Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma perspektyw w tym kraju

Polecane posty

Gość gość

Tu bardzo dobrze ktos opisal nasza sytuacje, mezczyzn ktorzy nie maja dziewczyny, pracy, nic nie maja, sa ciagle dymani, musimy powstac i zmieni ten kraj albo teraz albo nigdy, zaczac zmieniac od samych siebie, od naszego otoczenia a potem zmienic ustroj na uczciwy obywatelski.

Gość gość
Dokladnie ja nie mam dziewczyny, pracy mam 30 lat nawet mnie nie stac na randke w restauracji chyba musial bym kredyt wziasc, testoviron nas bezlitosnie ale prawdziwie niestety opisal jestesmy biedakami cebulakami

Gość gość
No ja mam 45 lat prszegralem juz 150 randek, ani razu nie dostalem calusa chyba ze od psa :(

Gość gość
No ja tez jestem biedny koresponduje z dziewczyna tancerka, lekarka ktora nie chce mnie nawet dodac do znajomych na fejsie a juz kreci z jakims typkiem ktory jest pewnie bardzo bogaty, jestem biednym nieudacznikiem

Gość gość
Bieda piszczy w Polsce bo ciagle tych samych wybieracie komuchow do sejmu i Janusze biznesu rzadza polskim biznesem a wystarczylo na Stonoge glosowac to nie bo zaufaliscie karakanom

Gość gość
Ja mam 27 lat i jestem prawiczkiem, nawet pracy nie ma skonczylem filologie i szukam szukam szukam :(((((((( A przystojny jestem i ogarniety, niesprawiedliwy swiat gdzie jest Jezus ja sie pytam

Gość gość
A ja jestem dziewczyna i gustuje w bogatych wiec odpadacie bo ja lubie selfie z Greckich wysp, Bizuterie, kosmetyki wy jestescie mezczyznami gorszego sortu. A wam powiem ze dzieki demokracji mamy szanse na lepsze zycie tylko trzeba sie umiec dorobic heh nie pozdrawiam

Gość gość
Ale jestes pusta dziewczyno, ja zarabiam 1000 zl nie stac mnie na nic czesto jem podgrzewany w ruskim piekarniku suchy chleb z delikata, wiec tacy ludzie jak my przegralim zycie w tym biednym kraju bogatych ludzi

Gość gość
Odpowiem ci biedaku to znowu ja dziewczyna, po prostu jestes nieudacznikiem czlowiekiem gorszego sortu, a ja znam biznesmenow, politykow i powiem ci ze to nie sa tylko ludzie, tylko jaszczur...a zreszta co ty mozesz wiedziec o nas elitach was kontrolujacych jeszcze raz nie pozdrawiam

Gość gość
Źalosne, stekające lenie. Piszę z powiatowego miasta, pracy jest mnóstwo, pełno ogłoszeń. Nieudaczne śmierdzące lenie.

Gość gość
Sam jestes leniem, w tym kraju nie ma perspektyw pewnie jestes z ukladu rzadzacego polska

Gość gość
Taki madry jestes sam jestes leniem bo piszesz o 12 na kafeterii won do pracy cebulaku z powiatu

Gość gość
No do roboty polacy jak mawia wasz Pan a tak na powaznie i z dedykacja dla ciebie zly czlowieku ale ja cie przebaczam bo tak w biblii jest 12:31 Dydymus liga swiata on mowi ze pracownik = niewolnik ze zyjemy w systemie szatana i rzadza nami psychopaci

Gość gość
No ja jestem Staszek mam po 50 troche i mnie zona rzucila bo pilem, no pilem bo nie jestem idealny ale mogla mnie zaakceptowac i wyszla za bogatego Avrama, teraz jest ustawiona a ja biduje w nedzy bez piniendzy

Gość gość
No musimy zmienic ten kraj my biedni niektorzy to maja takie luksusy ze hoho a my to nawet na wódke nie mamy skandal powiadam skandal

Gość gość
Jestem na emeryturze, i nie stękam, a dorywczo jeszcze dorabiam. I po co te wyzwiska o cebulaku? Jaka glowa, taka mowa, leniu.

Gość gość
Chuj ci w d**e cebulaku post wyzej

Gość gość
W ogole slask to patola wiec z automatu jestes cebulakiem, a len to cie splodzil a ja to mam takie biznesy ty kuhwo polska