Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamana moim życiem

Polecane posty

Gość gośćiowa1234
jak to czytam to mi sie slabo robi ja mialam zawodowke, zaocznie zrobilom LO chodząc do pracy. Teraz pracuje jako sprzątaczka?(sprzatam w domu prywatnym i im gotuje) zarabiam tam 2000 na reke z umową, zrobiłam kursy pieczenia i piekę po pracy na zamówienia ina tym zarabiam drugie 2000 zł w czasie świątecznym nawet wiecej to juz jest 4000 zł mój mąż jest kierowcą(wozi towary) zarabia 3500 zł a w weekendy dorabia jako złota rączka ima z tego 1400 zł więc razem mamy 8900 zł a mój mąż tez jest po zawodówce... studia nie mają nic do rzeczy,masz zdrowe ręce to się dorabiaj.

Gość gość
wyjazd za granice odpada bo moj narzeczony w 90% dostanie sie do wojska ale raczej bez mozliwosci awansu (bo tam w tej jednostce awansuje sie po znajomosci)

Gość gość
Niby tak ale nie chce brac kredytów na 30 lat. Poza tym jaki sens kupować w Polsce mieszkanie jak emerytury maja być głodowe, pracy po 40tce nie ma chyba że jest się specjalista jakimś, po 40tce to juz niechętnie zatrudniają. Wole chyba mieszkać za granica i tam wynajmować

Gość Londyńczyk
Jak najbardziej polecam wyjazd za granicę, przykładowo do Anglii. Każdy Polak oraz Polka którzy tutaj przyjeżdżają są zawsze zadowoleni z podjącia decyzji o lepszym życiu. Tutaj jest zupełnie łatwiej, nikt nie narzeka na to, że ich nie stać na jakieś fajne wakacje, bądź nawet zwykłe wyjście do kina jak to w tej Polsce bywa. Urzędnicy tutaj nazywają petentów klientami i są bardzo mili w porównaniu do tej zarazy z który można mieć doczynienia w Polsce.

Gość gość
jak to czytam to mi sie slabo robi ja mialam zawodowke, zaocznie zrobilom LO chodząc do pracy. Teraz pracuje jako sprzątaczka?(sprzatam w domu prywatnym i im gotuje) zarabiam tam 2000 na reke z umową, zrobiłam kursy pieczenia i piekę po pracy na zamówienia ina tym zarabiam drugie 2000 zł w czasie świątecznym nawet wiecej to juz jest 4000 zł mój mąż jest kierowcą(wozi towary) zarabia 3500 zł a w weekendy dorabia jako złota rączka ima z tego 1400 zł więc razem mamy 8900 zł a mój mąż tez jest po zawodówce... studia nie mają nic do rzeczy,masz zdrowe ręce to się dorabiaj.

Gość gość
gość dziś Praca biurowa nie jest żadna pracą, dostaje sie ja najczęściej po układach...600 tysięcy biurwów przeżera nasze podatki...Trzeba było uczyć się, zostać lekarzem, prawnikiem, założyć firmę...Jak facet studiuje, to niech kończy, można wtedy się ustabilizować...Mój mąż ma działalność, pracuje po 15 godzin na dobę przez 7 dni; mamy wszystko, dom bez kredytu, auta,. ale kosztem czasu dla rodziny. Zostań kimś pożytecznym, tu jest POLSKA...Nigdy nie będzie dobrze... Twój mąż to PASOŻYT jak i TY okradacie i wyzyskujecie innych k....

Gość gość
gość dziś jak to czytam to mi sie slabo robi ja mialam zawodowke, zaocznie zrobilom LO chodząc do pracy. Teraz pracuje jako sprzątaczka?(sprzatam w domu prywatnym i im gotuje) zarabiam tam 2000 na reke z umową, zrobiłam kursy pieczenia i piekę po pracy na zamówienia ina tym zarabiam drugie 2000 zł w czasie świątecznym nawet wiecej to juz jest 4000 zł mój mąż jest kierowcą(wozi towary) zarabia 3500 zł a w weekendy dorabia jako złota rączka ima z tego 1400 zł więc razem mamy 8900 zł a mój mąż tez jest po zawodówce... studia nie mają nic do rzeczy,masz zdrowe ręce to się dorabiaj. Bajeczki i tyle 2000 z pieczenia chyba placków z marihuaną kierowca wozi towary 8h za 3500 - kolejna bajeczka wyssana z palca złota rączka za 1400 chyba złota rączka od łechtaczki HA HA HA

Gość gość
Oczywiście ze bajeczka, szkoda komentować. Poza tym to chyba jakieś cyborgi, non stop w pracy, kiedy wy seks uprawiacie? Dlatego tak plujesz jadem bo jesteś niedopchnieta głupia szmato

Gość gość
21-58, żal du..p,,,e ściska? hahaha, nieudaczniku, zapaL MARYŚKĘ, BO WIDZĘ, ŻE CI NIEOBCA...

Gość gość
pani logopeda może gabinet otwórz?

Gość gość
oczywiscie ze zarabiam 2000 na tortach i ciastach a w swieta jeszcze troche wiecej. Mam dobrą klientelę bo zamawiają umnie wszyscy z firmy w której pracuję i tak się roznosi. Nie mój mąż nie pracuje po 8 h pracuje tyle na ile tachograf go puszcza i w czasie kiedy ma pauzy ma rozładunki. MOZE I PRACUJEMY DUZO ALE DUZO TEZ Z TEGO MAMY.

