Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

To mnie zastanawia wiesz? Lubię taki język, chociaż nie powinnam, bo on tak trochę stawia pod ścianą ;) tyle tylko że tutaj powiewa wolnością, nie jak wtedy, gdy...a chu.uj mu w du.upe, w końcu zdechnie :(

I po kij ja tu zaglądam?:-O już wkrótce, jeśli dalej będzie nic, zacznę praktyki pt."3 razy s":-P schody, spacer i seks;) ktoś się na coś pisze?:D to musi zadziałać ;)

Idę:) dobrze, że jest takie miejsce, gdzie można się wyżyć na swój sposób:-P żeby nie napisać taczać się:-O od normalności można dostać pie.erdolca ;)

Gość gość
Wiara w wieżę i u mnie jest NC :)na tamtej hali widziałem też Kult:classic_cool:ta Ty?czy się przyglądałaś?ufam że serca nie masz z kamieniaże masz w nim prawdziwą wiaręmoże choć trochę pomożesz miten chlew posprzątać?dopiero wtedy przyjdzie Jezusi będą przez Niego wszyscy kochania praktyki SiSi będą uchodzić za normalne. ;)🖐️

Gość gość
ja prdl.

Gość gość
Rozmyśliłem się.

Gość słodka słowianka
https://www.youtube.com/watch?v=N2yRRgFUhxA Nie ma serca z kamienia ale jęzor ze stali:-P także...umięśniona jest ;) :D Płock dziecino :) wstałeś do pracy?;) Robię kawę - komuś coś? do? Wszystko mi dziś zwisa jak nogi renifera na jednej poduszce, którą ostatnio kupiłam;) nazywa się to zwis podłużny prosty z możliwością dyndania:D ktoś też tak dziś ma?:)

Ja zapierdzielam z prędkością światła na wysokości lamperii :P Wpadłam donieść że Smoleń nie żyje :( 69 lat miał tylko.

Za ten monolog dostał zakaz pracy wydany przez wydział kultury KC PZPR. I co teraz ? Smoleń sobie poszedł do nieba, a czasy wracają ;)

p.s. In, a na polski mi to przełożysz ? :D

Gość gość
Dziś rano widziałem czołgi na ulicach Warszawy i wszystkim znajomym nie działają telefony. Schodzę do podziemia zanim pisowscy siepacze zakatują mnie na śmierć jak Przemyka albo Popiełuszkę. Strach wyjść na ulicę! Matka rano była w sklepie to mówi że tylko ocet był, nic więcej. Acha, i wszystkie stacje komercyjne przerwały emisję, sprawdźcie w kablówkach jeśli się nie boicie! Cenzura szaleje nawet na forum, ten wpis zostanie usunięty za 30, a mnie skażą na śmierć za szpiegostwo jak biskupa Kaczmarka, o Boże, o Boże, co ja mam robić? Co robić?!!!!!?

Miejmy w pamięci Bohdana Smolenia - jednego z największych polskich artystów!

Gość gość
Gaz! Gazują opozycję na ulicach Gdańska! Są ofiary śmiertelne :-( :-( :-(

Gość gość
Profesor Rzepliński internowany, nie wiadomo gdzie go wywieźli. Co to będzie, co to będzie?!?! :-(

Gość gość
No i zamknęli granice! :-( Uciekajcie, uciekajcie starym szlakiem przez Tatry zanim zaczną strzelać!!!!

Gość gość
Marionetkowy prezydent podpisał pierwsze wyroki śmierci!!!!! Lis, Pochanke, Kuźniar, Eliza Michalik...kto następny? Dlaczego Unia nic nie robi?

Gość gość
Kijowski...powiesił się w areszcie na Rakowieckiej...wierzycie w to? Wierzycie że sam się powiesił? Mordercy...zbrodniarze....

