Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana własnymi myślami

Czy Wy też w fantazjach robicie to z kimś kogo nie lubicie?

Polecane posty

Ja czasem nie pojmuję swoich fantazji. Wkurzy mnie ktoś do żywego i żeby rozładować emocję robię sobie masturbację ale najgorsze, że myślę o osobie która mnie wkurzyła i robię to z nią. Któraś też ma takie porypane myśli czy tylko mi jednej odbija?

Gość wariatkas
Mam tak samo. Często fantazjuję też o osobach, które normalnie odpychają mnie fizycznie. Dodam, że mam bardzo przystojnego, cudownego i i czułego partnera. ;)

Gość gość
Fantazjuję o facecie, który mnie bardzo wkurza. Głupie to jest :O

Gość rosa na szkle
Ja może nie fantazjuję, ale pare razy śniło mi się, że uprawiałam ostry seks z osobą, której nie znoszę. Na jawie nigdy by do tego nie doszło.

Gość gość
Nigdy nie mów nigdy ;)

Gość gość
Normalka u kobiet, im bardziej ją wkur... tym bardziej będzie cię pragnąć, dlatego tak lubicie drani :P

Gość gość
ddt30 skończ z tymi poradami :O

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy uprawiając w myślach seks z osobami, których nie lubicie to w myślach ich lubicie? To seks z tzw. "miłością", z czułościami? Bo u mnie nie. Jeśli ktoś w dzień mnie wkurzy to potem wkurza mnie także podczas moich wyobrażeń a ja (wbrew sobie?) jestem mu uległa. I to im bardziej mnie wkurza podczas seksu tym bardziej jestem uległa i tym większą mam przyjemność. To chore o kuźwa ale to chore :O

Gość gość
To nie jest chore, to po prostu jest typowo kobiece.

Gość _sens
Ja mam w pracy kumpele bardzo toksyczną, ostrą sukę, której nikt nie lubi. W moich fantazjach kajam się przed nią na kolanach i liże jej buty. Strasznie mnie to kręci. Ma ktoś podobnie?

Gość gość
To powyzej napisala kobieta czy facet?

@ _sens dziś Ja mam w pracy kumpele bardzo toksyczną, ostrą sukę, której nikt nie lubi. W moich fantazjach kajam się przed nią na kolanach i liże jej buty. Strasznie mnie to kręci. Ma ktoś podobnie? x O jejka miałam dokładnie to samo i to dzisiaj. Dlatego założyłam ten temat. Tzn. miałam znacznie wcześniej takie wizje ale dotąd byli to tylko faceci a dziś byłam w szoku bo po raz pierwszy zrobiłam to z myślach z kobietą. Wkurzyła mnie ostro w pracy aż mało się nie popłakałam a po powrocie do domu dołożyłam jeszcze do pieca bo wyobraziłam sobie jak upokarza mnie seksualnie. Ależ mnie kręciła ta myśl. Im bardziej się nade mną pastwiła tym bardziej mnie to kręciło. Też lizałam jej buty. Zaraz chyba pójdę i znowu się rozładuję bo samo wspomnienie przyprawia mnie o dreszcze. Uważam jednak, że to chore.

Gość _sens
Opowiedz nam szczegóły swej fantazji. Ta moja kumpela zawsze chodzi w szpilach. W moich fantazjach karze mi przy wszystkich współpracownikach kleknąc przed nia na kolanach i przepraszać za np. za to, że nazwałem ja sukę. Gdy już to robię wystawia swoją nogę w obcisłych jeansach i karze mi całowac jej szpilki. Gdy to robie jej druga noga jest postawiona na moich plecach i tylko słyszę jej szyderczy śmiech....przez który padają słowa "od teraz jesteś moim prywatnym czyścicielem butów"...

Gość gość
Najwidoczniej taki już twój fetysz, lubisz upokorzenie w seksie, lubisz być stroną bardzo uległą, bo to cię jeszcze bardziej nakręca... jak ktoś wyżej pisał, to bardzo częste u kobiet, fantazja gwałtu, klapsy, bdsm, głębokie gardło, itd...

Gość Kamila Emigrantla
Mysle, ze wiele osob robi to w rzeczywistosci z kims kogo nie lubi :)

Gość gość
A CZY FACECI tez tak maja ?? np wkurza ich jakas kobieta,badz jej niecierpia,ale nie raz marzyli o niej,masturbowali sie myslac o niej ?

Gość szeregowy czereśniak
nie wiem jak mają inni faceci, ale napiszę jak ja mam. I to nie przy żadnych fantazjach, ale przy zwykłych snach. Ileś tam razy śniła mi się jakaś kobieta z którą do czegoś tam dochodzi niekoniecznie seks. W normalnym życiu nigdy niezwracałem na te kobiety zasadniczej uwagi. Od czasu gdy mi się śniły, stały się jakieś milsze, ładniejsze, seksowniejsze w moich oczach.