Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która z was jest teraz w okolicach 19 tc i już wyraźnie widać brzuszek?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie ;) Macie już w połowie ciąży konkretne brzuszki? ;) Po mnie praktycznie jeszcze nic nie widać, nie to że się martwię, bo w pierwszej ciąży miałam podobnie. Tzn. Wiadomo trochę już obwód brzucha powiększony, ale to jeszcze nie jest typowo ciążowy brzuch :)

Gość gość
U mnie w tym czasie było bardzo widac. Ale roznie bywa

Gość gość
Ja jestem w 25 i narazie brzucha nie widać (no może delikatnie jakbym się najadła), może dlatego, że jestem dosyć szczupła, ważę 53kg i jak narazie tylko 2kg do przodu. Póki co otoczenie nie zauważa mojej ciąży.

Gość gość
U mnie bylo juz uwypuklenie, które dla otoczenia mogło byc zastanawiajace, tym bardziej ze jestem szczupła. Taki konkretny brzuch wybił w 7 mcu, a teraz tydzień przed porodem jest naprawde duży :-) znajoma natomiast jeszcze w 21 tc była plasciutka. Zresztą...spójrzcie na Lewandowska. Tez jest w 5 mcu i nic a nic nie widać

Gość gość
Witam, jestem w 26 tc i juz mam dosc spory brzuszek, widac ze ciaza ale przytylam 7 kg ...

Gość gość
Ja jestem w 18 tyg ciąży i widac spory brzuszek mimo, że dopiero przytylam 1,5 kg. To moja 2 ciąża. Lekarz powiedzial mi, że w drugiej ciąży szybciej widac brzuch tym bardziej kiedy miało sie cesarskie cięcie. Moze dlatego, że jestem szczupła i nosze dosyć dopasowane ubrania to brzuch jest bardziej widoczny ale ogromny nie jest.

Gość gość
Ja jestem w 26tc i dopiero mi wyszedł brzuszek, przytylam 6kilo ale jakos wczesniej nie bylo go widać a teraz wyskoczył tak nagle.