Gość gość
Na polski to jest tak;koniec i bomba, kto czytał ten trąbachyba że mineta okolic to będzie inaczejjak chcesz inaczej to daj znać. ;)

Gość gość
Niestała Czytaczko. Porównywać czasy stanu wojennego i dzisiejsze to obelga dla ofiar stanu wojennego. Kto i kiedy odbiera Ci demokrację? Piszesz na wolnym forum, gdzie nawet naigrywanie się z pedofilii nie jest cenzurowane. Pracujesz. Może chodzisz na demonstracje, tylko wpolicja do Ciebie nie strzela a chroni Cię. Wiele rodzin w tym roku będzie mieć radośniejsze święta, dzięki 500 plus. Gdzie byłaś Ty i Tobie podobni , kiedy ludzie by kupić dzieciom już nawet nie prezenty a po prostu świąteczne jedzenie, brali chwilówki. Ciebie obchodzi dobro prezesa Trybunału, który milczał gdy grabiono fundusze emerytalne. Co to dla Ciebie jakiś szary Kowalski czy Nowak... Nie obrażaj mnie i mojej rodziny porównaniami do stanu wojennego, bo równasz się z pustotą i głupotą niejakiego Lewandowskiego, który stwierdził że to że w Allepo giną od kul dzieci to nic. Ważniejsze jest że na ulicę wyległ pan Kijowski , pod ręką z panem Mazgułą dla którego stan wojenny to było kulturalne wydarzenie i pod auspicjami Balcerowicza, pod rządami którego masowo odbierali sobie życie ludzie, którzy z poniedziałku na wtorek stawali się bankrutami. P.S. A swoją drogą za co utrzymuje się pan Kijowski? Nie pracuje. Zalega z alimentami. Wstyd żeby kobieta z kimś takim, nierobem, cwaniakiem i alimenciarzem bredziła o stanie wojennym. Jest . Owszem. W waszej chorej wyobraźni.

Gość gość
Może ktoś mi odpowie? Dlaczego czlowiek, który zalega swoim dzieciom a ścisłej państwu 70 tysięcy nie idzie do roboty? Żenada.

Gość gość
Dla takiego samego powodu jak wiekszosc elektoratu pis.

Gość gość
Poza tym w ktorym miejscu Niestala porownala rzady naszych amatorskich dyktatorkow do stanu wojennego?

Ja i mi podobni ? Bo uważam, że Bogdan Smoleń zasługuje na pamięć ? Bo potrafił pokolorować absurdy rzeczywistości w której żył ? Bo wiele kwestii, które poruszył, są nadal albo znowu aktualne ? Mam Ci zacytować ? Gdzie wspomniałam o stanie wojennym ? Odsłuchaj sobie i zluzuj z tą zapalczywą agresją. O co Ci chodzi z tym wiecznym politykowaniem tutaj ? Ja jedno słowo nawet nie na temat, a Ty się rzucasz jak wściekły hart. Nie szkoda Ci energii ? Przekuj ją może na coś konstruktywnego. Okna umyj. Zaplanuj zakupy i odczep się w końcu ode mnie, bo ja też mam cierpliwość, która może się skończyć. I nie oglądaj telewizji, bo będziesz miała w głowie zrobią glisty :P

Gość gość
Bo to tylko tepy pisowski trol z dwiema szarymi komorkami i setkami wyuczonych na pamiec sloganikow. Czytac nie potrafi, ale na wszelki wypadek szczeka.

Gość gość
Jaki troll? Jaki pisowski. Ktoś ma rację, w kulturalny sposób przedstawia i z braku argumentów sypiecie na niego jakieś swoje ustalone regułki.Czy to gość powtarza dwie wyuczone frazy czy raczej ten obrońca powtarza swoją frazę, że każdy kto nie sympatyzuje z liberalnym oglądem świata to troll i to pisowski. Po drugie . Więcej inteligencji. Czytaczka napisała że czasy są podobne do tamtych, które Smoleń obśmiewał. Więc zasadne jest pytanie w którym punkcie? Co za hipokryci. Sami jątrzą a z braku argumentów na poparcie swoich tez jedyne ma co ich stać to wyzywanie od pisowskich trolli[ śpioch]

Zasadne jest zapytanie w którym miejscu widzę podobieństwo. Bardzo trafna uwaga gościu :)