Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilaboleslawiec

Przypadkiem znalazłam filmy i zdjęcia na których mój brat uprawia sex

Polecane posty

Gość Kamilaboleslawiec

Niestety widziałam tam sporo znajomych mi osób podczas seksu z moim bratem. Najbardziej jednak zszokowała mnie widok brata podczas seksu z drugim facetem i to że kiedy był bzykany w d**e to dawało mu to przyjemnosc. Ne wiem co mam zrobić z tą wiedzą ? Powiedzieć mu że widziałam jego filmy i fotki? Najgorsze jest to że 3 moje koleżanki były wtedy że mną i też widziały co on robi i z kim i nie jestem pewna czy zachowają to dla siebie

Gość zdzira z  ciebie
to jest tajemnica i jak się zorientowałaś należało zaprzestać a nie oglądać z koleżankami zdzira

Gość Kamilabolesławiec
Nie wiem dlaczego od razu mnie wyzywasz.. ludzka ciekawość była silniejsza no i koleżanki też trochę nalegaly żeby następne włączyć i tak wyszło co zrobię..

Gość gość
A strzelilas sobie z palca jak ogladalas?? Jesli tak to popros brata o wiecej. Jesli nie to sibie strzel i patrz pinkt wyzej.

Gość gość
Ty widziałaś filmiki a ja widziałam na żywo :-( to było rok temu, miałam wtedy niecałe 19 lat, mój brat 24. Miała być pusta chata, bo rodzice wyjechali na weekend do dziadków pomagać w przygotowaniach do świąt, a ja miałam spędzić upojny weekend z moim chłopakiem. Niestety pokłóciliśmy się i wróciłam przedwcześnie do domu. Z pokoju brata dobiegały jakieś jęki, drzwi były otwarte więc nieśmiało zajrzałam a on tam uprawiał seks z jakimiś dwoma gośćmi, posuwali go na przemian w tyłek i w usta. Ten widok był dla mnie traumatyczny.

Gość gość
patola !!! geje i d***** !!!

Gość gość
Mozliwe ze twoja ciekawosc i kolezanek bedzie miala wplyw na decyzje o samobojstwie brata.

Gość gość
Twoje koleżanki pewnie na samą myśl o tych filmach wsadzają Se palec do dupci

Gość Kamilabolesławiec
Widać było po nich że się podjaraly oglądając te filmy i fotki. Ja czułam się dziwnie widząc brata w takich scenach i nie wiedziałam jak się zachować. W dodatku na tych filmach rozpoznalysmy kilka osób które znamy. Na szczęście nie dałam się namówić by skopiowany sobie nasze znalezisko. Brat wraca za kilka dni i nie wiem czy mu wyjawić to co widzialam bo nie pozwolil mi grzebać po laptopie tylko korzystać z niego wtedy kiedy na swoim bym nie mogła czegoś zrobić do szkolnej prezentacji.

Gość gość
Niecałe dwa lata temu przeżyłem podobną sytuację... Korzystając z domowego komputera trafiłem na skrzynkę pocztową brata, z której się nie wylogował. Przyznam, że miałem moralne wątpliwości, ale postanowiłam trochę poszperać. Otworzyłem maila o tytule zdjęcia z wczorajszej imprezy lub coś podobnego. Okazało się, że są to nagie zdjęcia mojego brata i jakiegoś nieznanego mi gościa. Wśród zdjęć były też fotki na których mój brat mu obciągał i był przez niego posuwany. Nigdy nie przyznałem się bratu, że to widziałem. On sam wciąż ukrywa, że jest gejem...

Gość gość
gość dziś trafiłem na skrzynkę ale postanowiłam nie przyznałem jakies rozdwojenie jaźni

Gość gość
Hehe Kamila nieźle ciekawi mnie kim jesteś bo ja jestem też z Bolesławca:) pozdrawiam

Gość gość
Sama jestes sobie winna. Jak otworzylas trzeba bylo od razu zamknac. Zwlaszcza, ze nie bylas sama. Ciekawe czy chcialabys zeby Twoj brat ogladal z kolegami jak jego siostra sex uprawia... Co za roznica z kim i jak? :P

Gość gość
Dobre hehe i co powiedziałaś mu?