Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ddtvn mówi, że na kafe matki się hejtują.A hejtują to nas, i glownie bezdzietne!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Pomijając fakt, że kariera w korporacji to kariera frajera, moj maz sie stamtad zwolnił, kolega to samo, bo tam jak to mowią "korpozj**y". Takie szczury uzależnioe psychicznie od gownianej pracy. X No wcale nie hejtujesz. Kariera frajera itd. I to potwierdza to co napisalam wyzej. Wsrod matek tez sa hejterki. Temat byl ogolnie o ludziach pracujacych w korpo w tym matkach a pozniej jakas matka zalozyla wlasnie o matkach w korpo. x Dokładnie. Praca nie jest równa pracy. Jeden uzupełnia tabelki, inny odbiera telefony, a inny sprawdza, czy słupki sprzedaży rosną i podpisuje umowy. A to, że ktos się zwolnił, może oznaczać, ze trafił na g*******e stanowisko, do g*******ego działu, albo sam jest gówniany - np. wolno myśli, albo po prostu nie radzi sobie ze stresem. Poza tym, nie każdy "szklany" budynek z kilkoma windami to korpo. Ja pracuję w korpo i bardzo sobie tę pracę cenię.

Gość gość
18:41 Pewnie któraś matka córki musiała sie wywyższać i napisać coś złego o chłopcach to sie zaczęła licytacja międzypłciowa która sięgnęła apogeum, ale to mnie akurat nie dziwi wcale. Nikt nie ma ochoty znosić czyjegoś poniżania czy to wprost czy to między wierszami. Już sam temat "jaką płeć lepiej mieć" jest chory i z góry zakłada wojnę i nie powinno się go zakładać

Gość gość
Jestem ciekawa w jaki sposób autorka wie po kilku zdaniach, najczęściej z błędami i wulgaryzmami czy pisząca to osoba ma dziecko czy nie. Tworzy sobie jakieś głupie teorie, zupełnie niczym niepoparte i wydaje jej się, że pisze cos mądrego.

Gość gość
09:02 Ok, ale do **** tu jest mowa o malych dzieciach!! Stare oblesne baby pisza jak to czyjas coreczka bedzie za pare lat obciagac ich synkowi z polykiem itp - jak taka matka patrzy potem swoim dzieciom w twarz, nawet tym plci meskiej, albo w lustro! Rzygac sie chce. A poza tym nie przypominam sobie, zeby druga strona sprowokowala to czyms az tak drastycznym, byly typowe debilne komentarze z obu stron, dziewczynki sa glupie, chlopcy sa wredni itp.

Gość gość
gość dziś Nawet jeśli masz rację i to jakaś matka dziewczynki pierwsza napisała coś agresywnego o chłopcach, to jak to się ma do założenia, że matki są hejtowane bądź prowokowane przez kobiety bezdzietne? Przecież matki córek to też matki.

Gość gość
Zapraszam do tematu "Nie chcę w ogóle karmić piersią.Gdzie to zgłosić przed porodem?"Tam można zobaczyć, jak to matki nie hejtuja