Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Na paluszkach to może trochę później;) mnie nie wkurza nic, bo wiem, że w innych okolicznościach byłbyś dla mnie inny czyt.lepszy;) najbardziej wku.urwiajacy moment to ten, gdy dno macicy osiąga swoje apogeum:-P więc nie dziw mi się:( nie mam już ani przepony, ani żołądka ani żeber;)

Gość gość
Ciekawe za ile godzin Nowy zacznie przepraszać :o

No tak wkuṛwionej Pani Słowianki to nie widziałem. Co się dzieję z tą kobietą? Kiedyś radosna, tam doradziła z tym sobie poflirtowała. Teraz to jakiś kłębek nerwów. :O Ja wiem że kobiety w takim stanie nie powinni się jeszcze bardziej wkuṛwiać, ale co mam znowu kłamać.

Gość Pł
Błędny to onan :(

Gość gość
Nowy chce poprostu wywołać szybciej poród Słowiance :D

Gość gość
Nowy sie poprostu spultał bo mu rezydentki tematu już nie podtrzymuja.

Tylko mi wypominają że troszeczkę za długo się tu zasiedziałem. A co powiedzieć o tych, którzy włączają stoper? Więcej wiedzą o nie niż ja o sobie. :) Znają wszystkie moje powiedzonka. Wiedzą nawet co to stacja Ratusz Arsenał, dosłownie wszystko. Takich informacji raczej nie posiada stulej, czy łosica, która piszę na forum od wczoraj. Naprawdę jeszcze trochę wytrzymajcie a zaczniecie pisać prawdę że przegrywam tu na forume... ja pieṛdolę. Zrobiłbym z tej okazji jakąś ostrą bibę, ale tak się ustawiłem że raczej żywy bym z niej nie wyszedł.

Gość gość
Nie stresuj się Słowianko, będziemy trzymać kciuki żeby szybko poszło :classic_cool: żeby dzidziuś był zdrowy ;) i Ty również oczywiście :)

Zaczekaj z tą bibą jeszcze troszkę co?;) przecież nie przyjdę do Ciebie z osobą towarzyszącą :-P Dzięki pomaranczo :) z porodem jest jak z koncertem :) najgorsze jest czekanie, a jak wchodzisz na scenę to już leci;) Błędny:) żebyś wiedział że jak tylko wyjdzie ucaluję go od wujka rycerza:D

I jeszcze od cioci Królowej Śniegu ;) i tym sposobem od pierwszego dnia będę wciskać mu bajki :-P o Paniczu Płocku i Piotrusiu co pływa (w swojej przeszłości) też mu opowiem:) Serio marzy Ci się flirt, Piotr?;)

Jak ja lubię Panią Słowiankę w tej radośniejszej odsłonie. ;) Ale wiadomo nie zawsze jest pierwszego maja. Tak czy siak, oby do wiosny :) No muszę to wypluć z siebie inaczej będzie mnie dręczyć. Sam nie wiem skąd i dlaczego ale naszył mnie klimaty starego Prodigy ♪ ♫https://www.youtube.com/watch?v=rG478-dkuqA już nic tu po mnie, do przeczytania cześć {czesc] PS Martusiu !!!! To ma być choinka a nie kolejny skandal na Karuzeli.

gość wczoraj hahaha i jak poszlo zboczuszku !:(( zalapales sie !?:((( osiagnales szczyty?!:D:Dpiramidy:)

Gość gość
weź już Desznik skończ ten cyrk :O

gość dziś hahaha glupie minki "stroisz" z ranka:d zycze wam kochani wspanialego poniedzialku:)

Gość gość
janusze kiedyś dało sie z tobą sensownie pogadać, co sie stało z tobą choroba czy celowy zabieg udawania małoletniej kretynki ?

Gość gość
Lepszy Desznik przebrany za tępą małolatę , niż ta od wklejek o Nowym i reszcie. Chociaż to pewnie nie Janusze , tylko ktoś jest rzeczywiście taki głupiutki:)

Gość gość
Duchu to wygląda jakby cie ktoś jaj pozbawił i części mózgu. Stary ubek specjalizujący sie w łamaniu psychiki opozycji, a tu takie coś jak zniewieściałość totalna i kretynizm skrajny. Mam jeszcze hipoteze, że sumienie cie ruszyło, bo przecież te wszystkie niewinne istoty które łapałeś na zasadzie "dajcie mi człowieka, a znajde na niego paragraf" muszą cie odwiedzać podczas snu. Te zakonnice w avkach...brakuje tylko abyś sie za k/s/iędza przebrał. To wszystko jest niesmaczne jakby nie spojrzeć.

Gość gość
Dziaduuuuuuuu xD

Gość gość
Nowy miales dac nowe foto ryjca, na tamtych wygladasz jak kryminalista:O

Gość Kredek
Widzę że nic się nie zmieniło ;) nadal żyje mit o kapitanie więc jego duch zostanie z nami na wieki! A poważnie? Poważnie to pozdrawiam wszystkich zainteresowanych i nie pozdrawiam tych którzy sobie nie życzą (cool)

Gość Przyjaciel      In  Spe
Kerdek a chcesz poturlać dropsa e mojej dóópie?

Spe jak zawsze puste słowa na wskroś wypchne Twym zwiędłym juz dawno męskim ego haha! Wiesz co Ty możesz? Popisać tylko swoje pierdu Mareczku bo od tego tylko masz przetłuszczoną tę swoją zwitkę które pewnie kiedyś nazywałes włosami więc poluźnij zwieracze kiedy mam dobry nastroj ;) bo jeszcze ktoś pomyśli że znęcam się nad rencistą

Gość gość
Hehehe dziadzia spe znowu dostal pojazd :D

Gość gość
:-D abracadabra is a magic

Gość Przyjaciel      In  Spe
Jeszcze wszyscy będziecie mi turlać dropsa w mojej dóópie 🖐️

Gość niestała      czytaczka
Niestety zmieniło się na nie lepsze. Co dobrego w Twoim świecie ? Aha. Czy mógłbyś zmienić ikonkę dostępności na gg i ewentualnie hasło ? Codziennie kiedy ur******** w oczy wpadasz mi najpierw Ty. Powinieneś się zaczkać na amen w tej sytuacji ;) Lucifer's friend dla smakoszy https://youtu.be/LkdL4SgbrOI