Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzymun

Jak namówić żonę na dziecko? Jakie macie sposoby?

Polecane posty

Gość gość
co sądzisz na temat filmu Interstellar, zwl pobytu Connora w czarnej dziurze i nadawaniu stamtąd sygnałów do córeczki w pokoju- najpierw małej a potem dorosłej szukającej ost raz odp na wzór ? k tym, że książki zaczęły się wysuwać zgodnie z alfabetem Morse'a oraz że cudownym zarządzaniem losu wpadła na to, że zegarek od ojca wskazuje na rozwiązanie. Jak Connor mógł przeżyć x lat w zawieszeniu w czarnej dziurze? dlaczego Connor pomimo stu dwudziestu lat dalej przezyl-odnaleziony -jakims cudem wyluskany z czarnej dziury- tak jak jego kol. Hathaway, natomiast córka Connora po przylocie na stację Connora umiera? co się zatem z ta dwójka astronautów stało, że dalej żyją i żyją.. jak plynie czas w czarnej dziurze, czy tam to plynie w ogóle? czy to w ogóle była czarna dziura czy jakis 4/5 th dimension? czy filmu nie ośmieszają te akcenty z kolonizacja nieznanego pod hemrykanska banderą i ta dziecięca wiara w to, że znajdziemy i podbijemy inne światy a także to jak to fantastycznie sprawnie i wręcz w ekstatycznej atmosferze córka Connora rozwiązuje zagadke na wzór przy pomocy zegarka? to miało poruszyć dzieci czy dorosłego widza?

Gość krzymun
Dziecko jest bardziej związane z mamą zwłaszcza w tych pierwszych miesiącach dlatego matki lepiej się opiekują niemowletami. Napisałem że jeśli będzie chciała to nawet po roku wróci do pracy.

Gość gość
nie ma sposobu, a jak zajdzie to usunie

Gość gość
tyle lat straciłam na choroby. może za 10 lat mi się odmieni ale nie gwarantuje. tak jak operacji tak i porodow się boję, jak i ślubów. choroby śmierć operację slub ciąża moje top strachów

Gość gość
Nie da się kogoś nakłonić do tego by zapragnął potomka. Możesz próbować ją zmusić, ale nie wyjdzie z tego nic dobrego. Pozostaje ci albo pogodzić się z bezdzietnością albo rozejść się z żoną. Innej opcji nie widzę.