Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
Krzyskowi Widmo juz dawno nie sterczy. Zyczenie spelnione :D

amen ;)

A Ty skąd wiesz, komu i co ? A może jednak sterczy ?

Gość Pł
Niestała, znowu mnie nie odróżniłaś od podszywki :P

Serio ? To ze zmęczenia :D Dobra podszewko. Do wrzodów na tyłku, dokładam biegunkę i tiki :P

Gość gość
gość dziś Krzyskowi Widmo juz dawno nie sterczy. Zyczenie spelnione X Wiesz jaka to ulga być impotentem i miec malego ptaka -kobiety juz nie moga dawkowac mi seksu i co za tym idzie nie moga traktowac seksu jako karte przetargowa. Same korzyści, bo można sie skupic na samorozwoju/hobby, etc. Szkoda, ze nie potrafisz byc inteligentna i masz tyle slabosci, bo psychopatki sa atrakcyjne zewnetrznie. :)

Gość gość
Nie ma szans aby bez seksu kobieta owinela sobie samca wokol palca.

A skąd pomysł, że kobiety chcą sobie owijać facetów wokół palca ?

Może inaczej. Niejednokrotnie czytałam, że miałeś do czynienia z hmmm kobietami które nie miały za dużo do zaoferowania. Pytanie, dlaczego wybierasz właśnie takie ? Zmień target, nie będziesz musiał udawać, że Cię kobiety nie interesują, o impotencji nie wspomnę.

Gość gość
Kobiety pewnie nie dawkuja seksu, ale maly pindol nie powoduje zaniku popedu. Stad twoje frustracje i hejtowanie.

Gość gość
Wrazliwosc przyciaga psychopatki zimne i wyrachowane, bo sa puste i moga eksploatowac do woli wrazliwego Niestala Czytaczko. Dzisiaj juz znam instrukcje obslugi takowych niewiast. Ich charyzma, silna osobowosc, powierzchowna urodziwosc sprawia, ze ciezko sie oprzec takowym pomimo ze czlowiek wie w co brnie. Czytalas mnie ...-wszystko dzialo sie po cos, niczego nie zaluje, a blizny przypominaja mi ze przeszlosc byla rzeczywistoscia. Widze, ze masz dobre samopoczucie i tak trzymaj, a ja pożywie sie z luboscia Twoja pozytywna energia i nie miej mi tego za zle. Kiedys jak Koke udzielal sie to tam czerpalem "paliwo" pełnymi garściami. Jestem najedzony chwilowo. Milego dnia Czytaczko. :)

Gość gość
Zupelnie jakby kokos pisal :o

Przepraszam ale czytałam bardzo, ale to bardzo wyrywkowo, jak całe to forum. Mówisz, że masz instrukcję obsługi ? Zazdroszczę. Ja nie mam nawet do siebie, a co dopiero do drugiego człowieka. Ale nie będę Cię wyprowadzać z poczucia, że masz nad czymś kontrolę. Lepiej mieć zbyt optymistyczne spojrzenie, bo co ma być to i tak będzie, niż ciągłe poczucie braku sprawstwa. Bierz tylko pod uwagę, że nie to co z wierzchu świadczy o całości. Ja na przykład. Mówisz, że cieszysz się moją pozytywną energią. To dobrze, często to słyszę. :) A tak naprawdę jestem świetną aktorką :) Nie mam pozytywnego czasu teraz. Jest źle jak rzadko, ale nie pokaże tego nikomu, kto nie jest blisko. Będę świecić pełnym blaskiem ;) bo wierzę, że rzeczywistość można odczarować, a energią należy odpowiednio kierować. :) Miłego

To prawda. Adam miał do rozdania całe wiadra pozytywnych emocji. I mam nadzieję, że mu się to paliwo nigdy nie skończy. :) Nieeee chce mi się :O A to idę i coś zrobię, może mi się zmieni ;)

