czasem takie kucia są spowodowane przez torbiele, Gdy miałam 15 lat ginekolog wykrył u mnie jeden ale malutki i został wyleczony dlatego dalej ta niepewność i argument na każdy impuls :c

Gość gość
A ja czytałam ze takie kłucie jajnika to objaw owulacji. Mnie zastanawia ten moj biały śluz nie kojarzę zebym wczesniej taki miała. Normlanie czuje jak ze mnie leci momentami.

to tej taki z wyjmowaną końcówką i go pod strumień moczu się podkłada końcówka albo do pojemniczka sterylnego (najlepiej do próbek moczu) i się wkłada. Z tego co słyszałam są o wiele czulsze i jest to nowsza technologia. Z tego co widziałam nie więcej niż 10 zł :D przez internet z dostawą znalazłam jeden za 13 :D

Też mam uczucie że ze mnie leci dlatego ciągle sprawdzam czy dostałam miesiączkę bo jakby ktoś kurek odkręcił i też to biały śluz. Słyszałam że we wczesnej ciąży przed spodziewaną się miesiączką mogę pojawić się bóle jak na miesiączkę ale jakby inne ''staram się zrozumieć w jaki sposób inne''

tak zawsze przed miesiączką miałam skąpe upławy wręcz znikome

Gość gość
Ja teraz mam dwa wolne dni i mam zamiar dokładnie przyglądać sie organizmowi. Ale juz bez czytania każdej stronki na necie bo wszędzie piszą co innego ;)

Gość gość
To ja sobie kupie w piatek Takie dwa strumieniowe i w sobote rano zrobie jeden ;)

Gość gość
Oczywiście podzielę sie wynikiem :)

Dokładnie w internecie pisza raz tak a raz tak może dlatego że objawy są bardzo różne :/ ja też będę test powtarzać ^^ no ijeszcze zaparcia od 2 tygodni to najbardziej naprowadziło mnie na trop nawet teraz a przed miesiączkami zawsze u mnie szło przeciwieństwo haha :D

to trzymam kciuki jak zapowiedziałam :D Podpowiem jeszcze że moja znajoma dopiero w 3 miesiącu o ciąży się dowiedziała też nie jest za szczęśliwa lekarze myśleli że to torbiel i faszerowali ją lekami bo miała zapalenie. Mówiła że jedyne czego była na 100% pewna że było objawem ciąży to nieświadome łapanie, głaskanie się po brzuszku :D

Gość gość
Ja dzisiaj to miałam Taki brzuch ze zakrywalam Swetrem Masakra odstający taki jakbym juz miała 4 miesiąc Hhaha ;)

Gość gość
Ja powiem Szczerze ze juz cały ten tydzien łapie Sie zs brzuch i w pracy i w domu czy jak zasypiam. I zastanawiam sie czy cos sie tam dzieje ;)

Gość gość
A teraz byłam znowu siku godzine temu Tez byłam. Nigdy tak czesto nie chodziłam. A mam usta suche masakra :p

ja się łapie za brzuch jak przechodzę przez ulicę jakbym się bała, kiedyś miałam wypadek samochodowy może to dlatego. Ja pije i sikam na zmiane hahah :D a to podobno bardzo wiarygodny objaw :D

Gość gość
No ciekawe ciekawe jak to bedzie z nami i naszymi Objawami. Jak tu wytrzymać do soboty :(

dokładnie :c ja zrobiłam błąd że tak szybko szalałam z tymi testami bo po części zaczęłam wątpić w ciąże ale i bardziej jej chcieć :c

Gość gość
No ja sobie obiecałam ze najwcześniej w 10 Dnia pierwszy...

Gość gość
Smieszne jest to ze większość dziewczyn robiąc test modli sie o jedna kreskę a my sie tej jednej kreski Obawiamy :/

dokładnie :c no ale najlepsze jest to z tego wszystkiego że jesteśmy młode Gdyby cos było nie tak mamy masę czasu aby to wyleczyć :)

Gość gość
Ja teraz na dobranoc Przeczytałam sobie o tym białym śluzie pisze duzo Kobiet ze tak miało itd jakas nadzieja sie pojawiła :) ide juz spac bo zaczyna mnie juz głowa bolec :) do usłyszenia