Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość DocPro
No proszę, co za zaszczyt mnie kopnął :D jakieś gówienko się pode mnie podszywa (17:59) :D

Gość ten zły Wilk
Juksik właśnie go sobie masuje :):):)

gość dziś Lepiej zapytaj jak daleko zaszedł. Może Macierewicz za życia zdąży mu zedrzeć pagony. :O No w dechę ruch. :O Ludzie chcą chleba a ten jak zwykle bawi się umarłymi, że tak brzydko się wyrażę. W końcu coś musi robić by pobierać pensje, czy jak to się tam u polityków nazywa. Bóg już ich już osądził, historia również, jeszcze ten polityk :O, który chce zabłysnąć. :O To generałowie Ludowego Wojska Polskiego. Takich powinni degradować marszałkowie z ze Związku Sowieckiego, którego na nasze szczęście również nie ma a nie pan z bródką, który zapomina się że nie wszyscy myślą tak jak On. Prawdy trzeba dociekać, pisać co się myśli, ale nie na takim szczeblu. :O

Tak, tak wiem. Co za dzień, taki klimat. Naprawdę nie zapominajmy o tym dniu. Był naprawdę ważny w historii Polski. Znów Polak był gotowy strzelać do Polaka. I to bez żartów :( To nie te czasy, że przy gorącej kiełbasce wyjdziemy sobie na marsz w środku stolicy przeciwko rządowi. :O Ja nie widzę by pan Lis został "aresztowany", bo krzyczał na rząd, jak nie jeden kibol. :O Polska nie ma już problemów z demokracją. W sejmie już nie Partii Przyjaciół Piwa :O Nie ma sfałszowanych wyborów i zabawy, chyba jeszcze poważnej lewicowej partii, która nie obrażając pani Ogórek, bo w Jej inteligencję nie wątpię i jest wzorem obecnie panującej kobiecej urody, ale pan Miler strzelił sobie w kolano. Partie lewicowe są obecnie przekrzyczane. Mówię o Polsce. Lewica kojarzy z komunizmem a to przecież związki zawodowe, ( te znowu z mafią ;), nieważne ) Osiem godzin pracy, osiem godzin snu, osiem godzin odpoczynku. I jeśli państwo na to nie stać, to jest chore i żadne degradowanie generałów w tym nie pomoże. Za komuny nie było czegoś takiego jak +500 :O Teraz jest? I powinno być, tylko pieniądze nie biorą się z dụpy. Jasne można je wydrukować, już nawet wiemy jaki polski król będzie następny. ( swoją drogą niesamowity pomysł NBP, tak napisałem zbiorczo, bo za tym pomysłem kryje się zapewne ledwie garstka) osób ) i za te 500, będzie można już za jakieś dwa lata kupić zapałki. Ci co zainwestowali w telewizory a nie w swoje dzieci, będą płakali, bo ich dzieci bluźnią tak jak ja, ale że im się popsuł sprzęt na, który nie zarobili ale dostali. To są nietrafione prezenty. :O A nie pewien słynny "sweterek"...

Strasznie tu dzisiaj poważnie:-O a ja kurcze na polityce nie znam się w ogóle:-O pewnie to wstyd, ale nie pociąga mnie, jak żaden chłopak w mojej wsi mimo że wozi się passatem w tdi :D czerwone dodajmy ;) :-P O Jaruzelskim wiem tyle że miał brzydkie imię:-P i podobno doradców, którzy doradzili mu nosić ciemne okulary:-O a tak serio to nie lubię historii chociaż jestem świadoma że stworzyła teraźniejszość :) nie oglądam żadnych faktów, żyję w swoim małym świecie, jak będzie źle, więcej zasieję, schowam się w piwnicy:-O a co do 500 to każdy robi jak uważa, szkoda, że dzieci mają z tego najmniej :-O

Gość gość
Zaczeło się od łysych i na łysych niech się skończy ;) :classic_cool: - Mamusiu, dlaczego tatuś jest łysy? - Ci którzy szybko łysieją, są bardzo mądrzy. - Mamusiu, a dlaczego Ty masz takie gęste włosy? - Śpij już dziecko. :D

Ale nie jestem też zwolennikiem inwestowania w chiński czy hiszpański :-O dać to, o czym marzył a na co nie było, ale tak, żeby poszerzal swoje horyzonty, czynnie w czymś uczestniczył, rozwijał się :) łatac dziury, uzupełniać braki w mózgu:-P tak postrzegam wydawanie tej kasy:) koniec:) czas na relaks:) boli mnie kręgosłup :( daje 500 za masaż :D :D

Gość gość
To jest też smiszne :classic_cool: - Przychodzi baba do lekarza. Panie doktorze jestem chora na skleroze. - Od kiedy? - Co od kiedy?