Gość gość
Przeciez Krzysiek czyta w kobietach jak w otwartych ksiegach :D

Gość gość
P.s. Ósma strona. :) Moze inaczej zobrazuje -Koke chwycil moje ósemki i przez chwil kilka był mną. Z kolesia pozytywnie i przyjaźnie nastawionego wobec otoczenia, stal sie przez chwile samotnym mścicielem i nawet nie zadał sobie trudu aby sie wylogować. Bo ósemki były zainfekowane solidną dawką nienawiści która zaślepia jednak. Pozniej jak juź wrócił na swoje tory to zaczął tłumaczyć sie i przepraszać. Jak masz stary tekst przed oczyma to jest martwy, ale w świezym tekscie sa emocje Czytaczko, bo o energie sie rozchodzi która wędruje. Żyły wodne gdyby przecinały sie pod skrzyzowaniem, to ludzie skrecaliby w prawo zamiast w lewo i na odwrót nie ogarniajac jak to sie stalo. W czlowieku tez sa żyły tyle że krew w nich płynie. Gdyby zamieniły sie bieguny, to część ludzi stałaby sie roślinami z jednocyfrowym IQ, a pozostali wskoczyliby na 300-400-500 IQ bo doszłoby do aktywacji ponad 10-12% mózgu. Przy aktywnym mozgu w stu procentach zapaliłby sie jak spirytus. Pole elektromagnetyczne. Magnesy neodymne chocby takie z dyskow twardych zdejmują zabezpieczenia z ciuchów bez dotyku w sklepach, zatrzymuja i cofają liczniki swoją energią. Pilot od telewizora przy wzmocnionym sygnale potrafi rozbroić alarm na podczerwień w drogich autach na zasadzie wyszukiwania kanałów. To tylko szczątkowe info turystyczne na temat energii, impulsów,sygnałów bezdotykowych. P.s. 2 -Możesz mieć wiele twarzy Czytaczko, ale jak masz czyste intencje to jest oki. ;) Źyjemy w czasach gdzie trzeba sie różnie zachowywać w zależności od miejsca. A moje prawdziwe JA jest aktywne w czterech ścianach jak nikt nie widzi. Ktoś na forum napisał, że moja twarz jest pełna "miłości" do świata jak podczas silnego wzburzenia na forum. Trafna ironia i zdałem sobie sprawe, że nie pamiętam kiedy sie uśmiechałem. Nie moge patrzyć na siebie. Jem zwierzęta, okradam kury z jajek i krowy z mleka i pase sie czyjąś pozytywną energią. 🖐️

Gość gość
Nie wpuścili nas na lewą galerię :(ale bis był zayebystytylko jej kapelusz mi się nie podobałi nie mósiałem prowadzić ani tam ani z powrotem. ;)🖐️

Gość gość
ja prdl. dwóch psycholków na jednym temacie {cześć]

Gość gość
I jedna łachudra ze sraczką, tak się robi cześć szczurku; 🖐️ ale Ty turlaj się wspak mameyo.

Czyli Niestala będziesz aktorzyć i nawet za chu.uja prawdziwa nie będziesz :-O szkoda:( bo mnie zawsze o prawdziwe emocje chodzi:-O przynajmniej tu, bo w realnym życiu :-O wiadomo, czasem trzeba coś ukryć przed światem, nie każdy musi widzieć nasze np.problemy czy lęki😭 Rozumiem, że życie zmusza do bycia udawaką:-O ale żeby tu???;)

Gość gość
Ty nie udajesz gruba brzydka i opasła Klaudio z Kalisza? :D:D:D:D Czego ci krowo można zazdrościć, bo za chwilę o tym wspomnisz:O:O Tuszy, samotnego rodzicielstwa, odstraszającej aparycji czy męża od 12 lat w Niemczech z inną kobietą? :O:O Czy wirtualnej miłości do nicku Nowy w mieście z Łóz Bałuty :D:P Nie tak dawno zastanawiałaś się w emailach którego wybrać. Ale to chyba ze szczęścia. Pijanego szczęscia. 🖐️

Gość gość
Krzysiek strasznie chce sie popisac przed Czytaczka. W jednym poscie umiescil wszystkie swoje historie z tajnego internetu :D

Gość gość
I jeszcze smierdziuch przyjechal na motorynce opowiedziec o swoich przygodach :D

Gość gość
SiSi masuj temu przychlastowi Płockowi to może się coś w tejkwestii wydarzy. 😴

Gość gość
Dziadzia odpalaj motorynke i pedz autostrada, niech ci wiatr rozwieje mysia kitke :D

Gość gość
Chcesz łachudro wymienić się jotpegami? tylko mordę se wypudruj i zęby wcześniej.

In:) pozwolisz mi poruszać dłońmi tam, gdzie chcę? :classic_cool: ;) Swoją drogą świetny początek roku się na forume zapowiada:) Panie Nowy:) czekam na sweet focie jak na sweet dzidzię:D