Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zęby po porodzie. Pomóżcie!

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie miałam problemu z zębami. Zawsze były zdrowe. Z tego co pamiętam to tylko raz miałam leczonego zęba + usuwane ósemki. Pani stomatolog powiedziała mi że tak zdrowe i mocne zęby to okaz. Urodziłam pół roku temu. W ciąży zęby mi się nie psuły. Teraz to jakiś koszmar. Zaliczyłam już usunięcie siódemki. Była tak zeżarta że stomatolog stwierdziła ze nie ma sensu jej leczyc. Poleczone już 7 innych zębów. Non stop któryś mnie boli. Jestem u dentysy co najmniej dwa razy w tygodniu z bólem. Dzisiaj wróciłam tylko od dentysty i co ? I rozleciała mi się górna siódemka. Po prostu sie rozkruszyła tak sama z siebie,nie na żadnym jedzeniu. 4 zęby do leczenia. Mam już dość. Jestem w stanie je wszystkie usunąć i wstawić proteze. Miałyście tak po porodzie? To sie kiedyś skończy?

Gość gość
Przestań kp -nie służy ci..

Gość gość
Nie kp.

Gość gość
ja jestem 8 lat od porodu i problem z zębami mam nadal, przed ciążą wszystko super a w trakcie ciąży zmiana o 180 stopni, niektóre narzekają w ciąży na włosy czy cerę - u mnie z tym było i jest super za to zęby.... majątek wydałam na leczenie i dalej trzeba leczyć koszmar jakiś....

Gość gość
Może poprostu za mało wapnia w diecie. Ja nie miałam problemów z zębami ani w ciąży ani po porodzie a karmiła piersią prawie dwa lata. Owszem włosy mi wychodziły po porodzie ale odrosly☺