Teraz już wiecie, że ze mną można zakręcić się na różne sposoby. ;) O pedofilskich :O skłonnościach jednak sobie nie popiszemy. To istne przekleństwo ostatnich lat. A zaczęło się od spamu wielkiego detektywa. :O Tu nie chodzi o zamiatanie niczego pod dywan, wręcz przeciwnie. Tylko żeby pokrywało się to z prawdą. I przypadkowi przechodnie przechodząc przez ten temat, wdychają te spaliny i powielają bzdury, które mogą trwać tak bez końca. :O I tu nie chodzi o mój nick, tylko z jaką swobodą się o tym wypowiadają, jakby to był dla nich chleb powszedni. :O :O :O Jak już księża molestują nieletnich, to wszystko jest dozwolone. :O To żaden wzór do naśladowania. :O :O Źdźbło w oku wiernego zobaczą, a belki w swoim nie.

Już taka jestem :) nie planuję dalekiej przyszłości jak Niestala :-P Co będzie jutro będziemy się martwić jutro;) mam co mam i cieszę się każdą pierdołą:) może naiwna i dziecinna ale przez to pewnie bardziej szczęśliwa :)

Gość gość
A teraz będzie smutne, bardzo smutne... Y - Tato, a czemu mamę tak często boli głowa? - Bo przynoszę do domu mało pieniędzy. - A dlaczego przynosisz mało pieniędzy? - Bo dużo wydaję na kobiety, których głowa nie boli.

Już kończę Pani Słowianko, 💤 to był ostatni post tego typu w tym roku. Lecz przez tego głupiego polityka, nie mogę pomyśleć o czymś bardziej przyjemniejszym.

A ja muszę żyć ze spalonymi włosami, nadwagą i jest dobrze :-O zobaczcie jacy różni są ludzie:) jedni mówią mi pierwsi dzień dobry albo "cześć Klaudynka":D pod sklepem o 6:30:) inni udają, że nie widzą, bo... no właśnie:-O znalazłoby się kilka przyczyn:) bo ma za dobrze, bo jej zbyt wygodnie, bo jest pani wazna:-O zazdrość i głód ludzi zzeraja :(

I tak już jest przyjemnie, bo nie urodziłam w TEN dzień:-O zapomniałeś o Teleranku a zawsze pisałeś:) ja nie pamiętam nic, ale podobno wtedy jeszcze miałam mamę :-O Czas spać:) śpij dobrze, Panie;) ja dostaję regularnie z główki do bramki, więc co godzina budzik pracuje:)

No nie jest dobrze Pani Słowianko, bo takim cymbałom nie przetłumaczysz, że włosy odrastają a nadwagę można zrzucić. Agata w ciągu roku potrafiła sobie zmienić osiem razy kolor włosów. To dwa razy szybciej niż zmieniają się pory roku. :D Przydała by mu się taka kobieta, to inaczej by tu śpiewał. ;) Tym leszczem się nie przejmuj, jak wpadł w obrotowe drzwi, tak długo z nich nie wyjdzie. I pewnie nie raz to jeszcze zmęczy nasze oczy, ale już ze świadomością, że kręci się jak chomik w kołowrotku, gdy innym odbija na Karuzeli. :D :D :D Ciekawy jestem, kto się pierwszy porzyga? ;)