Gość gość
AHA i towarem jaki rozwozi mój mąż jest blacha dachowa wiec dowiedz sie jak się rozlicza kierowcow.. od metra kochana:) teraz przerzucil sie na male auto zeby byc codziennie w domu wczesniej jezdzil duzym nie bylo go caly tydzien i zarabial 5000

Gość gość
Gosc 22:10 jakim cudem zamawiaja ciasta od Ciebie z firmy, skoro napisalas, ze sprzatasz w domu prywatnym?? Chyba Ci sie prowo nie udalo

Gość gość
Normalni ludzie po pracy sa tak zmeczeni ze odpoczywaja, w weekend tez odpoczynek, spedzanie czasu z rodzina. A wy ciagle praca od rana do wieczora na kilka etatow, w weekend praca, no ja pier... to sa jakies roboty a nie ludzie albo zwyczajjny trol. Kiedy ty spedzasz czas z rodzina, odpoczywasz, skoro ciagle zapieprzasz i tyle masz zlecen haha jaja jakies. Aha i daj mi namiary do tej firmy gdzie placa kierowcy 3500 bo moj szwagier jest kierowca od 20 lat, pracowal w wielu firmach a nigdy takiej kasy na oczy nie widzial. BajeczkA jakas. I tyle sklepow i piekarni z ciastami a wszyscy do ciebie po ciasta lataja haha

Gość gość
pracuje u rodziny w domu a oni maja bardzo duza firme, watpie zeby normalna rodzina zatrudniala kogos za 2000 do sprzatania... blagam Cie, to gdzie ten twoj szwagier pracuje te 20 lat ze na ciezarowkach nie zarobil 3500 zl? chyba sobie zartujesz... podaj email topodam Ci namiar, bo ciagle szukaja tam kierowcow, a kierowcy sie ciagle zwalniaja bo mowia ze malo placa, to ja nie wiem gdzie ten twoj szwagier pracuje.. jesli jestes z malopolski to moge Ci dac namiar na ludzi ktorzy co tydzien chca zamawiac ciasta bo sami nie potrafia ani piec ani gotowac.. do tej pory jak napisalam maz pracowal w delegacji i widzielismy sie w weekendy tylko, dzieci jeszcze nie mamy. Kiedy wracam do domu, nie jestem zbytnio zmeczona tym sprzataniem, nie jest to ciezka praca, a piec uwielbiam. Mama szefowej czesto proponuje mi fuchy, zebym i u niej wysprzatala to dodatkowa kasa wpadnie.. ja bylamnauczona w domu roboty, wracam do domu,nie ma meza, nie ma dzieci to co mam robic,wole dorobic i miec kase z tego przynajmniej. Moja mama cale zycie pracowala, robila wszystko w domu i jeszcze dorabiala wieczor bo ojciec jest alkoholikiem i nigdy grosza do domu nie przyniosl,ciesze sie ze mojamama mnie nauczyla tak zyc,bo nigdy nie jecze ze nie mam, jesli ktos jest z mazlopolski ifaktycznie jest kierowca i szuka za taka kase pracy to podam kontakt, nie rozumiem jak mozna w delegacjipracowac za mniej niz 4000...

Gość gość
Pożyczki Gotówkowe bez zaświadczeń dla Każdego http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
a jeali ktos uwaza ze to co pisze, ze dorabiamy tyle z mezem to prowokacja to jest mi szalenie milo bo w takim razie wychodzi na to jacy jestesmy robotni i wcale nie wstydze sie ze jestrm sprzataczka, to jest praca i ptrzez ta prace mam zamowienia od reszty na kolejna wiec wstyd to jest krasc :) jesli chodzi o ta prace kierowcy i jestes z malopolski to daj znac to podam Ci namiary na prace w delegacji, w ktorej szwagier zarobi 4500-5000 w sezonie albo jak nie chcesz to niech zadzwoni do 3 najwiekszych firm w Polsce z okryciami dachowymi to trafi na ta firme. wole ciezko pracowac ii miec niz w tym czasie lezec w lozku i sie boczyc bo kasy nie ma.

Gość gość
my tez z mezem dorabiamy po pracy. Co w tym dziwnego? lepiej siedziec i nic dziecku nie zapewnic?

Gość gość
Haha ale sciema, kierowców nie moga znaleźć za 4000 :D a praca sprzataczki NIE jest męcząca, dobre :D

Gość gość
szukasz pracy dla szwagra to zapraszam dam namiar i sie przekonasz

Gość gość
gabinet logopedyczny odpada, bo w moim mieście ciężko z praca w tym zawodzie, koleżanki ze studiów otworzyły i po roku zamykały. Praca dodatkowa odpada bo tez chcemy mieć z narzeczonym coś z życia i tak codziennie w domu jestem po 17 wiec posprzątam zrobię obiad na następny dzień to już wieczór jest... Podziwiam, ze dajecie rade tyle pracować, my jednak postanowimy ze weekendy są dla rodziny, przyjaciół i dla nas , denerwuje mnie tylko to ze w tej Polsce 2 pracujących ludzi nie może sobie nawet kupić mieszkania