Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela czemu ciągle zaprzeczasz że nie piszę z jedną osobą

Polecane posty

Gość gość

Przecież ty doskonale wiesz ze pisze z jedną osobą czyli z tobą zdradziłes się bo ukradłes mój niebieski nick Namysłów województwo opolskie wiosną a jesienią na moich tematach niby przypadkiem ukradłes mi niebieski nick Mateusz kołbuc niby przypadkiem tak ps ty doskonale wiesz ze to ty i że piszę z jedną osobą przyznaj wreszcie co brak Ci odwagi się tchórzu przyznać co? Przecież ty doskonale wiesz ze to ty

Gość gość od Namysłowa
mamunia , z którą stoję teraz w kolejce po cukier w biedronce bo tani wie też , że piszę z jedną osobą. nawet się z tego powodu martwi. ale obiecała , że wrócimy do domu i mi osłodzi życie łyżeczką cukru.

Gość gość
napisałabym "lecz się", ale przecież już siedzisz w wariatkowie :D :D :D czyli tam gdzie miejsce takich psycholi jak ty :D tyle, że jeszcze cie powinni od neta odciąc, bo to szkodzi twojemu leczeniu i pogłębia psychozę :o

Gość gość
Przecież mam depresję a przez depresję nie jest się wariatem zrozum jestem na obserwacji uważaj bo jeszcze ty trafisz

Gość gość od Namysłowa
a mam depresje bo mamunia wciąż każe mi poznać dziewczynę aja mam depresje bo nie mogę poznać dziewicy w moim wieku . mam 16 lat

Gość gość
12:22 podszyw gość od Namysłowa dobrze wiesz ze to ty napisałeś i nie pisz ze nie pisze z jedną osobą bo doskonale wiesz ze pisze z jedną osobą czyli z tobą