Pisałem też o płaskostopiu Gwazdorka, Pani Słowianko i teraz jakieś pomarańczowe bydło to powtarza a wszystko idzie na moje konto. :O :O Życia mi zabraknie, by się z tego wytłumaczyć, że to nie ja. x Myślcie sobie co chcecie, ale nie mam nic wspólnego z podszywami Niestałej, czy Płocka. Niestałej krokodyla przyniosę, bo nie chcę Jej zguby a z... Płockiem, są same problemy. :( W końcu by się obgarnął i zrobił porządek z tymi swoimi podszywami :O Czeka aż zrobię to za Niego? I co jeszcze? Może nosek wytrzeć, bo się posmarkałeś. Maratończyk. :O :O Na "sto", dogasiłbym fajkę i widział by moje plecy. ;) ... :)

...bez skuchy. Na żywo pamiętam stan wojenny i kastety magnetofonowe i jak na razie nie dopatrzyłem się u siebie pierwszego siwego włosa. Ale możecie o zadbać. Już niedługo a dokładnie 7 stycznia, będę do Was pisał, jako czterdziestodwuletni facet. Będzie fota ;) Jak nie dam się w jakieś bójki. Ale co mi tam i tak wyglądam jak kryminalista.

Gość gość
A pamietasz pierwsze dziecko ktore zg****iles pedofilu obrzydliwy?

Ładnie to zmontowali bardzo. :) Płock dzięki, ale tak jak to nie była moja czytaczka, tak Dottore nigdy by nie napisał w taki sposób. Nawet gdyby pomyślał ;) LP i po LP :) Kolejny koncert stał się wspomnieniem https://youtu.be/o6SprGmHTy4

By nie denerwować Martusi, bo Adwent a i tym, którym włos się głowy nie trzyma ale przy wolnych z przyzwoleniem zmacali co trzeba ;) Tarja Turunen, :) No nie mogę Jej dogonić. Niepowtarzalny wyśmienity głos. Często odwiedza nasz kraj. :) Ostatnio Wrocław. :) Czyli muza po "zerówkach" ♫♪https://www.youtube.com/watch?v=w7jkJjCbens x PS w encjach są nawet nożyczki. hehhe aż muszę sprawdzić ✂ jak to wygląda. Nie wiem po co, ale może się przyda hehehhe :D :D Dobranoc :D 🖐️

Gość niestała     czytaczka
Słodka planuję i nie planuję. Po prostu jestem konkretna do bólu. Lubię mieć zaplanowane i poukładane wszystko i ciągle podnosić sobie poprzeczkę. Co w tym złego ? A poza tym, wbrew pozorom, właśnie dopracowane szczegóły i dobry plan pozwalają na dużą dozę swobody w trakcie realizacji :P Ale to jest temat nie na nocną zmianę. Czy jutro jest sobota ? :O ;)

Hmmm Tarja. :) Miałam zagrać coś innego, ale wrzucę koncert, którego słuchalam w tym roku na Wood. https://youtu.be/gEGQHqDCyqU Spokojnej nocy Wszystkim :)

Nie. Dziś jest 14 grudnia, środa. Jutro chyba będzie czwartek. W trzy sekundy policzyłem to na palcach nie "używanej" dłoni. Jak masz jakieś zaległe posty, to się spiesz Niestała. Zaraz temat będzie się zacinał i nie zdążysz przebrać się za Mikołaja.

Planujesz Nie rozumiem o co chodzi Marcie z tym tańcem w adwencie :-O w poście to zrozumiałe ale To jest radosne oczekiwanie:) to zresztą mój ulubiony okres liturgiczny i nie wytłumaczę dlaczego;) dobra, powiem:) kręci mnie coś, co zbliża się małymi krokami;) na co trzeba się naczekac, gdy po drodze napracować :)

A ja mam w głębokim poszanowaniu dzisiaj wszystkie okresy liturgiczne. Chcę do łóżka :O Chyba jednak jestem już za stara na zarywanie nocy. Jak tam mały piłkarz ? Kopie, aż miło pewnie ? ;)

Gość gość
:-D [ ✂] .....

https://youtu.be/8u0nO41mR-8 I chcę białe święta. I gwiazdkę z nieba chcę. :D I żeby dowcipnisiowi od podszywów zrobiły się wielkie bolesne wrzody na tyłku. Na stojąco przed kompem nie będzie sterczał pewnie. I spokój :P ;)

Gość gość
I zeby mu nie sterczał.