Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapatos net pl to oszuści ?

Polecane posty

Gość gość
Idź człowieku na policję!Ja już to zrobiłam!Jak ty czekasz prawie pół roku na buty to ci się dziwię że jeszcze tego nie zgłosileś!!!Takich oszustów trzeba zniszczyć!!!

Gość gość
Moje niby są w warszawie od czwartku, moze jutro przyjdą, w razie co wyślę link ze zdjęciem i je opiszę (o ile przyjdą) czekam juz 2 miesiące włączając weekendy

Gość nieoszust
ludzie czy wy jeszcze sie na nauczyliście ? ten sklep sprzedaje chińskie podróbki (możliwe że z aliexpress) a wy jak pelikany łykacie te "super oferty" ten sklep to też e-markowi / e-stylowi /sneakerstore.com.pl i możliwe że jeszcze inne tego typy g****a gdzie buty Jordan 4 sa po 280 zl. odsyłam wszystkich z brakami myślenia do https://www.facebook.com/groups/1781458292177872/

Gość gość
W takim razie świetne podróbki, moje superstary strapy przyszły w bardzo dobrym stanie, ładnie wykonane, tylko kartonik poturbowany, jutro wrzucę zdjęcia ;D

Gość Loczo
Witam zakupiłem u nich buty NIKE ROSHE RUN SNEAKERBOOT 11 Stycznia ciekawe czy przyjdą. Co robić jak nie przyjdą?

Gość gość
Zapatos.net = OSZUŚCI !!! Jak najszybciej zgłaszajcie na Policje nie ma co czekać bo na 100% strona powstała na wyłudzenie pieniędzy. Nic nie przyjdzie a ci co piszą że dostali paczki kłamią wspólnie i w porozumieniu razem z oszustami. Też będą ścigani przez prokuraturę. Zgłoszenia przyjmowane są tylko i wyłącznie osobiście na Policji i w Prokuraturze, zgłoszenia przez internet nie są prowadzone.

Gość gość
Ja dziś po raz drugi byłam ma policji już ich mają w garści!!!

Gość gość
Czy wy zdajecie sobie sprawe, że on pośredniczy tylko w zamawianiu na aliexpress podrobek na wasz adres? I jeszcze mu z to płacicie

Gość gość
Takie butki dostałam, czekałam 2 miesiące, przyszły z opóźnieniem i tak, tez grozilam policja i tak dalej, mam wyslac tez screeny z mailami ? Mnie nie oszukali - buty idą z chin, napisali mi ze jesli buty nie przyjdą to zwrócą pieniądze. Buty przyszły, jestem zadowolona, podróbkami chyba nie są, pracowałam swego czasu w adidasie i poważnie im się przygladalam, z reszta to sklep w którym trzeba wiedzieć z czym ma sie do czynienia. A jeżeli podróbki to sa świetnie odwzorowanie i warte swojej ceny moim zdaniem ;D

Gość gość Jagiellonczyk
WITAM zamowilem buty 14 grudnia 2016 roku 10.01.2017 dostalem zawiadomienie ze paczka jest w oddziale celnym w warszawie i trzeba przeslac dokumety w ciagu 20 dni czyli faktura potwierdzenie zaplaty takie tam wiec przeslalem im to mailem czekalem czekalem w koncu zadzwonilem okazalo sie ze juz 7 sni leza na poczcie 28.01.2017 dostalem avizo szczesliwy z*********m na poczte po buciki co sie okazuje ze trzeba jeszcze z***bac cla za buty ktore kosztowaly 260 zl 77 zl cla wk***ilem sie nie milosiernie bo na glownej stronie nic nie ma o tym napisane jedanak po wejsciu na regulamin na samiutkim koncu jest wzmianka o tym i chuj dalem sie nabrac na ich haczyk wiec zanim zaczniecie cos kupowac regulamin to podstawa a jezeli chodzi o 30 dni to pic na wode jakosc butuw narazie wygladaja calkiem calkiem a czy orginalne watpie

Gość gość
Jakie cło?????? Czy ktoś miał też z tym taki przypadek? Można zwrócić buty bez zapłaty za cło?

Gość gość
Ja żadnego cła nie płaciłam a buty przyniósł listonosz

Gość gość
W końcu po dwóch miesiącach doczekałem się na buty, dzisiaj normalnie przyniósł je listonosz. Tym terminem 30 dni od wysłania to chyba nie ma co się sugerować bo wątpię żeby komuś tak szybko przyszły. Trochę się trzeba naczekać ale co jak co buty wyglądają bardzo dobrze jak oryginalne a czy są to tego nie wiem, jakieś tam potwierdzenia dodają że są oryginalne, a nawet jak nie są to jak pisałem wcześniej na prawdę dobrze wyglądają. Za chwilę postaram się dodać zdjęcia.

Gość gość
A co do cła to nic nie musiałem opłacać. Dwa razy były w urzędzie celnym, najpierw w Warszawie a później w Przemyślu ale spokojnie przeszły.

Gość gość
Za kurtka czekam 2 miesiąca . I nie wiem czy ja dostanę...

Gość gość
Wczoraj dotarły do mnie buty, po ponad 2 miesiącach. Szkopuł w tym,że: -nie ten model -nie ten rozmiar -nie ten kolor -karton cały pogięty -same buty to nędzna podróba (mimo zapewnień,że oryginał) -wyglądają jakby ktoś je nosił Nie została dotrzymana umowa, terminy widniejące na ich stronie i sam regulamin więc wczoraj wysłałem im maila z info,że czekam na zwrot kasy, w przeciwnym wypadku zarówno właściciel zapatos jak i kliniki mocno będą żałować. Sprawa się otrze o MS bo mam taką możliwość :)

Gość gość
Czy mógłby ktoś podać e-mail na który mige wysłać wiadomość ?

Gość gość
12 grudnia zamawialem kurtke . Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem jej. Minął już dawno termin dostawy czyli 30 dni roboczych. Sprawa zostanie zgłoszona na policję , bo nawet żadnego kontaktu nie ma z nimi... nie polecam tej strony...

Gość gość
Jak postraszyłam ich instytucjami do których ich zgłoszę odpisali "Niech Pani sobie zgłasza pana Piotra gdzie tylko chce:) Pozdrawiam Kacper"