Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadusia123

co mam robic.. bo nadal go kocham

Polecane posty

mój facet musiał wyjechać za granicę, bylismy razem pół roku. Układało nam sie dobrze, On juz był tam dwa miesiące ale mieliśmy ze soba kontakt. Pewnego razu napisał mi ze to koniec.. tak po prostu. Że ma problemy sam ze soba i że dziękuje mi za wszystko.. po czym zablokował mnie na fb.. nie wiedziałam co jest grane byłam załamana ale i nieźle wkurzona.. napisalam do jego mamy, powiedziala że to chodzi o jakieś komentarze na fb i lajkowanie na profilach jakiś chłopaków, ze On sie tym truł i denerwował a On jest daleko.. napisal mi w między czasie, czym ja soba prezentuje ze juz za kims latam.. dodam ze nic złego nie zrobiłam.. potem jak gdyby nic napisał, ale pokłociłam sie z nim bo powiedzialam pare niemiłych słów i udawałam ze mi to obojetne.. napisał ze jest szczesliwy i znalazł milosc zycia.. po paru dniach stworzył związek na fb z jakąś dziewczyna... wiem ze Ona jest w Polsce a On za granicą, wiem tez ze nie spotykali sie w między czasie bo dodał ją niedawno do znajomych.. tylko nie rozumiem jak można stwarzać związki przez fb.. masakra jakas.. ale ja nadal go kocham..mial problemy z piciem kiedy tam wyjechał.. a ja nie potrafię o nim zapomnieć i nie wiem co robić :(

Gość gość
Do miłości nie przymusisz. Gdyby kochał to by tak łatwo nie zostawił przez jakieś pierdoły

Gość pechowa27
Taki idiota jak mój .zostawił mnie po dwóch latach po planach na przyszłość itp a ja teraz tylko płacze.

mówił, że kocha nad życie, ze nie zamierza mnie zdradzić to była ostatnia osoba o którą moglabym cos takiego podejrzewać.. :(

Gość gość
Przestan plakac za niedoszlym pijakiem.Dasa sie jak maluch w piaskownicy. Niepowazny dzieciak a i ty chyba nie umiesz wyciagac wnioskow z obserwacji.Potem bedzie lament i wizyty u psychologa. Wez sie za obowiazki,ktore zapewne masz i madrzej i dojrzalej lokuj uczucia. Powodzenia. Elena

Gość gość
Gruba locha kocha pijaka? wow:D

Gość gość
123 to przeciez twoja waga